30 Berømte kvindelige berømtheder i Bollywood | Stilarter på livet

Bollywood kvindelige berømtheder! Jeg tror alle jer bekendt med dem, fordi i Indien folk for det meste taler om cricket ellers bollwood film og deres skuespillerinder. Mange mennesker er så meget vanvittige om berømthederne, så de følger dem overalt og samler alle oplysninger om deres yndlingsberettelser. Hvis du også er den, så bekymre dig ikke! I denne artikel har jeg givet en lille beskrivelse af Bollywood's berømte kvindelige berømtheder.

Bollywood er verdens største filmindustri, som her er de mest smukke såvel som elskværdige skuespillerinder kommer over året. Det antages, at bollywood skuespillerinder er accepteret over hele verden fra årtier. Bollywood sprænger både skønhed og charme. Indisk film har forladt gennem en stor omstilling i løbet af 100 år og bollywood har sin egen eneste samling af iøjnefaldende skønhedskonger, der har meget arbejde til at modtage deres ry samt sensation. De er ikke kun berømte for deres skønhed, men også for deres udøvende potentiale såvel som talent, som hjælper dem med at opnå sejr såvel som berømmelse.

Så læs denne artikel omhyggeligt for at kende om Bollywoods top 30 berømte kvindelige berømtheder. De er som følger;

Berømte kvindelige berømtheder i Bollywood med billeder:

1. Katrina Kaif:

Katrina Kaif

Som du ved, at hun er en smuk skuespillerinde og også første gang meget kendt for sin slående rolle i filmen Boom. Herefter kommer forskellige op og ned i hendes bærer. Hun udførte meget godt i flere kommercielle plus klassiske film, der tilbyder hendes ære af fans. Hun er typisk anerkendt for sit sexede udseende, smukke figur samt hudfarve. Inden for et halvt årti har hun opnået en fantastisk sejr, og det har også vist sig at være stjernen. 2011 være et stort år for hende oprindeligt som af varenummeret "Sheela Ki Jawani" siden filmen Tees Maar Khan, der fortsætter årets Song. En af de mest ønskede kvinder i Bollywood, har denne skuespillerinde helt sikkert producenter i række såvel som at komme til at sige på for deres næste pensel.

2. Deepika Padukone:

bollywood models female

Deepika Padukone er en Bollywood kunstner sammen med en model. Hun er en anden skuespillerinde, der har etableret en vellykket karriere på kort tid og har allerede udført i mange film. Denne høje berømthed var tidligere en superstar efter hendes første introduktion Om Shanti Om af kongen af ​​Bollywood Shahrukh khan. Den multitalentede skuespillerinde anerkendes for at have et arbejde hos pigen ved siden af. Hun er født den 2. juni 1987 i Patna i Indien. Hun udførte i forskellige film som Race 2, Aarakshan, Cocktail, Houseful 2, Om Shanti Om, Yeh Jawani Hay Deewani, og mange flere. Hun er en fest pige har en ultramoderne figur i Bollywood samt meget kendt for sammen hendes skuespil færdigheder sammen med hendes skønhed, derudover har stjernede flertal af hit film.

3. Priyanka Chopra:

Priyanka Chopra

Hun er en meget berømt bollywood kunstner samt viser i øjeblikket hendes talent i at synge også. Hun er den tidligere Miss World plus en forbløffende film skuespillerinde eller model. Hun kommer ind i Bollywood i 2002, senere end at blive Miss World i 2000. Hun er ikke kun berømt, men har også en yderst vellykket filmkarriere; hun sker også med den single den bedste bedst betalte skuespillerinde i bollywood. Hun er også anerkendt for at være all-around berømtheder, der spillede varierede roller. Hun udførte i Dostana, Anjana Anjani, Fashion, Kaminey osv.

4. Kareena Kapoor:

Kareena Kapoor

Hele tiden er hun blandt de mest berømte såvel som sensationelle skønhed Bollywood. Kareena Kapoor også kendt som Bebo, er en fantastisk og blændende indisk skuespillerinde plus har en fantastisk karriere. Hun påbegyndte sin karriere i 2000 siden filmen Flygtning, og indtil nu har hun afsluttet masser af god film. Kareena har enorm fleksibilitet, har stress i en bred vifte af hitfilm, da hun spillede en bred vifte af roller. En forekomst af hendes mangfoldighed består af det faktum, som hun har spillet i spændende præstationer ud over komedier sammen med romantikfilm. Hun var virkelig Chammak Challo i 2011 af film R.A.O.N.E. I 2012 blev hun gift med saif ali khan.

5. Rani Mukharji:

Rani Mukharji

Der er mange fans af Rani mukharji, men nu har hun ingen film. For nylig kommer hun med en film Mardani. I sin karriere opnåede hun 6 filmprispræmier på grund af hendes skønhed såvel som hendes talent. Hun blev målt som Bollywoods mest vindende berømthed. Dette skyldes, at hun udførte af topaktører, producenter og direktører. Hun havde leveret så mange hitfilm. Hun er stadig singel men hviskede for at have bånd med Aditya Chopra.

6. Vidya Balan:

Vidya Balan

Hun er den nationale prisvindende udøver, der ødelagde etiket af, hvad en bollywood heroine skal være! Hun mange gange set i lige med nej eller med makeup. Hun er muligvis en af ​​de mest tilpasningsfulde bollywood skuespillerinder plus har kendskab til ret den vellykkede karriere i de nuværende år. Uden tvivl er hun en yderst strålende skuespillerinde. Efter at have udført i Dirty billede bliver hun en perfekt bollywood Diva. Hun har fået tildelt fem Screen og Filmfare priser samt en national filmpris.

7. Parineeti Chopra:

Parineeti Chopra

Parineeti måles som en ny version af Bollywood divas. Hun er sød og har et boblende billede til publikum på meget lidt tid. Hun tildeles som top debut performer i 2013 i øvrigt synes nu at omfatte grebet et sted under flere direktørers og producenters opmærksomhed. Hun bliver mest berømt efter filmen Shuddh Desi romance, der samlet Rs. 46 crore på Box Office. Teenagere har i høj grad værdsat cigaretrøgen Gayatri i Shudhh Desi Romance.

8. Madhuri Dixit:

Madhuri Dixit

Hun er født den 15. maj 1967 i Mumbai i Indien. Hun er en af ​​de ikoniske Bollywood celebrity plus har styrt hjertet af ekstra end millioner af fans. Hun har været en af ​​de fineste skuespillerinder i Bollywood, uanset at det var en pause i at optræde, og de film, hun har udført i, har altid været en sejr. Hun afsluttede et godt svar i 2007's Aja Nach Le, plus frisk dans i en hit sang i Yeh Jawani Hai Deewani.

9. Bipasha Basu:

Bipasha Basu

Hun er den flotte bengalske berømthed, der har optrådt i en bred vifte af Bollywood-film. Tidligere end at blive en vindende skuespillerinde har hun også været en vindende model. I 2008 er filmen Race blandt hendes største rentable hits, mens hendes andre hit film, der har fremdrift sin karriere. Derfor har hun anerkendt sig som en af ​​de førende bollywood skuespillerinder.

10. Aishwarya Rai:

Aishwarya Rai

Hvem ved ikke om Aishwarya Rai Bachchan, er blandt de mest stilfulde såvel som multitalented beauty queens of Bollywood. Hun er berømt for hendes skuespillervidenskab såvel som for sin modelleringskarriere. Den var også den fremste indiske kvinde, der viste sig at være Miss Word i 1994. Hun er altid under opmærksomhed i medierne for eksisterende en af ​​verdens mest flotte kvinder.

11. Anushka Sharma:

Anushka Sharma

Anushka er født den 1. maj 1988 i Bangalor i Indien. Hun er en ung, strålende Bollywood-berømthed, der startede sin karriere i 2008 af film Rab Ne Bana Di Jodi i løbet af 2008, og blev senere i Band Baja Baraat i 2010 for at hun blev valgt til filmprisen til den bedste skuespillerinde i sammenfilmene. På trods af at han er kommet ind i Bollywood i det seneste, er den smuk udseende Anushka Sharma blevet ganske kendt på en meget kort tid. Hun har vundet hjertet af millioner af fans fordi alle hendes friske præstationer har været ikke noget, men fejlfri.

12. Nargis Fakhri:

Nargis Fakhri

Født i New York, USA den 20. oktober 1979, og hendes far er pakistansk, mens hendes mor er tjekkisk. Ligesom hun fødte og voksede i USA var hun for evigt en New Yorkian. Efter feature på America's Next Top Model, lavede hun sin Bollywood-indgang med 'Rockstar' mod Ranbir Kapoor. På grund af hendes dristige look plus fantastiske figur bliver hun accepteret i Sydøstasien (især i Indien) samt på hinanden følgende blockbuster-film sat hende på listen over top 30 berømte bollywood celebrities. Hun stjernede som en krigsreporter i den politiske thriller Madras Café med John Abraham.

13. Sonakshi Sinha:

Sonakshi Sinha

Hun bliver hurtigt single af de bedste bollywood skuespillerinder, der afsluttede en meget vindende indgang i 2010 modstridende Salman Khan i Dabaang. Hun gør et mærke i industrien i disse dage blev født i Patna planlagt 2. juni 1987. Hun er en af ​​Bollywoods største hits ud over at have et fantastisk potentiale for kommende succes. Hun er velkendt for en klassisk retro stil, ikke til en delikat prinsesse look. Dabangg-serien gav hende populariteten og satte hende i rækken af ​​elite-skuespillerinde. Hun er datter af den berømte skuespiller Shatrughan Sinha plus skuespillerinden Poonam Sinha.

14. Huma Qureshi:

Huma Qureshi

Hun er berømt for sin rolle i filmsekvensen "Gangs of Wasseypur" serien. Denne lavfondsfilm resulterede i et enormt box office præstation fra såvel skuespillere som skuespillerinder. Hun udførte i 2. del af denne rækkefølge, plus hendes rolle i filmen giver stort set filmens sejr. Derudover handlede hun også i film, der lignede Luv Shuv Tey Chicken Khurana, D-Day osv.

15. Sonam Kapoor:

Sonam Kapoor

Hun er en meget begavet indisk skuespillerinde, der starter sin filmkarriere i 2007 af et mislykket udseende i Saawariya og senere optrådte hun i film, der lignede jeg hader Luv Storys, Aisha og Delhi-6. Hun blev født den 9. juni 1985, den tidligere model er anerkendt som en af ​​de mest stilfulde Bollywood berømtheder. Hendes brede roller har for evigt yderligere til hendes dræbende skønhed. Hun har konstant lykkedes at vinde vores hjerter ved sin tiltrækning.

16. Tabu:

Tabu

Remmember tabu, for nylig udførte hun i haider, og hun er også en af ​​de kendte berømtheder af bollywood. Hun blev født den 4. november 1971 i Hyderabad, Andhra Pradesh, Indien. Hun er en ekstremt travl skuespillerinde, der er optrådt i over 70 film som sin officielle introduktion i 1985's Hum Naujawan. I 2011 har hun en karakter del i den malaysiske film Urumi.

17. Kangana Ranaut:

Kangana Ranaut

Hun er en meget begavet ung indisk skuespillerinde, der startede sit arbejde i 2006 ved at udføre en hovedrolle i Gangster plus var den bedste vedholdende skuespillerinde i billedet Fashion i 2008, efterfølgende vises hun i Raaz, Once Upon a Time in Mumbai og No Problem. Hun blev født i 1987 ved siden af ​​en familie uden nogen form for fungerende baggrund. Hendes mor er skolelærer, ligesom far var fabriksejer. 2011 er et stort år for hende også, hun har spillet godt i alle filmene, for eksempel Tanu Weds Manu, Rascals, Double Dhamaal, Game og hendes ekstraordinære udseende i Ready alle være Superb. Hendes udøvelse er så aktiv og fantastisk, som helt tager sine fans ved siden af ​​humøret. Hun vinder to filmprispris til mode samt gangster-film. Sammen med det vandt hun IIFA-prisen og den asiatiske første filmfestivalpris for disse to film også. Derefter handlede hun på flere boxkontorer succesfulde film som Shootout at Wadala, engang i Mumbai, osv.

18. Neha Dhupia:

Neha Dhupia

Hun var kendt for sit dristige billede med filmen som "JULIE". Neha bliver aldrig populær i sin lange karriere i Bollywood. Hun er stadig singel. Hun er i en on-off-korrelation med squash-afspiller Ritwik Bhattacharya plus derefter blev markeret med venezuelansk hunk James Sylvester i 2011. Igen sporer den efter hendes link-up af cricketer Yuvraj Singh, men hun siger, at dette ikke er sandt, hvis hun bøder sin sjæl kammerat, så vil hun lade alle vide om ham.

19. Shraddha Kapoor:

Shraddha Kapoor

Hun er fra forbindelser med stærk Bollywood-miljø. Hendes far er Shakti Kapoor, som er en berømt bollywood skuespiller, identificeret for hans negative såvel som komedie roller. Hendes optagelsesfilm var Teen Patti i selskab med Amitabh Bachchan. Men sejr kom ind i hendes liv før "Aashiqui 2", mens publikum kan lide filmen bredt. Efter at vinderen af ​​denne film er hun bliver beskrevet som Aarohi. Hendes far, Shakti Kapoor, hjælper slet ikke hende med at finde ud af en film. Hvad hun nu er, er helt hendes udøvende potentiale.

20. Tanushree Dutta:

Tanushree Dutta

Tanushree Dutta, et ret velkendt fornavn inden for filmbranchen. Hun er endnu et eksempel sammen med ekstremt charmerende bollywood skuespillerinde selv uden makeup! Hun gør hendes indgang med den vindende film "Ashiq Banaya Aapne" ved siden af ​​Emraan Hashmi. Men snart forlod hun fra industrien og stadig ugifte arbejder desuden spiritualisme

21. Soha Ali Khan:

Soha Ali Khan

Hun er en søster til saif ali khan. Hun er i en hengiven rapport siden lang tid med korrelerede skuespiller Kunal Khemu. Hun er nu 35 år gammel og igen og igen sagt offentligt, at hendes stjernemor Sharmila Tagore gentagne gange fortæller hende at knytte knuden, men hun synes ikke at have nogen tvivl om bare datoen Kunal. Den 'Saheb Biwi Aur Gangster Returns' berømthed, som er i et live-in forhold gennem hendes mand, kommer måske til at slå 40 for at slå sig ned.

22. Preity Zinta:

Preity Zinta

Hun var kendt for hendes munter natur såvel som udtænkt smil. Denne smukke skuespillerinde har masser af hits i sin rapport og blev målt som den vindende skuespillerinde for forsinkede 90'er plus i begyndelsen af ​​2000. Hun er 31-årig skæv producent ved hendes 2013-film 'Ishkq i Paris'. Hun starter dating model Marc Robinson plus fremmedgjort det næste år. Senere går hun i gang med Bombay Dyeing-arvingen, industrialist Ness Wadia i 2005 for fremtiden, de adskilt i 2009. Lige nu er hun vedhæftet sit fremstillingsselskab PZNZ Media. Hun har mange anliggender i hele sin karriere, medmindre hun har et alvorligt forhold mellem forretningsmand Ness Wadia. Men held har andre planer plus de brød op. Hun er ganske enkelt.

23. Sushmita Sen:

Sushmita Sen

Efter en række anliggender og hjerteslag fandt tidligere Miss Universe Sushmita Sen trøst i sine to vedtagne døtre - Rene og Alisah. For nylig blev det rapporteret, at skuespillerinden daterer en Mumbai-baseret hotelkreds Ritik Bhasin. Denne skønhedsdronning har mange forhold før og efter at vinde Miss Universe, men hun fik aldrig hitched med nogen. Hun adopterede to døtre og leve med dem fredeligt.

24. Jacqueline Fernandez:

Jacqueline Fernandez

Sri Lankas skønhed Jacqueline Fernandez, født 2. juni 1985, er en tidligere model og skønhedsdronning, der vandt Miss Sri Lanka Universe i 2006. Hun har modtaget en International Indian Film Academy Award for Best Female Debut og Stardust Award for Lux Spændende New Face i 2010 , for hendes rolle i Aladin. I 2012 gav hun 2 store hits, nemlig Murder 2 og Housefull 2. I 2013 fik hun berømmelse et andet hit Race 2.

Se mere: Bollywood Actors Photos

25. Alia Bhatt:

Alia Bhatt

Hun er en datter af Mahesh bhatt samt en af ​​de yngste superstjerner i Bollywood eller B-byen. Hun er teenager og har det heldigt at have arbejde med Karan Johar i hendes første udseende. Hun har også brugt denne lejlighed til de fyldte at erhverve i vores katalog. Den pæne pige bærer et billede af en sød subtil pige. Ifølge lille rapport skal hun tage forældrene ihjel gennem sin næste udgivelse sammen med Ranbir Kapoor efter det år.

26. Ileana D'cruz:

26

Hun er en telugu berømthed og har hovedsagelig erhvervet et sted i Bollywood. Hitet som Barfi samt Phata poster nikla helten har forberedt hende mange elskere. Denne berømthed anerkendes for hendes dejlige smil plus slank-trim body ved et skrøbeligt billede. Hun spillede også fint i 'Main tera hoon' imod Varun Dhawan endvidere Happy Ending imod Saif ali khan. På den anden side er hun på et farligt punkt i sin karriere.

Se mere: Knælængde Kjoler

27. Asin:

Som i

Asin Thottumkal, født 26. oktober 1985. Hun afsluttede sin optagende indgang i 2001 i den malaysiske film Narendran Makan Jayakanthan. Fra det tidspunkt, hvor hun er kommet til syne i mere end tyve tamilske, har Telugu og Hindi-film plus hendes fans fået hende at gå som en unges kvinde til en kvinde. Hun udførte meget fint i klar, Housefull 2 ​​gajni, og Bol Bachchan osv.

28. Kajol:

Kajol

Se nøje på hazel-eyed celebrity uden også med makeup. Mens hendes normale prettiness er mærkbar, havde Kajol Devgan (Mukherjee) en succesfuld bærer, men nu gør hun ikke nogen film nu. I 2012 animerede hun Årets Student i 2012 og Koochie Koochie Hota Hai. Kajol har i brug masser af fritid blandt projekter tidligere end. Hun er sidst set i My Name Is Khan såvel som i We Are Family.

Se mere: Megan Fox Makeup Tips

29. Kalki Koechlin:

Kalki Koechlin

Hun er en nybegynder, der fortsatte sin karriere i film i 2009 ved at udføre i filmen Dev. D som Chandarmukhi, fint året 2011 var ret forbløffende for hende siden hun stjernede i filmen Zindagi Na Milegi Dobara, Shaitan, Den Pige i Gule Støvler og Min Ven Pinto. Uanset hvilke roller hun har udført i film, er hun altid klar. Men hun handlede som en psyko pige, trist pige ven, og mange andre roller, som hun har forberedt hun har udsat evnen til sin handling.

30. Mallika Sherawat:

Mallika Sherawat

Hun er en fed og glamourøs berømthed. Hun er en Bollywood-stjerne og forsøger nu at lave den i Hollywood, Mallika. Hun synes at være rigeligt som Angelina Jolie; Borgerne tillyder desuden ære for hende. Hun udførte i mord fra, at hun blev berømt og Bin Bulaye Baraati, Pyar ke bivirkninger, Love of Love, Tak, Double Dhamaal, velkommen osv..

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29 og 30.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 12