17 bedste effektive fødevarer til glødende hud | Stilarter på livet

En klar og glødende hud er altid en afspejling af godt udseende, skønhed og en fejlfri personlighed. Der er næppe nogen, om kvinder eller mænd, der ikke ønsker en ren og problemfri hud, der gløder og noget, som folk omkring misundes. Det er dog ikke kun dyrt at overholde kirurgiske metoder og behandlinger, der er tilgængelige i salonen, men i mange tilfælde også forskellige bivirkninger. Det bedste er at se på naturlige og hjemmelavede måder at få en glød på ansigtet, som du helt sikkert vil elske.

Foods for Glowing Skin

Sammen med hjemmelavede pakker og lægemidler kommer naturens gave til glødende hud i form af forskellige fødevarer, som hvis de indgår i den daglige diæt, kan hjælpe med at nå målene om et par uger.

Indisk mad til glødende hud:

Listen nedenfor består af toppen af ​​sådanne fødevarer, der anbefales i kombinationer for at få resultaterne. Tjek dem ud og konsumér dem regelmæssigt. Det er bundet til at hjælpe.

1. Cottage Cheese:

Hud Glowing Food Cheese

Hytteost er det bedste for tør hud. Det bekæmper flammende hud og gør det muligt for din hud at skinne og få det til at se lys, blød og meget smuk ud. Det indeholder selen og andre vigtige mineraler, som er nødvendige og meget vigtige for din huds sundhed.

Se mere: Vitaminer påkrævet for glødende hud

2. Blåbær:

glødende Skin Food Blueberries

Blåbær er en af ​​de almindelige frugter og grøntsager, som er meget gavnlige for huden. De lyser hudtonen og bærer også antioxidanter, som forhindrer aldring. At have en kop blåbær sammen med en skål korn skal give dig gode resultater inden for et par uger tid. Det er den bedste hud glødende mad.

3. Laks:

Salman Food For Skin Glow

Laks er rig på omega 3 fedtsyrer, der tilføjer miniaturisering til huden og holder den også smidig og blød. Det har D-vitamin, der holder dine knogler stærke og sunde. Tilføjelse af dette til din kost i form af salat eller måske grilling og bagning, skal give dig en masse god sundhed og ernæring. Det er den bedste mad til glødende hud.

4. Oyster:

Bedst Oyesters Food For Glowing Skin

Østers er fuld af zink, som reparerer huden og muliggør fornyelse af celler. Det holder også dit hår og negle sundt og godt vedligeholdt. Dette er en af ​​de vigtigste havfødevarer, du skal se lyst og smukt ud. Det er den bedste mad til hudglød.

5. Valnødder:

Bedst Food For Skin Glow Walnut

Valnødder indeholder vitamin E og omega 3 fedtsyrer, som vil gavne din hud på større måder. Spiser en daglig dosis af dem til morgenmad eller sammen med salat til frokost vil give dig alle de næringsstoffer, du har brug for for at forbedre hudens tekstur og for at gøre det glødende og strålende. Det er en sund mad til glødende hud.

Se mere: Juice For Glødende Skin

6. Kiwi:

kiwi Fruits Food for Fair Skin Glowing

Kiwier er småbrune og grønne frugter, der er fulde af C-vitamin. De hjælper med at fjerne rynker og aldringsliner og gør også dine knogler og tænder sunde og stærke. De beskytter dig også mod større sygdomme som kræft og hjertesygdomme. Det er den bedste mad til glødende og retfærdig hud.

7. mørk chokolade:

Sund og rask Food For Glowing Skin Dark Cholocate

Mørk Chokolade beskytter din hud mod skader og gør din hud glødende. Det forårsager ikke nogen acne og bør være en del af spisevaner. Men sørg for at du er forsigtig med mængderne, da det kan få dig til at lægge vægt på. Da mørk chokolade har højt flavanolindhold og har 60 procent kakao, er det en god og sund form for chokolade. Det er den bedste glødende hudføde.

8. Yoghurt:

Foods That Make Skin Glow Yogurt

Lavt fedt Yoghurt er fantastisk til stærke knogler, tænder og strålende hud. Du kan få det under frokosten som en dessert eller endda som en midt eftermiddags snack sammen med en salat. De sundhedsmæssige fordele ved yoghurt er masser og bør helt sikkert forbruges dagligt. Det er en af ​​de bedste fødevarer til glødende hud.

Se mere: Ayurvedic Beauty Tips Fair Skin

9. Grøn te:

Foods to Eat For Glowing Skin Green Tea

Grøn te er det bedste, når det kommer til at forbedre huden. Det reducerer kræftrisici og blodtryk og styrer også din vægt. Det stopper de kommende breakouts og bumser og er blevet foreslået af forskellige læger og ernæringseksperter. At have tre kopper grøn te en dag er alt, hvad du behøver for at holde din hud pasform, sund og lys.

10. Vand:

Mad For Glowing Skin Water

En af de nemmeste og de bedste resultater giver i form af vand, hvor glødende hud er bekymret. At have omkring 10-12 glas vand hver dag anbefales stærkt at skylle toksinerne fra huden samt at reparere og forynge det samme.

11. mandler:

indiske Foods For Glowing Skin Almond

En anden af ​​de superfødevarer at spise er mandler, der hjælper med at tilføre glød til huden. Sammen med at give vitamin E til hudens næring har det også antioxidanter i det, der hjælper med hudbeskyttelse og sundhed. Få en håndfuld mandler hver dag for de bedste resultater.

12. Citrusfrugter:

Mad For Glowing Skin Citrus Fruits

Fra appelsiner til citroner og fra solbær til broccoli og endda guava er enhver frugt eller grøntsag, der har høje niveauer af C-vitamin, kendt for at give maksimal glød til huden og det også om et par uger.

13. Tomater:

glødende Skin Food Tomato

Der er lycopen i tomater, der hjælper med at behandle og forsinke aldrende tegn samt at helbrede problemerne i huden. Inklusive tomater i den daglige kost hjælper virkelig med at få dig sund såvel som glødende hud. Dette er blevet bevist af fagfolk.

14. Grøn te:

Mad For Skin Glow Tea

Sammen med hydrering af huden har grøn te antioxidanter til behandling af alle hudproblemer såvel som for at give en glød til huden. Det hjælper også med at reparere de beskadigede hudceller og forynge hudoverfladen. At have to til tre kopper grøn te anbefales stærkt.

15. Jordbær:

Bedst Food For Glowing Skin Berries

Jordbær er igen en af ​​de frugter, der har høje niveauer af antioxidanter såvel som vitamin C. Begge disse næringsstoffer hjælper med at tilføre en glød til huden. Disse kan indtages i små portioner i løbet af sæsonen for at få maksimal fordel. Det er den bedste mad til glødende og sund hud.

16. Avocados:

Bedst Food For Skin Glow Salman

Sammen med antioxidanter er der høje niveauer af kalium, vitaminer samt gode fedtstoffer, der er til stede i avocadoer, hvilket gør den til en perfekt top notch mad til glødende hud. Det er en af ​​de bedste fødevarer til glødende hud.

17. Millet er:

Mad For Fair Skin Millets

Der er silicium i hirse, som er en af ​​de vigtigste mineraler, der hjælper med at bringe glød på huden. Det holder også håret, negle og tænder sunde.

Glødende hud giver dig altid endeløs glæde og lykke, der er muligt ved at have vitaminfødevarer, der reducerer rynker og hjælper med at få ungdommelighed. Prøv mindst en fødevare ovenover, og du vil være kendt, der resulterer i få dage.

Billedkilde: Shutter lager

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 27