9 Amazing 40th Wedding Anniversary Gift Ideas | Stilar på livet

40 år av samvete och fortfarande att gå många år, så gör det 40-årsjubileum en speciell dag för varje par. Gåvan till 40-års bröllopsdag bör vara speciell och gåvan bör göra dina älskade avgifter speciella också. Gör 40-årsjubileumet en minnesvärd med briljansen av rubinstenen eller ljusstyrkan i den röda färgen.

40 års bröllopsdag - presentidéer:

Här är några få 9 års bröllopsdaggåvor som säkert kommer att uppskatta av din partner,

1. Personlig Ruby Heart Plate:

personlig Ruby Heart Plate

Denna personliga benplatta är målad med härliga rubinfärgade hjärtan för att fira parternas 40-års bröllopsdag. Du kan lägga till i romantiska linjer eller behålla det enkelt genom tryckta önskningar. Parets namn blir också markerat här. Presentera denna gåva med en massa blommor; det ger bra utseende på din present.

2. Swarovski Crystal Gift:

Swarovski Crystal Gift

Här är en fantastisk 40-årsjubileums kristallgåva med Swarovski-kristaller. De små danglinghjärtan ser väldigt speciell ut. De ljusa röda rubinkristallerna är perfekta för rundinställning. Rödfärgade kristaller gör glans och glittrande som ljus, den här är en cool present till din älskade.

3. Ruby rött glas:

Rubin Red Glass

Få denna underbara rubinglas eller tumbler till din make som en 40-årsjubileumsgåva. Det röda glaset skrivs ut med önskningar till årsdagen. Du kan använda glaset för att hålla knickknacks eller använda det för att dricka. Du kan köpa det här glaset genom att handla online, du kommer också att få fler samlingar i form och storlek också.

4. Keramiska rånar:

Keramisk Mugs

Dessa keramiska muggar med röda hjärtan är de underbara 40-årsjubileumsgåvanidéerna för att ge din make. Detta kommer i en låda som är dekorerad och lämplig för årsdagen. Den vita rånen med de röda hjärtan ser slående och vackert ut. Detta är en trevlig miljövänlig gåva till din kära på denna 40-årsdag för bröllopsdag.

5. Lyxig Champagne:

Lyx Champagne

Få en lyx champagneflaska för din man eller fru den här årsdagen och få den personlig genom att märka den. Denna rubinröd etikett fungerar bäst för 40 års bröllopsdaggåvaidéer. Champagnen ska vara lyxig och rik som det är för ett viktigt tillfälle. Fira din kväll med bröllopsdag med denna högsta branded champagne.

6. Ruby Ring:

Rubin Ring

Gör din fru lycklig med denna underbara, fantastiska rubinring med diamanter. Den stora rubin ädelstenen i mitten av ringen gör ett underbart uttalande. De små diamanterna som omger rubin kompletteras perfekt av den. Låt henne mer uppmärksamma på denna speciella dag, vilka bättre 40-årsjubileumsgåvor kan du komma med?

Se mer: 35-årsjubileumsgåvor

7. Festpapper Vikt:

Firande Paper Weight

Denna festpappervikt är en underbar gåva till din man. Den graverade glaspappersvikten är rund i form och ser fantastisk ut på bordet. Du kan ge detta som en 40 års jubileumsgåva genom att gravera den med året i vitt. Små presentationsidé ger mer bilaga också.

8. Årsdagskaka:

Årsdag Cake

Här är en söt festkaka som du kan gå på på 40-årsdagen. Den här fantastiska kakan har enkel dekoration på den. Den röda och vita kombinationen fungerar vackert och den röda fondantrosen sticker ut. Detta kan vara en av de 40 bästa bröllopsdagens idéer.

Se mer: 4 års jubileumsgåva idéer

9. Handgjord hjärtaprydnad:

handgjort Heart Ornament

Allt handgjort är alltid uppskattat. Denna härliga handgjorda hjärtat prydnad med röda rosor på kanten är perfekt som en 40 års jubileumsgåva. Du kan lägga till i några rader i mitten tillsammans med namnen på paret. Använd ett band för att hänga prydnaden.

Varje års bröllopsdag har en speciell betydelse och firas på meningsfulla sätt. Varje bröllopsdag har gåvor baserade på ett specifikt tema och på detta sätt bygger 40-årsjubileumsgåvorna på rubiner. Dessa underbara rödfärgade ädelstenar kan vara begåvade som smycken eller konstverk. Den röda färgen kan också användas som tema och många saker av gifting kan tänktas på.

Se mer: 30 bröllopsdag

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 43 =