10 ting gør han mig glad

Kender du den specielle fyr i dit liv, den der gør dig så latterligt glad? Den, som du ikke engang kan forklare dine venner; han er simpelthen så fantastisk, du kan ikke sætte det ind i ord - de ville nok ikke forstå det alligevel! Men hvad handler det om ham, der gør dig så glad? Kunne det muligvis være en af ​​disse 10 grunde nedenfor? Tag en læse, og lad os så vide, hvilke ting din særlige mand gør for at gøre dig glad!

a78eb3fa9f13e99549c622afa414e493

  1. Han får mig til at føle, at jeg er den eneste pige i verden

Du ved, du er ikke den eneste pige i verden. Han ved, at du ikke er den eneste pige i verden. Det er simpelthen ligegyldigt. Han behandler dig og får dig til at føle at du er den eneste pige, selvom der er MILLIONER. Han får dig til at føle dig speciel, som om du er adskilt fra de mange andre kvinder på jorden.

  1. Han er ikke bange for at være fjollet

Jeg ved ikke om dig, men jeg elsker det helt sikkert, når en mand kan lette op og bare være fjollet! Hvem vil være omkring nogen, der er en boring alligevel? Han kan gøre dig glad, fordi han vil lade sig vogte og gøre nogle fjollede vittigheder med dig. Han kan beslutte, at det er fint at gøre noget helt fjollet som at prøve at lave vognhjul i parken og fodre ænderne. Måske synes han det er sjovt at se den nye Disney-film i teatre. Uanset dumme ting han gør, elsker du det, og det gør dig så glad!

  1. Han kan hylde mig ikke noget

Dette er en stor. Når alt kommer til alt ved du hvad de siger: Det er fantastisk, når nogen kan få dig til at grine, når du ikke engang har lyst til at smile. Hvis din fyr har den fantastiske evne til at gøre det, så er der virkelig ikke noget, hvorfor han ville gøre dig så glad i dit liv. Hvis din fyr nogensinde har set dig ned og han er i stand til at juble dig uanset hvor lav du føler, så skal du nok holde ham rundt!

9d52d582df915d26010dd2b21b93acde

  1. Han tekster altid mig

Jeg siger ikke, at han skal skrive dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Men en mand, der vil gå ud af sin måde at sikre dig en god morgen og godnattekst hver dag, er bestemt en mand, der vil gøre dig glad. Hvis han kan være ude med sin fyr venner gør fyr ting og stadig finde tid til at sende dig en tekstbesked tilbage, han bekymrer sig om dig - og selvfølgelig, der burde få dig til at føle sig glad og meget speciel. Det kan betyde at han bliver narr af sine fyrvenner, men han er ligeglad han vil tale med dig, og det er alt det, der betyder noget. Han vil helt sikkert tage vittighederne fra sine venner, hvis det betyder teksting frem og tilbage med sin specielle pige.

  1. Han husker de små detaljer om mig

Nogen der ikke virkelig bryr sig om dig eller kun er med dig for de * forkerte * grunde, kan ikke huske de små detaljer; heck, de vil ikke engang gider at spørge om dem! Hvis denne fyr i dit liv spørger dig om de små ting og husker ting, du fortæller ham, selvom du tror, ​​at der ikke er nogen måde, han vil huske, så er han en fantastisk fyr. Det er endnu bedre, hvis han lægger sin hukommelse til at praktisere, for eksempel: Lad os sige under en ret uformel samtale om kaffe, du nævner, at din favorit er en karamel frappuchino. Så en uge senere overrasker han tilfældigt dig på arbejde med en stor karamelfragment med dit navn på koppen. Det er smukt. Ikke kun lyttede han til det du sagde, men han huskede den lille detalje og gjorde det kendt for dig, at han bekymrer sig nok til at lytte og huske de små detaljer. Alvorligt siger jeg det igen, sådan er det bare smukt. Det ville selvfølgelig gøre en pige glad!

  1. Han laver mig først

En god mand ved, at hans kvinde kommer først - det er så nemt som det. Hendes mening kommer frem for alle andre, hvis det er mellem hende og hans venner, vil han altid vælge hende, og hun skulle være den, han kommer hjem til først. Hans kvinde kommer altid først. Hvis han går ud af sin måde for at sikre, at du er den første i sit liv (så meget som muligt - selvfølgelig er det ikke i orden i visse situationer), så skal du helt sikkert føle dig glad.

add06bb5939d7feaf5d65931ed0b83e2

  1. Han forstår mig

Det er en smuk ting at være med nogen, der forstår dig. Når mange gange i dit liv kommer du i kontakt med en person, der rent faktisk forstår dig igennem og igennem? De sidder ikke der og dømmer dig, de sidder ikke blindt og stirrer på dig, mens du forsøger at udtrykke dig selv, helt uvidende om hvad du taler om, de tror ikke, du er kedelig eller underlig - de har lige fået dig. Du kan bogstaveligt talt fortælle dem noget og føle sig godt tilpas med det. De vil forstå, hvad du siger, og enten er enige eller forsøger at hjælpe dig ud, uanset hvad de kan. Hvis du har en mand, der forstår dig, vil han gøre dig glad. Hænderne ned.

  1. Han forbinder mig med et dybere niveau

Der er nogle mennesker, der kun vil lære dig at kende på overfladen. De er ligeglade med hvad der er under. De er ligeglade med hvad der foregår indenfor dit sind. De ønsker ikke at lære dig at kende. Så er der folk, der virkelig er interesserede i, hvem du er som person og hvad du handler om. Hvis denne mand forsøger at lære dig at kende dig på et dybere niveau, er det noget specielt du ikke finder lige overalt. Dette viser, at han virkelig bryr sig om dig og ønsker at lære dig at kende den rigtige dig. Han er ikke så fast på dit udseende - selvom han selvfølgelig synes du er fantastisk. Han vil bare have en ægte, dyb forbindelse med dig, der går ud over overfladen.

  1. Han vil gå ud af hans måde for at gøre mig glad

En mand, der går ud af hans måde at gøre dig glad? Det er nok til at få enhver kvinde til at smile! Dette viser, at han elsker at se et smil på dit ansigt. Han elsker at gøre dig glad og vil ikke have dig til at føle nogen form for smerte. Han føler, at det er hans pligt at sikre, at du altid er glad og vil gøre næsten alt for at gøre dig glad, når du føler dig nede. Hvor fantastisk er det?

944ffbd706fe56471dc542ab5d00447e

  1. Han har alt i orden

Der er noget om en mand, der har alt for at gøre en kvinde lykkelig. Vi elsker at se en mand, der har et godt arbejde (eller arbejder i det mindste mod en), ved hvordan man behandler en dame så godt som andre omkring ham (er venlig og venlig for mennesker), har viden om forskellige ting og bare Alt i alt er komfortabel og selvsikker med sig selv. Det er attraktivt og vil uden tvivl gøre dig mere sikker og glad i det lange løb.

Hvad gør din fyr, der gør dig glad?

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 31