25 Söt och lätt runt Mehndi Designs med bilder | Stilar på livet

Mehandi designs har flera geometriska former och abstrakta mönster. Många sådana mönster har alla dessa former anordnade på ett runt sätt. Medan vissa mönster använder sig av en tydlig cirkulär kontur, andra bara mode blommor i en rund form eller arrangera andra mönster på ett cirkulärt sätt. I slutändan sticker en rund bild ut som kanske inte kompletteras med en kant runt den. Det finns olika typer av mönster som kan skapas med hjälp av dessa typer av geometriska stilar. Du kan också skapa flera typer av glittrande konstverk med dessa. Du kan också göra andra olika typer av nätmönster som mönster. Dessa kan också göras med några stenciler.

runda mehndi designs

Dessa är lätta att sporta och också gå nybörjare dessa kan enkelt skapas. Du kan laga dem med tunga kundan eller andra typer av traditionella armband. Dessa kan också göras med andra typer av mönster. Du kan bära dessa med tunga zari arbetssarier. Dessa kan också göras från professionella salonger med en session bokad från dem för dessa typer av mönster. Dessa kan göras från salongfolk och om du vill ha ett tungt mönster till armbågarna eller täcker fötterna så måste du spendera extra pengar för det. Dessa är ganska klumpiga och de är oftast gjorda för traditionella familjeförsamlingar. Dessa kan också göras för andra funktioner som kitty party eller någon annan familjefunktion.

Den runda designen kan sporta blommor, blad, figurer eller meningslösa men slående former och mönster. Många sådana mönster ser ut som komplicerade hjul eller gamla symboler. De ger en stor och regal look till din hand. Olika typer av blommönster ses vanligen i dessa typer av mönster. Vissa trendiga sorter kan provas för högskolefunktioner. Du kan göra mango eller andra armbandstilar med dessa.

Round Mehndi Designs För Händer:

Här är de 25 bästa rundan mehndi-mönster som du kan prova för alla fester.

1. Round Flower Mehandi Designs:

25 Söt och lätt runt Mehndi Designs med bilder | Stilar på livet

Blommor som börjar med en liten mörkad cirkel och fortsätter att fyllas med flera kronblad ger en utmärkt mehandi-tatuering. Kanterna är utsmyckade med bra ställen spiraler som kompletterar kronbladets utseende. Du kan bara göra en enda sådan blomma och behålla designen enkelt eller du kan göra tre eller fler i en linje som gör konstruktionen större och mer prydnadsföremål.

2. Traditionella Round Mehendi Designs:

25 Söt och lätt runt Mehndi Designs med bilder | Stilar på livet

Traditionella mehendi design har en blomma i en cirkel och fler blommor som gränsar till den cirkeln. Medan designen inte är en perfekt cirkel ser den i slutändan ganska cirkulär ut. Designen är stor nog att täcka det mesta av din hand, vilket inte kräver en extra kant.

3. Snyggt cirkulärt Mehndi-mönster:

Snygg Circular pattern

Dessa typer av dekorativa geometriska motiv är väldigt trendiga idag. Du kan bära dessa till nästan någon form av fester. Dessa är också ritade med glitter eller färgade koner. Dessa kan sammanfogas med salwar kostymer och lehengas. Dessa är väldigt populära och du kan boka sessions för att få dessa mönster gjort för alla typer av fest. Du kan också använda Rhen stenar för att placera dem centralt på mönstren. Det är en av de bästa runda mehndi designerna för tjejer.

4. Enstaka Floral Mehandi Mönster:

Tillfällig floral pattern

Dessa typer av motiv arbetar med blommiga utskrifter är också en lätt sak som kan provas med geometriska former. Dessa är också ganska populära idag. Dessa kan göras med klistermärke Rhen stenar och kan också göras med andra glitter och lim. Det finns butiker i dessa dagar som säljer dessa typer av kroppslimmer som en person kan köpa och använder för att applicera glitter med dessa. En person kan också hålla olika typer av kottar för att skapa olika typer av färger.

5. Färgad rund Mehendi Design:

25 Söt och lätt runt Mehndi Designs med bilder | Stilar på livet

Liksom andra runda mehandi-mönster, kan de runda dem också färgas. Rödfärgade mönster ser bäst ut. De gör designen mer attraktiv och tilltalande för ögat. Blomblad som är färgade röda med vackra svarta mönster som omger det ser utmärkt ut.

6. Vackra cirkulära Mehndi Designs:

25 Söt och lätt runt Mehndi Designs med bilder | Stilar på livet

En vacker rund mehandi design skulle vara en med flera koncentriska cirklar som har ett antal olika mönster. Tjocka prickar och spiraler fungerar som kompletterande element som kompletterar designen. En kant längs fingrarna och handleden bidrar till bildens skönhet.

7. Dekorativa fötter motiv:

Dekorativ feet motifs

Dessa är ganska traditionella. Dessa kan göras i ett mönster som är ganska dekorativt. Dessa kan användas för olika typer av tillfällen. Dessa kan också bäras för fester. Om du har en kattparti så kan de bäras för de tiderna också. Dessa görs också med Rhen stenar för en mer glamorös effekt. Dessa stenar kan placeras centralt. Du kan också använda glitter med kroppslimmer som kan köpas från butiker som säljer dessa typer av saker. Dessa kan blandas med bladpasta och appliceras sedan. Ett litet lager skimmer lämnas när mönstret torkar och designen ser mer konstnärlig ut.

8. Elegant Round Mehendi Designs:

25 Söt och lätt runt Mehndi Designs med bilder | Stilar på livet

En cirkulär blomma med trekantiga kronblad längs kanten ser elegant och sofistikerat ut. Du kan lägga en snodd kedja runt den som gör att den ser ut som en utsökt smycke som sitter uppflugen på din hand. Trianglar längs ytterkanterna gör konstruktionen inte en komplett cirkel men ändå rund i sitt utseende.

9. Enkelfärgad rund Mehndi-design för händer:

25 Söt och lätt runt Mehndi Designs med bilder | Stilar på livet

En enkel mehendi-design med en tjock cirkel i mitten och kronblad som omger det ser bra ut. Det är inte alltför tråkigt att göra och ger huden en mörkare färg eftersom det använder sig av mer tjocka linjer. Du kan lägga till små former och linjer till dina fingrar för att göra designen mer komplett. Dessa mönster används av kvinnor under små religiösa händelser där det är nödvändigt att bära mehndi men inte nödvändigt för att designen ska vara extravagant.

10. Round Foot Mehndi Designs:

25 Söt och lätt runt Mehndi Designs med bilder | Stilar på livet

Runda mehndi-mönster för foten är ganska lik de som finns för handen. En stor cirkulär form som pryds med invecklade detaljer och mönster gör att din fot ser utmärkt utsmyckad. Du kan lägga till några andra former före och efter den stora cirkulära designen.

11. Traditionellt Mehndi-konstverk med cirklar:

Traditionell artwork with circles

Detta är ett annat trendigt mönster som kan provas ganska enkelt. En person kan också se mönster och göra det här. Det finns också klistermärken som är tillgängliga dessa dagar och som kan appliceras med vatten. Du kan också använda flera andra mango motiv av andra mönster som kan sammanfogas med dessa Rajasthani Mehandi mönster. Detta är också mycket klumpigt typ av geometriska mönster. Du kan göra dessa med olika typer av kottar och skära tipsen enligt tjockleken eller tunnheten av linjerna i dessa.

12. Stilfull tillfällig cirkel Henna Design:

Snygg occasional circle henna

Blomningsarbeten med snygga motiv är ganska trendiga. Du kan bära dessa typer av mönster för flera typer av tillfällen och fester. Dessa kan bäras även av college girls. Dessa kan göras med glitter eller rhen stenar.

13. Kurvatur Blomning Mehandi Mönster:

Krökning floral pattern

Runda blommönster är ganska vanliga idag. Du kan göra ytterligare mango motiv arbetar med dem och du kan också använda stencils att göra dessa. Du kan också göra dessa med keglar av bladpastaen som kan köpas från marknader och lokalbefolkningen idag säljer dessa även i gatuaffärer. Du kan enkelt få dessa och träna mönster som detta. Du kan förlänga dessa mönster till armbågen. Dessa kan sammanfogas med andra armband eller kundan armband.

14. Runda Henna Med Handled Motiv:

Runda Henna with wrist motifs

Dessa är mycket traditionella och du kan också skapa andra typer av blommotiv med dessa. Dessa kan ha maskliknande mönster och dessa kan också användas för någon form av traditionella tillfällen. Dessa är också gjorda med andra centraliserade mönster och kan göras på toppen av handflatan. Du kan också fixa centraliserade rhinestones och andra glitter och kroppslim.

15. Traditionell cirkulär Mehendi Art:

Traditionell circular artwork

Runda motiv arbeten är ganska populära idag. Dessa kan sammanfogas med någon form av salwar kostymer eller annan ghagra cholis. Om du vill kan dessa typer av stilar dras med andra Rajasthani eller Gujrati mehandi mönster. Dessa är också ganska klumpiga och du kan också skapa mesh som mönster på handleden.

16. Trendy Circular Henna Art:

Trendig circular henna art

Detta är en annan trendig design. Dessa kan förenas med någon form av outfits. Du kan också bära kundan uppsättningar med dessa och dessa kan bäras med kundan bangles också. Det är också ganska lätt att skapa. Om du har en fest att delta och du vill ha dessa gjort professionellt kan du boka sessioner från en salong som ger dessa typer av sessioner för tillfällen. Dessa kan också göras med glitter och rhinestone klistermärken. Om du vill prova dessa kan du även köpa keglar av dessa bladpasta och prova dem själv. Du kan också se mönster från klistermärken och sedan laga dem med andra Punjabi eller andra former av mönster.

17. Runda konstnärliga Mehandi:

Runda artistic mehandi

Detta är ett annat konstverk som har gjorts med mörka koner. Du kan också göra liknande stilar från mönsterböcker. Dessa kan också göras med stenciler och du kan få dessa typer av stenciler från någon butik som är speciellt butiker för att sälja koner och glitter.

18. Vacker Svart Runda Mehandi Designs:

25 Söt och lätt runt Mehndi Designs med bilder | Stilar på livet

En rund mehendi design med många cirklar som fylls med olika mönster ger en övergripande vacker look. I mitten av designen finns en blomma med cirklar som går runt den. Den yttre kanten har spiraler som lägger till en slags gräns för designen.

19. Geometrisk motivarbete:

Geometrisk motif work

Om du vill ha ett cirkulärt geometriskt mönster kan dessa enkelt provas. Dessa är också ganska populära dessa dagar och kan bäras av jämn college flickor.

20. Blommotiv med cirklar:

Blommig Motifs with circles

Detta är en typ av mönster som kan vara sport enligt din komfort förmåga. Dessa kan också vara sport för olika typer av familje tillfällen. Du kan också använda olika glitter på dessa och dessa kan göras med andra färger som finns tillgängliga från säljare idag. Dessa kan bäras med salwars kameezes och andra sarees med zari.

21. Traditionell Runda Henna Arbete:

Traditionell Round Henna work

Om blommotiv är vad en person vill kan dessa typer av motiv enkelt bli gjort. Dessa är också mycket kreativa och lätta att sporta för alla typer av familje tillfällen. Dessa kan också bäras till högskolan. Du kan förlänga dessa också så mycket du är bekväm att sporta. Dessa är också ganska förlängda tills armbågarna eller till och med till de övre händerna. Du kan göra dessa typer av abstrakta och wristlet mode mönster för alla typer av fester. Dessa kan enkelt förenas med anarkali kostymer och alla typer av sarees.

22. Trendiga motiv med geometriskt mönster:

Trendig motifs with geometric pattern

Dessa är ett trendigt sätt att göra geometriska halvcirkelmönster. Om du vill kan dessa användas för college eller för någon typ av partier. Dessa är också en typ av nybörjare konstverk som är lätta att skapa och kan därför bäras av någon typ av tillfällig slitage. Dessa kan även bäras med kurtis och andra traditionella eller tunga drag. Du kan också bära zari border sarees eller chiffon salwars med dessa. Ljuskronaörhängen och andra armband kan också sammanfogas med dessa.

23. Elaborate Circle Mehandi Designs:

25 Söt och lätt runt Mehndi Designs med bilder | Stilar på livet

Runda mehendi-mönster kan göras komplicerade och utarbetade genom att lägga till många invecklade mönster inom storcirkeln. Tunn cirkellinje med flera krullar och spiraler gör bilden så viktig som någon gammal symbol. Det ser väldigt prydligt ut och är väldigt vackert.

24. Dekorationsrundan Henna Design:

Dekorativ round henna

Dessa typer av mönster är ganska populära idag. En person kan enkelt bära dessa till traditionella partier eller familjeföreningar. En mörkfärgad bladpasta kan också användas för dessa. Om du vill kan dessa göras på händerna fram till armbågarna. Dessa kan också göras med andra Rajasthani eller Marwari konstverk. Dessa kan sammanfogas med någon typ av traditionellt slitage som salwar eller lehengas för någon typ av familjefunktion.

25. Kreativt motiv arbetar med cirklar:

Kreativ motif work with circles

Detta är en mycket vacker typ av henna-arbete. Detta har gjorts på ett sådant sätt att det ser ganska traditionellt ut och kan även användas vid andra tillfällen. Dessa görs också med andra typer av motivverk. Dessa kan sammanfogas med någon typ av traditionella salwars eller lehengas. Du kan också bära olika typer av armband med dessa. Dessa kan också göras på ett trendigt sätt och kan bäras till college för tillfälliga ändamål. En person kan också använda glitter eller mörkfärgade glitter med dessa. Dessa är också i form av geometriska former och kan göras till överarmarna.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 54