4 Hjemmelavede Gurkemeje Face Packs For Alle Hudtyper | Stilarter på livet

Gurkemeje er kendt som livets 'gyldne krydderur'. Traditionelt anvendes gurkemeje til indiske bruder før brylluppet for at gøre huden lys og skinne. Derudover er gurkemeje populært anvendt som en grundlæggende ingrediens i forskellige hudcremer, da det er gavnligt for hurtig genopretning og helbredelse. Det bruges ikke kun som en grundlæggende ingrediens i indisk madlavning, men lindrer også en af ​​smerter og andre problemer, når de forbruges med varm mælk.

4 Hjemmelavede Gurkemeje Face Packs For Alle Hudtyper | Stilarter på livet

I dag har jeg nogle grundlæggende, nemme og effektive gurkemeje ansigtspakker. Bemærk venligst, at du laver en plasterprøve, før du anvender maskerne på ansigtet for at undgå allergi og irritation.

Gurkemeje Face Packs:

Her er vores 4 bedste hjemmelavede gurkemeje ansigtspakker til alle hudtyper.

1. Mel, Olivenolie Og Gurkemeje Face Pack:

4 Hjemmelavede Gurkemeje Face Packs For Alle Hudtyper | Stilarter på livet

Denne maske er beregnet til at fugt og dybere nær huden. Samtidig fjerner man urenheder og renser huden. For at gøre masken tage 2 opskalede teskefulde multifunktionsmel i en ren og tør skål. Tilsæt en planet teskefuld gurkemejerpulver og en teskefuld olivenolie og bland godt. Tilsæt vand gør en jævn pasta af den konsistens, som den ikke flyder, når den påføres. Brug nu et bagside af en skje på et tykt lag af masken til ansigtet, der forlader øjet og mundområdet. Lad det tørre i et par minutter, og skyll derefter af med varmt vand.

Se mere: Grøn te ansigtsmaske fordele

2. Yoghurt, honning og gurkemeje Face Pack:

4 Hjemmelavede Gurkemeje Face Packs For Alle Hudtyper | Stilarter på livet

Masken er en fremragende opskrift på de-solbrænding, tørhed og tidlige tegn på aldring. For at lave masken skal du tage 2 teskefulde tyk yoghurt, en stor sked honning og en halv teskefuld gurkemeje. Bland godt for at danne en tyk pasta. Påfør på huden og lad i 20 minutter. Skyl derefter af med varmt vand. Der kan være yellowness på huden efter første vask, men det er i løbet af et stykke tid at vaske med varmt vand og slippe af med yellowness. Masken skal bruges op til tre gange om ugen for at se fordelene ved ældning af huden.

3. Grammel, mælk, citron og gurkemeje Face Pack:

4 Hjemmelavede Gurkemeje Face Packs For Alle Hudtyper | Stilarter på livet

Dette er en af ​​de traditionelle opskrifter, der bringer glød og får en retfærdig farve ved hjælp af gurkemeje. For at gøre pakken skal du bruge 2 heaped teskefulde grammel, en teskefuld citronsaft og 3-4 tsk rå mælk. Glat blandingen og tilsæt mere vand / mælk om nødvendigt. Påfør pastaen på ansigt og hals. Lad pakken tørre i ca. 15 minutter. Derefter skal du tage lidt mælk og gnide pakken på ansigtet i ca. 3 minutter og skyll med koldt vand. Grammel behøver ikke at passe alle typer hud og kan gøre huden tør, så brug lidt fugtighedscreme efter at pakken er taget af. Dette er en af ​​de bedste gurkemeje face packs.

Se mere: Kartoffel Face Pack & Neem For Face

4. Sandeltræpulver og gurkemeje ansigtsmaske til fedtet hud:

4 Hjemmelavede Gurkemeje Face Packs For Alle Hudtyper | Stilarter på livet

Dette er en forfriskende pakning til at glatte huden og også fjerne acne og bumser. Du har brug for en skefuld sandeltræpulver (fås i butikkerne) og lige stor mængde gurkemejerpulver. Tilsæt ca. 2-3 teskefulde rosenvand og bland godt. Brug vand, hvis pastaen ikke er glat. Påfør et tykt lag på huden, især bums og acne zoner. Dab bomuldsstynder i rosenvand og brug over øjnene. Læg ned til pastaen tørrer, hvis du derefter kan skylle grundigt med koldt vand. Du kan også bruge rosenvand som en toner, når du har fjernet pakken. Det er den bedste gurkemeje ansigtspakke til fedtet hud.

Ud over ovenstående metoder til anvendelse af gurkemeje pakning kan den også blandes med rent vand og påføres direkte på ansigtet. Når du har fjernet masken, efterlader du huden gulfarvet. Dette falder gradvist efter 2 vaske.

Gurkemeje har fremragende antiseptiske og antioxidante egenskaber, der gør det effektivt til behandling af forskellige hudproblemer. Hvis gurkemeje ikke passer til huden, kan den erstattes med neempulver til mange ansigtsmasker.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =