Hur får man smidigt hår naturligt hemma? | Stilar på livet

Har du någonsin velat att ditt hår var så smidigt och mjukt att du kunde vända flera huvuden när du gick förbi dem? Kollar du på kändisar på tv och fortsätter att hoppas att du någonsin kommer ha hår som liknar dem. Tja, du behöver inte fortsätta drömma om det längre eftersom vi har köpt dig bra förslag som kommer att förvandla ditt hår drastiskt.

Glättning Hair Tips And Home Remedies

Vill du veta hur man klarar håret? Om ja, du har landat på rätt ställe. Glatt hår lägger inte bara till din skönhet men indikerar också att ditt hår är hälsosamt. Du kan enkelt få jämnt hår om du tar hand om ditt hår och följer rätt stylingsteknik efter schamponering. Glatt hår är ett resultat av effektiv hårvård och behandlingar. Det handlar om användning av gudhårsprodukter och minimal användning av kemiska produkter.

hår smoothing

Utjämning hår tips och hem rättsmedel:

En stor fråga för både män och kvinnor är hur man får ett jämnt hår naturligt. Så oroa dig inte här, det är en lösning för utjämning av hår. Använd alltid naturliga produkter och hemhjälpmedel för slät hår som inte tappar håret från de naturliga oljorna. Nedan är några de bästa och behandlingar och hemmet för smidigt hår.

1. Använd ett schampo som passar dig:

Hur får man smidigt hår naturligt hemma? | Stilar på livet

Ett bra schampo är ansvarigt för att du rensar hårbotten och ger dig släta tressar. Du bör dock inte schampo mer än två gånger i veckan, eftersom regelbunden schamponering är känd för skadlig hårkvalitet. Det är bäst att veta vad schampo passar ditt bästa och vilka är de du borde försöka för att få önskvärda resultat. Några exempel är Sunsilk Keratinology shampoo, Sunsilk Perfect Straight Shampoo och L'Oreal Paris Shampoo. De reparerar hårets ändar och ger en jämn utseende. Detta är ett av de bästa utjämnande hårmetoderna som inte har någon svårighet.

Se mer: Hem rättsmedel för tjockt hår

2. Gör inte schampo ofta:

Do not Shampoo Frequently for smooth hair

En enkel utjämning hår tips är att undvika shampooing varje dag och begränsa till endast 2-3 gånger i veckan. Ditt hår kräver den naturliga konditionen av talg för att göra den starkare och se jämn och glansig ut. Genom att shampooa varje dag förlorar ditt hår denna naturliga olja och saknar någon näring. Detta gör att ditt hår ser grovt ut och torkar istället för att det blir smidigt. Träna på en rutin för att shampooa ditt hår. Du kan till och med använda torr schampo mellan dina tvättdagar för att göra dina tressar fräscha.

3. kallt vatten:

Hur får man smidigt hår naturligt hemma? | Stilar på livet

Även om detta kan vara en svår uppgift under vintersäsongen, måste du göra det för ditt hårs skull. När du är schampo, skick eller dusch, använd endast kallt vatten. Varmt vatten har en tendens att riva ändarna på ditt hår, vilket ger det ett grovt och obehagligt utseende. Om du använder vanligt kallt vatten regelbundet kommer du att märka positiva förändringar i ditt hår snart. Varje nagel ska vara mjukt, smidigt och volymmässigt. Denna andra enkla utjämningsprocess.

4. Bra Combing:

Hur får man smidigt hår naturligt hemma? | Stilar på livet

För att få smidigt hår måste du kamma som en professionell. Därmed menar jag att du borde hålla sig borta från kammen när ditt hår är vått. Bara när det är torrt kan du borsta det. Nästa sak du behöver göra är att kamma mycket försiktigt, från början av huvudet. Detta kommer att förhindra hårbrott och göra ditt hår mindre krusigt och oövervakbart. Istället ska hårväxten främjas och du får se bra resultat bara inom några veckor.

5. Bra skicklighet:

Hur får man smidigt hår naturligt hemma? | Stilar på livet

En bra och djup konditionering kan göra underverk på ditt hår vilket gör det smidigt, strålande och ljust. Den hemliga tipsen till detta lämnar en liten balsam bakom när du har sköljt ditt hår. Detta kommer att släta hårets strängar och ge det ett mycket mjukt och attraktivt utseende. Du kan också prova några hemlagade naturliga kondensatorer som majonnäs eller äggpack om du vill. De är ett fördelaktigt sätt att ge ditt hår ett super trendigt och glänsande utseende. Detta är en av de enkla utjämnande hårbehandlingarna.

Se mer: Tips för Silky Hair

6. håll dig borta från värme:

Stanna kvar Away From Heat

Straighteners, curlers, strykjärn, sprayer och geler kan vara den ultimata lösningen för hår styling men de har säkert negativa konsekvenser. Värmen som härrör från dessa verktyg orsakar stor skada på håret, vilket gör det grovt och krusigt. Så för att älska ditt hår och göra det smidigt och vackert måste du hålla sig borta från dem. Om du känner att du inte kan undvika dem, se till att du lär dig att kontrollera temperaturen eller använda ett värmebeskyttande serum som hjälper till att minska skadorna genom att skapa ett kuvert runt håret.

7. Trimming:

tips to Make Your Hair Grow Faster - Trimming

Att trimma ändarna på ditt hår är väldigt viktigt. Det bidrar till minskningen av splittrade ändar som är ansvariga för att göra ditt hår torrt, tråkigt och skadat. Det bästa i dessa fall är att trimma det var fjärde till sex veckor. Gå till din närmaste salong och se till att du får det här gjort. Detta är ett viktigt och fördelaktigt steg du måste ta för att göra ditt hår smidigt och sexigt. Trimming är en av de mest populära och effektiva behandlingarna för att stryka håret.

8. Bananpaket:

Banan Packs for smooth hair

  • Ta en mogen banan och mash den.
  • Tillsätt två matskedar yoghurt till den.
  • Blanda det bra för att göra en mjuk pasta. Se till att det inte finns några bitar kvar.
  • När du har gjort det här, applicera blandningen över håret från början hela vägen mot slutet.
  • Låt det stanna i 45 minuter och tvätta sedan av det.
  • Detta förpackning kommer att fungera som ett hår fuktkräm och släta dina tresses också. Gör det två gånger i veckan för att få de bästa resultaten.

9. Varm oljemassage:

Hur får man smidigt hår naturligt hemma? | Stilar på livet

Varm oljemassage är en av de bästa lösningarna för att stryka håret. En het oljemassage en gång i veckan på hårbotten ska ge dig hälsosamt och attraktivt hår bara inom några månader. Använd oliv, marockansk, jojoba, mandel, rosmarin eller lavendelolja för att få de bästa resultaten. Du kan använda en kombination av dessa oljor, värma dem och applicera sedan över håret och hårbotten efter att det har kommit till rumstemperatur. Massage i femton minuter och wrap håret med en varm handduk. Detta kommer att öppna porerna i ditt hår och lägga till en glans och gnista till ditt hår. Tvätta av med örtschampo efter 20 minuter.

10. Mayonnaise Pack:

Majonnäs Pack for smooth hair

Ge ditt hår en behandling genom att ge en djup konditionering med majonnäs. Att använda ett sådant hårpaket ska stimulera vackert och friskt hår. Allt du behöver göra är att ta en kopp majonnäs och två matskedar avokado pasta. Blanda det på ett sådant sätt att det ser fluffigt och väl blandat. Applicera det på håret från rötterna till spetsarna. Täck ditt hår med en fin duschlock och låt den stanna i fyrtio minuter. Tvätta av med ett gott schampo efter detta. Fördelen med denna behandling är hårutjämning.

Se mer: Hem Remedies För Glänsande Hår

11. Äggpaket för att få jämnt hår:

Hur får man smidigt hår naturligt hemma? | Stilar på livet

Slå ett ägg i en skål och lägg till lite olivolja, grädde och honung till den. Blandning sker tills den har skapat en mjuk pasta. Applicera nu denna blandning över ditt hår. Låt det ligga på håret i ungefär tjugo minuter. Du bör vänta på att den är torr innan du kan skölja med kallt vatten och tvätta det sedan av schampo. Ditt hår blir blankt och glamoröst efter det här. Prova två gånger i veckan för att få de bästa resultaten. Ägg är en av de bästa behandlingshämmarna för smidig hår.

12. Aloe Vera Gel för Silk Smooth Hår:

Aloe vera gel for smooth hair

Aloe vera gel har naturliga antiseptiska egenskaper som förhindrar hårbotteninfektioner. Det fungerar också som en bra fuktkräm för ditt hår. De vitaminer och antioxidanter som finns i det gör ditt hår friskt. Applicera färsk aloe vera gel på håret och hårbotten. Låt det stå i 30 minuter och skölj sedan av. Ditt hår kommer att se ut, silkeslen, slät och fri från frizz.

13. Avokado:

avokado for smooth hair

Avokado är en hälsosam frukt, rik på näringsämnen som djupt fuktar och närnar ditt hår. Det reparerar inte bara tråkigt och skadat hår utan gör det också glänsande och smidigt. Detta gör avokado en av de bästa hemmet för smidigt hår. Ta en mogen avokado, skalla den och mash den. Nu tillsätt 2 msk olivolja och mixa bra. Om ditt hår är färgat, kan du ersätta olivolja med söt mandel eller jojobaolja. Applicera denna blandning på ditt våta hår (inte för mycket) som täcker från roten till spetsarna. Håll ditt hår täckt med ett duschlock i 25-30 minuter och tvätta av med en mild schampo.

14. Ölhår Tonic:

Öl for hair growth

Har du någonsin insett att öl kan fungera som en extraordinär hårton? Det är laddat med väsentliga proteiner som reparerar skadat hår och håller också hårsäckarna hydratiserade. Öl lägger till styrka, kropp, volym och jämnhet till hårstänger. Tvätta håret med ett bra schampo. Häll öl i en sprayflaska och applicera på håret, från rot till tips. Nu massera försiktigt i cirkulär rörelse. Lämna i 10-15 minuter och skölj sedan av. Ditt hår blir smidigt och friskt som aldrig tidigare.

Läs mer: Öl för hårväxt

15. Ät bra:

Äta well for smooth hair

Mat är det viktigaste som påverkar vårt sinne och kropp. Det är ett rättfärdigt ord som säger att du är vad du äter. Genom att välja en hälsosam kost du inte bara säkerställa övergripande god hälsa, inklusive ditt hår. Med en balanserad diet får ditt hår naturligt de viktigaste vitaminerna och näringsämnena utan att behöva ta några tillskott. Byt ut din skräpmat och luftade drycker med gott om grönsaker och färsk fruktjuicer. Det är lika viktigt att du dricker mycket vatten. Förutom att följa en hälsosam diet måste du också göra några positiva livsstilsförändringar. Rökning om det inte bara är skadligt för din kropp, det påverkar också ditt hårs hälsa negativt. Rök från cigaretter som andra skadliga föroreningar kan skada håret och göra det tråkigt. Så om du vill ha slät hår sluta röka helt.

Använd dessa underbara botemedel för att skina på ditt hår. Dessa hem rättsmedel för slät hår är 100% naturliga och orsakar skada på ditt hår. Så nästa gång som någon frågar dig hur man släpper håret hemma eller hur man släpper håret naturligt, dela med sig av dessa underbara idéer med dem.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 84