9 Senaste Saree Bluse Back Neck Designs i Mode

Sarees kan vara väldigt snyggt, särskilt om du är redo att experimentera med ditt val. Vad skulle vara ännu bättre är om blusan går utöver att komplettera sarees utseende. Om du föredrar att se glamorös på ett annat etniskt sätt, kommer dessa få blusar att få dig närmare ditt drömutseende. Den bakre halsen på dessa blusar är inte bara annorlunda än den vanliga, men också vacker i alla avseenden. Ta en titt.

Saree Blouse Back Neck Designs

Traditionell Saree Bluse Back Neck Designs katalog i Indien:

Här ska vi ge 9 bästa blusback neck designs för indiska sarees.

1. Laced Back Neck Blouse for Saree:

Saree Blouse Back Neck Designs-Blue Laced Blouse 1

Bland blusmodell bak halsen för indiska sarees ser den här blusen ut tillräckligt bra för lehngas och sarees. Det är unikt, och titta på hur de två axlarna vilar blusan på plats och spetsen fortsätter på baksidan.

Se mer: South Indian Blouse Back Neck Designs

2. Mid Slit Blouse Design Back Neck:

Saree Blouse Back Neck Designs-Mid Slit Blouse 2

Hela mid-open blouse har satt modemarknaden i brand i år, förmodligen på grund av hur enkelt men elegant stilen är. Det kan ta ut oomph i varje dam som bestämmer sig för att sporten ser ut. Designen har två föreningar på båda sidor som du kan se. Det är en ärmlös blus, och går bäst med designer sarees.

3. High Neck Slit Design för Blus:

Saree Blouse Back Neck Designs-High Neck Slit Blouse 3

Denna halsdesign för saree-blus är så enkel om man tittar på den, men den är lika snygg och ny i zonen. Allt kommer att se bra ut med det på grund av designen och klippningen.

4. Gul Stilig Blus Bak Hals:

Saree Blouse Back Neck Designs-Yellow Stylish Blouse Back Neck 4

Med mönstren på baksidan är den enkla blusen redo för vardagligt slitage lika mycket som familje tillfällen. De korta ärmarna smälter in och kompletterar hela designen med en gyllene kant på plats.

5. Saree Bluse Net Back Neck Design:

Saree Blouse Back Neck Designs-Net Back Neck Design 5

Hela frilly look ärmar gör designen attraktiv för ögat. Ärmarna hålls korta. Mellanrummen mellan varje tråd är mer än vanliga blusar gjorda av nätet. Blusen själv har en choli-stilskärning och en knut på baksidan och håller konstruktionen på plats och fullbordar hela utseendet.

Se mer: Blusback Neck Models

6. mångfärgat blus:

Saree Blouse Back Neck Designs-Multicolored Blouse 6

Om du går retro med ditt bakre nackmönster för saree-blusar är din sak, ger den här stilen ett syfte. De korta ärmarna går bra med den mångfärgade känslan. Färgkombinationen gör att blusen ser perfekt ut med någon saree alls.

7. Stringed Saree Bluse tillbaka Design:

Saree Blouse Back Neck Designs-Orange Stringed Blouse 7

Den nedre halvan av blusen är solid svart i färg och blusens skönhet ligger i oranspärlarbetet genomskinligt kläder. Det finns en spets som används för att fästa blusen på plats.

8. Fullt högt baksida halsen Saree Blusdesign:

fullt hög hals-blus-med-ärmar

Denna vanliga bruna blus är en underbar en att välja. Blusen har verkligen långa ärmar och det bidrar bara till blusens skönhet. Den matchar färgen på sareebrunnen.

Se mer: Stone Work Blouse Back Neck Designs

9. Backless Design Back Neck Saree Blouse:

Saree Blouse Back Neck Designs-Backless Blouse 9

När du inte letar efter en traditionell blusdesign i nacke saree, kan den här blusan kopplas till alla saree för att få fram din poäng. Det är väldigt urbane och i nivå med de senaste trenderna. Spetsen håller också blusen bra, men se till att blusan inte är för snäv i passform.

Med dessa Saree-blusar kan du omdefiniera ditt stilutdrag utan att ens försöka. Det kan säkert sägas att du har kommit iväg med några av de bästa valen ute och om på marknaden just nu!

Bilder Källa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =