Hvordan man bruger og anvender castorolie til hårvækst? | Stilarter på livet

Castorolie er naturlig olie, der ekstraheres fra bønnerne eller frøene af en ricinusplantage. Det har været i brug til at behandle mange lidelser hjemme siden eons. Det er en af ​​de sikreste olie, der primært er afføringsmiddel, men er lige så kendt for behandling af hårvækst og problemer i forbindelse med det. Hårvækst er en efterspørgsel, der stort set alle har, og denne efterspørgsel er tilfredsstillende opfyldt af ricinusolie. Denne artikel drøfter detaljerne om ricinusolie og dens effektivitet vedrørende hårvækst. Det kaster også lys på metoden med at anvende ricinusolie, da det er et velkendt faktum, at man for at opnå optimale resultater bør være opmærksom på den korrekte måde at bruge den på.

Castor Oil For Hair Growth.

Castorolie til hårvækst:

Her vil vi lære at bruge og anvende ricinusolie på håret på den bedst mulige måde, så dit hår har det bedste af de fordele, der gør dit hår stærkere og mere fleksibelt til at vokse.

Beskrivelse af Castor Oil:

Castor oil

Hvis man ser på ricinusolie, ser det ud til at være en skygge mellem farveløs og lidt gul. Det har en svag lugt og er meget intetsigende i smag. Der er hovedsagelig to typer ricinusolie, den ene er industriel ricinusolie, der bruges som smøremiddel i produkter som parfume, plast, badolie og sæber. Den, der er af vores interesse, er ricinusolie til brug i hjemmet. Den fremstilles forskelligt ved koldpressning af ricinusbønnerne.

Egenskaber af castorolie i forbindelse med hårvækst:

Castorolie er rig på omega-9 fedtsyrer, vitamin E, proteiner og mineraler. Det har også fremragende antibakterielle og anti-svampe egenskaber. Dens kemiske sammensætning omfatter et triglycerid, der tilhører ricinoleinsyre sammen med de fedtsyrer, der er vigtigst nødvendige for heling og forøgelse af hårets vækst. Det har også antiinflammatoriske egenskaber, der gør det velegnet til håndtering af hårvækst.

Se mere: Sådan bruges kokosolie til hårvækst

Hvordan man bruger og anvender castorolie til hårvækst? | Stilarter på livet

Castorolie til hårvækst har altid været stærkt anbefalet. Denne ejendom skyldes for det meste sig tilstedeværelsen af ​​de væsentlige næringsstoffer, som hjælper dig med at gøre dit hår sundere. Nævnt ovenfor er en lille kortfattet beskrivelse af, hvad der udgør ricinusolie, og her sænker vi næringsstoffer i henhold til deres egenskaber.

Omega9 fedtsyrer:

Omega9 fedtsyrerne er nyttige til ikke kun din hud, men også smukt for dit hår, hvor håret genvinder sin engang mistet glans og vitalitet gennem infusion af disse fedtsyrer. Disse syrer beskytter ikke kun foder og nærer hår, men også reparerer og reparerer skader der ved at gøre håret stærkere og mere fleksibelt.

E-vitamin:

Ligesom din krop eller hud kræver selv dit hår næringsstoffer til at vokse stærkt og sundt. Derfor vil infusionen af ​​E-vitamin i din ricinusolie øge volumen, energi og strøm til dit hår. Fødevarer til dit hår ville helt sikkert skabe en fantastisk sammensætning, der gør hårsækkene opbygget og dermed lade dit hår vokse længere.

triglycerid:

Triglycerid sammen med fedtsyrerne giver ekspert helbredende ydeevne. Dette er for beskadiget svagt hår, der ødelægger udslip og ruinerer. Det er her, når triglyceridet fugter og lægger håret op som et beskyttende slør.

Fordelene ved castorolie til voksende hår:

Er ricinusolie god til hårvækst er et konstant voldsomme spørgsmål, der går videre og igen, og det er derfor, vi har her nævnt nogle af de fordele, som ricinusolie giver til vores mane.

Castorolie har vist sig at være yderst gavnlig for dyrkning af hår med effektivitet. Når der anvendes jævnligt, begynder ricinusolie fortykkelsen af ​​håret, der ellers er meget tyndt og lunt. Dette kan skyldes det forurenede miljø eller den gentagne brug af kemiske produkter, der opbygger langsomt afskalning af det naturlige beskyttelseslag indirekte gør håret slank og tyndt. Dette hjælper også hårets udseende, og det begynder at se fyldigere og skinnende ud. Tilsæt volumen til den lækre mand, ricinusolie genopliver derfor håret, der bringer nyt liv til dit hår.

Se mere: Sådan bruger du mandelolie til hårvækst

Castorolie fungerer som en fugtighedscreme, så nærende og dyb konditionering af håret. Kendt for at være et glimrende smøremiddel det forhindrer tørring af hovedbunden og også holder håret skæl frit og på den måde øger hårvæksten det lange og stærke med ekstra hopp og glans. Ikke kun denne ricinusolie forhindrer splittede ender og tillader ikke håret at blive frizzy.

Fordele ved ricinusolie til hår omfatter også opbygning af næringsindholdet i dit hår. Dit hår, der starter fra hovedbunden hele vejen op til spidsen, er lavet af små hårsække og hårfibre. Castorolie fjerner produktopbygningen fra håret, så dine hårsække kan trække vejret i frisk og dermed give nok energi til at opbevare i hårcellerne. Hårfibrene til gengæld bliver stærkere på grund af fedtsyrerne og de vitaminer, der hjælper dit hår med at modstå brud. Dette gør det også muligt for dit hår at vokse længere siden det er mere fleksibelt.

Hvordan man bruger og anvender castorolie til hårvækst? | Stilarter på livet

Hvordan man bruger og anvender castorolie til hårvækst:

Den bedste måde at anvende denne olie på for at opnå optimale resultater er ved at opvarme den nødvendige mængde. Derefter ved hjælp af en hale kam gøre skillevægge af håret og begynde at anvende olien med fingerspidserne i cirkulær bevægelse. Dette sikrer en korrekt fordeling af olien over hele hovedbunden. Pas på at undgå, at håret bliver olieret i processen. Efter dette skal du lave en bolle af håret og lade hovedbunden suge olien natten over. For at beskytte den brug en badekåbe. Du kan shampoo håret om morgenen. Denne praksis bør regelmæssigt ske i syv uger for at vise gode resultater.

Andre tips til brug af castorolie til fremme af hårvækst:

For at fremme en god hårvækst skal man altid købe den bedste kvalitet af ricinusolie, der er hexanfri og koldpresset. Brug af blide fingerspidser anbefales stærkt. Da denne olie er meget tyk, bør man afholde sig fra at anvende den direkte på håret, ideelt bør det kun masseres på rod og hovedbund. Sidst men ikke mindst, efter at have påført det, dækker håret er dækket med et varmt håndklæde i mindst 20 minutter for at give de ønskede resultater.

Se mere: Er Henna god til hår

Fordelene ved ricinusolie til hårvækst er fantastiske, så hvis du ser frem til, at langt og stærkt hår forsøger det, skal du huske på, at enhver behandling kræver tålmodighed og en god opfølgning.

Alternative Hjemmelavede Retsmidler Med Castorolie Til Hårvækst:

Castor Oil Hair Mask:

  • Slå to æggehvider, indtil det begynder at skumme, og når det er gjort, tilsæt citron eller limejuice til det.
  • Tilføj nu en te sked med ricinusolie og læg den på dit hår som en maske, inden du vasker den af ​​under shampoo.

On the Go Castor Oil Care:

Til dette ville du have brug for fint jordede fenegreekfrø blandet med appelsin eller citronskal. Til dette tilsættes ricinusolie og påfør det lige inden du forlader dit hus. Castor olie for meget i mængde kan vægte dit hår ned, hvorfor buggerhornet og citronskallet bruges til at fjerne for meget olie.

Her i denne artikel diskuterer vi ikke kun de store fordele ved ricinusolie til dit hår, men giver også et kort overblik over, hvordan du bruger ricinusolie til hår, der giver dig de bedste fordele.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 31