10 fashionabla träningsskor i senaste designer | Stilar på livet

Coach grundades år 1941 började i Newyork, som har ställt sig i modebranschen genom handväskor, smycken och även skor genom sin unika design av skor för män och kvinnor. Det är klokt att känna till de 10 bästa typerna av tränskor, bortsett från deras berömda handväskor och andra tillbehör.

Bästa träningsskor i olika designer:

Här ser du på topp 10 Coach Shoes i senaste mönster. välj din bästa från listan nedan.

1. Allover Stud Low Cut Coach Sneaker:

coach-shoes

Sneaker är lätt lätt att bära på skoen, som har klämmor limmade på vardera sidan av skon. Sneakers huvud är vanligtvis gjord av duk eller syntetmaterial. Färgen kan vara i kontrast till den färgade Stud.

2. Blomtryck med stud Sneaker Coach Skor för kvinnor:

Blommig Print With Stud Sneaker for Women

Att bära en vanlig kanvas sneaker utan dubbar blir monotont. För att ändra det, kom designers upp med designad topp med blommönster. Blom design har fångat ögonen på alla kvinnor som tycker om sneakers som kan vara låga sneakers eller höga ankelspelare.

3. Manhattan Leather Loafer Coach Skor för män:

Manhattan Coach Leather Loafer for Men

Den här typen av sko kommer under formell eller semi-formell sko med kontrastsula och topp. Överdelen kan vara av brunt eller svart läder med kontrast träfinsåg som har en handstygd design på sidopanelen med glidande funktion.

4. Walter Driver Loafer Mens Coach Skor:

Walter Driver Loafer Men´s Shoe

Walter förarskor faller under loafers kategori. Detta är en glid på läderhögskon. Detta har en läderbas och även en läderplatta med handstygd design på sidan. Överdelen av loafarna är annullerad med designen.

Se mer:Båtskor för kvinnor

5. High Top Signature Printed Women Sneaker Shoe:

Hög Top Signature Printed Women Sneaker Shoe

Coach har sin unika C-form Signatur som har sänts via deras handväska, plånböcker och även för deras märkesskor. Övre delen av sneakers är designad med signaturmaterial med spetsar. De sneakers som oftast säljs nuförtiden är höga fotled.

6. Niles 2 Slip On Mäns Sneaker Shoe:

Niles 2 Slip On Men´s Sneaker Shoe

Dessa är lätta att bära sneakers skor på på grund av det spetsfria systemet. Övre delen av skorna är läderfärg med den vita sulan gjord av gummi. Denna unika design kommer i olika färger som används som ett vardagligt slitage.

7. Utopia Flat Women Coach Skor:

utopi Flat Shoe for Women

Denna platta skärmodell med tryckt design är känd bland kvinnor på grund av att det är lätt att bära dem. Hälgen mäter ca 2 till 3 mm. Färgen på toppen är i kontrast till klackarna.

Se mer:Stora skor för män

8. Herrkåpa Tågvagnskänga:

Herr Cap Toe Coach Boot

Denna skodesign faller under säkerhetskategorin. Den har ett lockformat, designat lädermaterial som sys på den övre frontregionen som fungerar som locket för att skydda tårna mot eventuella skador. Denna sko är parad med ett par kostym och en slips.

9. Mäns Boxning Coach Boot:

Herr Boxing Coach Boot

Denna typ av sko har en tjeckoslovakisk silhuett som kommer under europeisk mode, som har en polerad topp i läder med kontrastspets och flexibel gummisula. Den övre toppen som ett upphöjt mönster med spetsband som börjar strax ovanför tånspetsen.

Se mer:Mens Sommar Skor

10. Cut-out Creeper Women Boot:

Skära ut Creeper Women Boot

Denna typ av tränare är tillverkad av metallisk läderplatta eller glänsande svart läderplatta med fotled för fästning. Den här typen av sko har en feminin touch som köpts genom utklippsdesignen. Denna sko matchar perfekt med ett par pojkvän jean och en skördeplatta.

Det här märket garanterar en väldesignad och tillverkad skoplossning med önskad mängd design och polering som även försvarar sitt pris. Denna enastående designad Boxing Shoe är en nödvändig förändring för män som har ett oändligt par andra skor. För damer som gillar att visa upp deras märkesaccessoarer, till den listan definitivt, bör en signatur sneaker passa in!!

Bilder Källa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1