9 Söta Jordgubbs Nail Art Designs | Stilar på livet

Konst i sin finaste form som ses i tatueringar och kroppsfärger har nu gjort sin väg till naglarna också. Naglarna av kvinnor och flickor överallt är en källa till stolthet och skönhet. Enkelt målade i monokroma färger, det pryder elegans men när det är gjort i olika mönster och mönster med ett stänk av färger ser det ut som en skraj, cool och till och med udda, i överensstämmelse med de senaste trenderna och mode.

Nail art har gått mot tradition för att ge upphov till ett mer okonventionellt och förvånande utseende. Det är en mani bland den yngre generationen med var och en som vill integrera sina egna stilar och mönster. Med många nyanser av nagellack och andra verktyg för verktyg för nagelart, kan du nu dekorera dessa naglar med olika teman att gå med varje säsong, fest eller fest. Du behöver inte längre förlita dig på skönhetssalongenes tjänster för att stylisera naglarna som nagelkonstpaket har gjort det möjligt för ensliga nybörjare att försöka sina händer på denna fantastiska konstverk.

1. Jordgubbspik Design:

jordgubbe nail art

Gjord med en röd bas och kantad med en mörkgrön nyans för lövkronan med splottar av gult, ser den här nageldesignen sizzling hot. Tema upp det med en enkel soluppgång i livfulla nyanser av gult eller rent vitt och dina naglar är bundna för att fånga någons ögon.

2. Strawberry Delights:

9 Söta Jordgubbs Nail Art Designs | Stilar på livet

En konstnärligt kreativ design med alla utom ringfinger nageln klar i fransk manikyrstil. Ringfinger nageln är målad med en röd färgbas och vita polka dots för att få det att stå ut medan långfingeren är utsmyckad med ett färgstarkt pärlstavsmönster för att ge det ett tydligt utseende. Denna söta design är verkligen en glädje för unga tjejer och kvinnor.

Se mer: Nail Art Watermelon Design Bilder

3. Söt Jordgubbsdesign:

9 Söta Jordgubbs Nail Art Designs | Stilar på livet

Denna nagel design är ett enkelt men ändå delikat mönster gjort i övervägande nyanser av vit och röd med beröring av grönt och rosa. Den har ett sött sportigt utseende som typiskt är utformat för unga i hjärtat.

4. Tvåfärgad jordgubbsutskriftsdesign:

9 Söta Jordgubbs Nail Art Designs | Stilar på livet

Ljusa upp din dag med detta glada jordgubbspiketryck. Gjord i nyanser av baby rosa och dyster röd och prydda med ljusgröna blad och svarta polka prickar, det har all kärnan i en jordgubb fångad i livfulla nyanser.

5. Jordgubbsdesign för korta naglar:

9 Söta Jordgubbs Nail Art Designs | Stilar på livet

Medan man kan leka med roliga och snygga mönster på långa naglar, finns det lika söta och skrapa nagelkonsttryck och mönster som passar för korta naglar, liksom den här. Den är smakfullt utformad i en fin nyans av rosa med vita prickar och en grön lövkrona på nageln.

Se mer: Palm Nail Art Designs

6. Jordgubbsmix:

9 Söta Jordgubbs Nail Art Designs | Stilar på livet

Denna nageldesign görs dekorativt med ett jordgubetema som är unikt för varje fingerspik. Det är en vacker bild av konst i sin lycksaliga form. De olika nyanserna av rosa tillsammans med vita ränder och prickar och en mörkgrön bladbas i en mycket glaserad konsistens ger naglarna ett otroligt inspirerande utseende.

7. Rosa jordgubbspikar:

9 Söta Jordgubbs Nail Art Designs | Stilar på livet

Medan jordgubbspikoutslag i allmänhet görs i traditionella och färgglada nyanser av rött, ser de härligt ut i rosa. Detta härliga tryck lägger till charm och utstrålning till en vanlig jordgubbsdesign.

Se mer: Solros Nail Art

8. Jordgubbe Toe Nail Design:

9 Söta Jordgubbs Nail Art Designs | Stilar på livet

Nail art är inte begränsad till naglarna ensamma. De ser lika lika roligt och trendigt ut på tånaglarna. Denna jordgubbsdesign gjord på storåspiken med resten av naglarna målade i en fin nyans av magenta rosa gör fötterna så förtrollande som det skulle på fingrarna.

9. En annan jordgubbspikartik:

9 Söta Jordgubbs Nail Art Designs | Stilar på livet

En typisk jordgubbsdesign gjord på en gul bas med en gnist av guld nagellack som topplack. Den har ett optimalt utseende med sommartema.

Bilder Källa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 32