Category: Film

Top 10 højest voksende verdensomspændende bollywoodfilm

Bollywood-film bliver meget populær, meget hurtigt, og disse højeste brutto verdensomspændende Bollywood-film kan bare overraske. Med både unge og gamle film er der nogle rigtige klassikere her, alle med billedkunstfigurer, der vil gøre dine øjne vand. De er de højeste bruttende indiske film af en grund - de er fantastiske!

1 - Dangal

 • Udgivelsesår: 2016 
 • Box office: 310 millioner dollars 

Top 10 Highest Grossing Worldwide Bollywood Movies 1

Den engelske oversættelse er "Wrestling konkurrence" og det er en sports drama biografi film baseret på en amatørbryder kaldet Mahavir Singh Phogat. I filmen og i det virkelige liv træner bryderen begge sine døtre for at blive brydere også. Starring store navne som Aamir Khan, Sakshi Tanwar, Fatima Sana Shaikh og mere, det tjente over 310 millioner dollars på billetkontoret.

2 - Baahubali 2: Konklusionen

 • Udgivelsesår: 2017 
 • Box office: $ 267 millioner 

Top 10 Highest Grossing Worldwide Bollywood Movies 2

Denne film er også kendt af forkortelsen, BB2, og på engelsk oversættes som "Den med stærke våben: Konklusionen". Efterfølgende fra Baahubali: begyndelsen, det udgør ikke kun efterfølgeren, men også prequel til filmen, oprindeligt lavet i tamil og telugu. Det var ikke længe før det blev dubbed med en række andre sprog, herunder engelsk, japansk og hindi.

3 - Mughal-e-Azam

 • Udgivelsesår: 1960 
 • Box office: $ 187 millioner 

Top 10 Highest Grossing Worldwide Bollywood Movies 3

Dette hindi historiske episke drama oversætter til engelsk som "The Great Mughal", og følger historien om en stor kærlighedsaffære, der skete mellem en mand, der fortsatte med at blive kejser Jahangir og en domstolsdanser. Det var sondringen mellem at være den højeste bruttede indiske film i 15 år, før den blev slået, og på det tidspunkt skabte den hype, som aldrig havde været set før. Faktisk var det så godt elsket, at det blev den første digitalt farvede sort og hvid hindi film.

4 - Gunga Jumna

 • Udgivelsesår: 1961
 • Box office: 186 millioner dollars

Top 10 Highest Grossing Worldwide Bollywood Movies 4

Vi er på forbrydelse drama sne med Gunga Jumna, en film, der blev udgivet i 1961 og elskede for sine rustikke indstillinger. Frigivelsen af ​​filmen var faktisk forsinket med over seks måneder, da den til sidst blev premiere i januar samme år, og det tjente massive efter i løbet af tresserne. At være ganske kontroversiel, etablerede den sig selv som en kultklassiker. Fokus på søskende rivalisering, vi er sikre på, at det er et tema, som mange kunne have relation til.

5 - Disco Dancer

 • Udgivelsesår: 1982 
 • Box office: 185 millioner dollars 

Top 10 Highest Grossing Worldwide Bollywood Movies 5

Denne fantastiske dramamusik var en Bollywood-favorit, der blev udgivet på hindi, fortæller den smukke historie om klude-til-rigdom og efter livet af en performer på gaden. Det var en film, der fik succes over hele kloden, og selv modtog priser i forskellige dele af verden, herunder Kina. Det blev endda Sovjetunionens mest succesfulde film i 1984, der smadrede mål med over tres millioner seere.

6 - Bobby

 • Udgivelsesår: 1973
 • Box office: 172 millioner dollars 

Top 10 Highest Grossing Worldwide Bollywood Movies 6

Det er en anden musikalsk men denne gang en hindi romance musikalsk, Bobby blev udgivet i 1973 og var den højeste indbringende indiske film af året. Det var også en blokbuster, der blev en følelse i Sovjetunionen, ligesom Disco Dancer. Bobby er nu klassificeret som en af ​​'Top 25 Must See Bollywood Movies'.

7 - Sholay

 • Udgivelsesår: 1975 
 • Box office: 159 millioner dollars 

Top 10 Highest Grossing Worldwide Bollywood Movies 7

En action-eventyrfilm udgivet i hindi, 1975-hit, Sholay, følger livet og tiderne for to mennesker, der er stærkt involveret i den kriminelle underverden. Det blev optaget i næsten tre år og har fået kritisk og anerkendt anerkendelse, kendt som et must-see i indiske film. Det var også en record-breaker, på trods af at man modtog temmelig hårde og negative anmeldelser.

8 - Moder Indien

 • Udgivelsesår: 1957 
 • Box office: 143 millioner dollars 

Top 10 Highest Grossing Worldwide Bollywood Movies 8

Det er en drama film, og denne gang et hindi-episk drama. Det er faktisk en genindspilning af en gammel 1940s film også, kaldet aurat. En historie om en eneste moder i fattigdom, det var en af ​​de dyreste at film, og også tjent nogle af de højeste indtægter, der nogensinde er set fra hindi-film. Selv til denne dag, er det stadig en favorit og har vundet en række prestigefyldte priser.

9 - PK (Peekay)

 • Udgivelsesår: 2014
 • Box office: $ 140 millioner

Top 10 Highest Grossing Worldwide Bollywood Movies 9

En sci-fi / komedie, PK stjerner Aamir Khan, endnu en gang, og så godt som at modtage nogle af de bedste anmeldelser, er det kendt som den højeste indbringende indiske film af all tid på det tidspunkt. Det er selvfølgelig siden blevet overgået, men historien om udlændingen, der landede på jorden, havde absolut publikum betaget. Det var den første indiske film, der nogensinde overgik $ 100 millioner på billetkontoret og betragtes nu som den tredje højeste grossistfilm fra Indien nogensinde. Ikke dårligt, højre?

10 - Phool Aur Patthar

 • Udgivelsesår: 1966 
 • Box office: $ 128 millioner 

Top 10 Highest Grossing Worldwide Bollywood Movies 10

Den højest voksende film fra 1966 var Phool Aur Patthar, oversætte til engelsk som "Flower and Rock". På trods af kampene under optagelsen af ​​filmen mellem regissøren og Dharmendra blev det et stort hit, endda katapulting Dharmendra til imponerende højder af berømmelse.

** Alle tal korrekte ved udgangen af ​​2016 og hentes her. 

Published in Film by .

10 bedste teen tv-shows af hele tiden

Tv-shows har den vanvittige vane at gøre dig helt tabt, ikke? Du bliver forelsket i tegnene på skærmen, empati med dem, føler for dem, når de går igennem deres hårde tider, og lykønsker med dem for deres gode. De løber så længe (godt mange af dem), at det kan være svært at ikke tænke på disse mennesker som dine venner!

Vi mener, at der er nogle tv-shows, der virkelig ændrede tv-studiet for unge teenagere, og det er disse 10 bedste teenage tv-shows hele tiden:

1 - Venner

Dette skal tydeligt være nummer på listen og ti år efter at det har stoppet airing, taler folk stadig om det og håber, at de seks vil få det sammen en sidste gang, enten for en sidste sæson eller en film som de gjorde med Sex and the City.

10 Best Teen TV Shows of All Time_01

Phoebe, Joey, Rachel, Ross, Monica og Chandler er de seks venner, der bor sammen i New York, og tv-showet følger dem over ti år af deres liv og underviser publikum en hel masse lektioner undervejs - du kan falde i elsker dig med din bedste ven, du kan tabe dig, hvis du var fed, du bliver gravid, hvis du har ubeskyttet sex med ex. Du ved?

10 Best Teen TV Shows of All Time_011

2 - The Vampire Diaries

Ikke helt så fræk som sin raunchier vampyr-tema fætter (True Blood), The Vampire Diaries var et teenage tv-show, der tog verden med storm og var faktisk elsket af alle mennesker i alle aldre.

10 Best Teen TV Shows of All Time_02

Omfatter en lang række emner, der ikke er helt vampyrtemaer, som at miste dine forældre, high school dramaer, kærlighed dramaer, plus en hel vært mere (herunder stoffer), fantasy-vampyr drama til side, dette er et tv-show du måske bare kunne at forholde sig til. Plus hvem der ikke finder vampyrer varmt?

3 - 90210

OK, så vi ikke alle kan leve det høje liv i Beverly Hills med masser af penge og et palæ bag os, men 90210 ville være, hvordan vi levede, hvis vi kunne ... Ja, i det mindste af tiden.

10 Best Teen TV Shows of All Time_03

En genindspilning af en meget nemmere 90's show, gruppen af ​​nære venner fra gymnasiet har alle slags dramaer at håndtere med loyaliteter bliver godt og virkelig testet, da deres eventyr tager dem i voksenalderen og forskellige forskellige veje, end de forventede ...

4 - Glee

10 Best Teen TV Shows of All Time_04

OK så på et tidspunkt var hele verden Glee-mad, men om du elsker det eller du hader det, er der nogle konkrete livsundervisning, der kan læres her, især når det kommer til liv, dating, relationer og seksualitet. Der er kæmper, sang, lykke, tristhed og endda død i horisonten, når du begynder at se denne temmelig fantastiske tv-show - det er et must for enhver teenager, der ser for at lære et par lektioner at tage dem godt ind i yderligere liv.

5 - Gossip Girl

Åh kom igen - det er en skyldig fornøjelse for mange, ikke? Der er så mange varme skuespillere og skuespillerinder i denne tV, at det næsten er umuligt at tro, at enhver teen ville ikke være en del af livet på trods af tætheden, backstabbing og to-faced argumenter undervejs.

10 Best Teen TV Shows of All Time_05

Det kan følge privilegerede studerende på Manhattan, men der er nogle lektioner, der kan læres her uanset rigdom og baggrund.

6 - Hvordan jeg mødte din mor

Vi var alle triste, da det stoppede med at flygte, men HIMYM er et tv-show, der skal overvåges af alle - unge og gamle.

10 Best Teen TV Shows of All Time_06

Efter en gruppe venner som så mange af disse store tv-shows er Robyn, Barney, Lily, Marshall og Ted en underlig og vidunderlig flok mennesker, der forelsker sig i hinanden overalt og falder ud af kærlighed bare så hurtigt forekommer det.

Efter historien om Ted fortæller han sine børn tilbage historien om, hvordan han mødte deres mor og alle de kvinder og uroligheder, der kom sammen for hende. Det endte aldrig med at være den pige, vi troede enten, og holdt os på tæerne lige til slutningen!

7 - Ny pige

10 Best Teen TV Shows of All Time_07

Hvem er den pige? Det er Jess! Det er et vanedannende tema og for at være ærlig, tv-showet er lige så vanedannende. Efter Jess historie, som hun går ind i med tre fyre, der ønsker at sove med sin supermodel ven, er der en kærlighedshistorie, nogle rigtig sjove brudte-toiletscener og endda nogle musikalske klokker bliver spillet ... Det kan være ukonventionelt, men det er helt sikkert sjovt og hver episode, vi har set, har fået os til at rive med latter!

8 - Pretty Little Liars

Viser, at det der er udefra, er ikke altid det, du får på indersiden, er tv-showet Pretty Little Liars, som er lige så snig og underhånd som titlen antyder, det kunne være. Nogen går væk, en gruppe mennesker forsøger at fortsætte med deres liv, og som du sikkert kan forestille dig, begynder tingene at gå galt, når anonyme sms'er begynder at blive sendt ud ...

10 Best Teen TV Shows of All Time_08

Det er op og ned og til tider havde vi virkelig os på kanten af ​​vores pladser. Plus der er masser af øjen-slik at holde piger og drenge underholdt!

9 - The Big Bang Theory

 Hvis du aldrig har set denne store tv-show, skal du virkelig starte. Efter en gruppe venner på universitetet (rigtig smarte dem), møder du Penny, der bor over Leonard og den berygtede Sheldon Cooper, og deres venner Howard og Raj. Sheldon møder Amy og begynder på et underligt forhold. Leonard og Penny fik endelig det sammen som alle troede, at de ville, og selv om alle regner Raj og Howard ender med at blive sammen, bliver Howard gift og jets ud i rummet ...

10 Best Teen TV Shows of All Time_09

Det kan måske virke lidt fjernet, men det er helt sikkert et af de bedste tv-shows i vores alder, og alle de intelligente ting til side er et rigtig sjovt show at se på!

10 - Dawson's Creek

Dawson, en spirende filmskabsmand, og hans ven Joey (pige - har været forelsket i ham siden dag 1) følges i denne tv-show om deres liv. Folk kommer og går, nye elsker overtager, og selvom hun aldrig glemmer den måde, hun føler for ham, har hun sikkert brug for at lægge en masse ...

10 Best Teen TV Shows of All Time_10

Mellem de to hovedkarakterer og de venner, der går med dem undervejs, gør det til en interessant tur og helt sikkert giver et godt ur.

Så hvad tror du? Vi havde svært ved at lægge denne liste sammen, især med så mange andre tv-udsendelser derude, som vi overvejer at må se på for teenagere! Tv-shows som gemt af Bell, fredag ​​nat lys, Laguna Beach, Gilmore Girls og meget mere! Vi tror, ​​at disse 10 er det bedste sted at starte ... Der er jo altid Netflix! ��

Published in Film by .

10 Shows Like Pretty Little Liars

Pretty Little Liars er en serie, der er baseret på historien om fire piger. I begyndelsen af ​​showet forsvinder en ven mystisk. Fire år senere begynder pigerne at modtage tekstbeskeder fra en anonym person. Dette show har formået at blive favorit for de sidste par år, og historien er infunderet med et meget naturligt drama. Hvis du elskede at se dette tv-show, vil du nyde disse ti shows som Pretty Little Liars.

ny girl

Ny pige

I modsætning til Pretty Little Liars fokuserer New Girl på en gruppe 20-årige roommates. I starten af ​​showet bryder Jess op med sin langsigtede kæreste og skal få et sted at bo. Med få muligheder til rådighed, får hun på Craigslist og finder tre gutter, hun kan rumme med. Gennem relationer, brud og vvs-uheld vil dette show få dig til at grine, indtil du græder. For så vidt som viser som Pretty Little Liars gå, toppes denne virkelig på listen. Hvis du ikke har set det endnu, skal du.

jane by design

Jane By Design

Til et dramafyldt teenage show er Jane By Design den der skal henvende sig til. Selv om det ikke var godt modtaget af kritikerne, er Jane By Design et meget underholdende show at se. Hovedpersonen er en high school pige med navnet Jane. Sosialt og smukt, beslutter hun sig for at blive en high power kvinde i modebranchen. Det er selvfølgelig ikke en nem opgave at afbalancere hendes gymnasieliv og hendes hemmelige identitet. Misadventure, intriger og overraskelser er alle på lager for seerne af Jane By Design.

sladre girl

Gossip Girl

Gossip Girl er en unik tilføjelse til listen, fordi den har nogle metafiktion elementer i det; det fortalte gennem en forfatters stemme. Gossip Girl er navnet på en blogger, der afslører nogle af de ultra-rige gymnasieelevers dybeste, mørkeste hemmeligheder. Da seks venner arbejder for at klare deres forhold og opnå en følelse af normalitet i deres liv, bruger Gossip Girl sin tid til at gøre deres værste hemmeligheder kendt. Hvis du ville have et show som Pretty Little Liars, er Gossip Girl et smart, morsomt og interessant valg.

hemmelighed life of the american teenager

Den amerikanske teenagers hemmelige liv

Hvis drama og følelsesglade øjeblikke er, hvad du er efter, blev den amerikanske teenagers hemmelige liv lavet for dig. Lavet af Brendan Hampton, fokuserer denne historie omkring Amy Jergens liv. Som en talentfuld musiker leder hun til bandlejr om sommeren, hvor hun møder en dårlig drømmetrommeslager. Alt det tager er en fejl, og hun ender med at være 15 og gravid. Mens showet udfolder sig, får du se hendes forældres reaktioner og liv som teenage. Hun konfronterer situationen på hovedet, og showet tager i alt 121 episoder til at udfolde sig.

90210

90210

Oprettet af Rob Thomas, Gave Sachs og Jeff Judah, 90210 er en genindspilning af et ældre show. Det løb fra 2008 til 2013 på CW-kanalen. Dybest set gør en familie flytningen fra Kansas til Beverly Hills. Da de tilpasser sig deres nye liv, får seeren til at se deres problemer tilpasning og de vanskeligheder, som deres børn står over for i skolen. Når det kommer til teenagedrama, er 90210 virkelig en klassiker.

jakkesæt

Jakkesæt

Ud af alle shows på denne liste er Suits den der passer mindst. Det er ikke et high school show, og det følger ikke en gruppe af unge piger. På trods af disse ulemper giver det en række fordele. Nummeret ene bedste ved udstillingen er hovedpersonen, Harvey Specter (spillet af Gabriel Macht). Han lyser virkelig skærmen med sit talent og hans udseende. Harvey er en intelligent, strålende advokat, der ender med at gøre pro bono arbejde, fordi han endte på den forkerte side af en narkotikaaftale. Han ender med at mødes med Mike Ross (Patrick Adams) ved et uheld. Ross klarer at overbevise Harvey om, at han er advokat og bliver ansat på firmaet. Senere finder Harvey ud af, at Ross aldrig er gået til lovskolen og skal hjælpe Ross med at skjule sin hemmelighed.

det originals

Originalerne

Produceret af CW, oprindeligt originalerne i 2013. Showet fokuserer på en familie af vampyrer, der bor i New Orleans. Set i 1919 har showet en utrolig rig og kreativ plot linje. Hvis du er den type person, der kan lide vampyrflicks eller Twilight, skal du tage tid til at se originalerne.

det fosters

Fosters

Oprettet af Bradley Bredeweg og Peter Paige, blev Fosters oprindeligt sendt af ABC Family. Denne teenage drama stræber efter at vise, hvad en moderne familie ser ud. I modsætning til det typiske familieprogram er det et lesbisk par, der har en blanding af biologiske og adopterede børn. Selvom det er populært blandt de unge, gjorde det også familiemedlemmerne af showet et hit med ældre publikum. Da det omfatter et lesbisk par, var der nogle grupper, der afviste showet, men det endte stadig med at gøre det ganske godt.

lave it or break it

Gør det eller bryd det

Gør det eller bryde Det er et af de shows, der spillede i lang tid, men var relativt uhørt. Det startede i 2009 og løber indtil 2012. Oprettet af Holly Sorensen, forestillingen handler om søgen efter at gå til OL. I showet er Cassandra Scerbo, Josie Loren og Ayla Kell teenagepiger, der også er gymnasier i verdensklasse. Selv om deres mål er at gøre det til OL, bliver deres guldmedalje drømme truet, når deres træner er chikaneret. Med en interessant cast af figurer, gør det eller bryde det er et godt show at forkæle. Det spændte i alt fire årstider og 48 episoder, så det burde give dig mere end en film marathon weekend.

skadefryd

Glee

For et mere unikt teenagedrama, skal du tjekke Glee. Dette musikalske show indeholder en gruppe af high school misfits, som er tegnet sammen af ​​deres sang talent. Elsket af kritikere og publikum, det er absolut værd at se.

Published in Film by .

15 Bedste tv-serie på Netflix

Hvis du for nylig har tilmeldt dig Netflix, kan det være svært at vide, hvor du skal starte, ikke? Der er så mange tv-udsendelser derude, og så mange taler om forskellige shows ... Hvor starter du? Hvad ser du først? Vil du ikke opleve at miste dage på dage på en Netflix binge som resten af ​​verden ser ud til? (Ja - det er helt værd en dag eller to væk fra syge!)

Vi besluttede at bringe vores favorit og bedste tv-shows til at se på Netflix lige nu.

Nå, hvad venter du på? Grib den fjernbetjening!

1 - Breaking Bad

15 Good TV Series to Watch on Netflix_01

Det tog hele verden med storm og med opfølgende tv-show, Better Call Saul, snart at være på vores skærme, det er på tide, du har fanget det legendariske tv-show om madlavning, har kræft og er en ægte badass i den strålende Breaking Bad.

15 Good TV Series to Watch on Netflix_011

Vi lo, vi græd, vi gispede, og frem for alt kunne vi ikke tro på vores øjne, da vi binge-overvåget vores vej gennem dette hit show. Med flere vendinger end noget andet tv-show, vi nogensinde har set, og flere historier end vi næsten kunne holde op med, er det et strålende ur, der holder jer på tæerne fra start til slut. Plus Jesse Pinkman (spillet af Aaron Paul) er super hot, når han ikke bliver slået op eller ud af ansigtet på narkotika ...

2 - Homeland

Det tog os et stykke tid at hoppe på bandwagon med denne tv-show, men det var ikke længe før alle vores venner og familie talte om det, så vi regnede med, at vi bedre havde givet det et skud.

15 Good TV Series to Watch on Netflix_02

Faktisk baseret på en israelsk serie kaldet Hatufim, ser vi Claire Danes (fra Romeo og Juliet) spiller en CIA-chick med en alvorlig bipolar lidelse, og begyndelsen af ​​tv-showet viste sig selv som et spil.

Du kunne se den første episode online mellem to og tre uger, før den oprindeligt blev sendt på tv, men du havde brug for at fuldføre forskellige opgaver og spil for at få adgang ... Det havde helt sikkert folk til at tale, det er helt sikkert!

Det er faktisk et ganske godt akklimatiseret tv-show for noget relativt nyt (det startede kun i 2011) og er blevet nomineret og vandt en lang række prestigefyldte priser, herunder to Golden Globes og Primetime Emmys!

3 - IT Crowden

15 Good TV Series to Watch on Netflix_03

Flytning på noget lidt mindre seriøst og lidt mere lette og IT Crowden er fantastisk til de nørdskærere derude og er faktisk et britisk tv-show! Efter tre kontor IT-fyre var det sjovt og fuldstændig relatabelt og en af ​​hovedårsagerne til, at det blev så godt modtaget, fordi der bogstaveligt talt er en it-gruppe som denne på næsten alle arbejdspladser. Siger det bare!

4 - Hus M.D.

15 Good TV Series to Watch on Netflix_04

Et medicinsk drama med de berygtede Hugh Laurie og vi kommer til noget, du ikke rigtig har set på tv før. I stedet for dine traditionelle hospitalsdrama følger vi en læge, der ikke modtages meget af patienter eller kolleger, og har flere end nogle få problemer til at håndtere, som uundgåeligt fører ham til varmt vand ved mange lejligheder. Kører i otte årstider, har den fået verdensomspændende følgende og selvom ukonventionelle, helt sikkert gjort plads til en ny niche af medicinske dramaer i tv-verdenen.

5 - Misfits

15 Good TV Series to Watch on Netflix_05

En anden britisk tv-serie og vi kommer til Misfits - en gruppe af unge badassbørn, der er dømt til samfundstjeneste. Den underlige ting om dette tilsyneladende normale lydende tv-show er, at ikke alt er helt som det ser ud til. Det er ikke længe efter en stor storm, at gruppen har indset, at de har nogle flotte, flotte superkræfter, men lad os se det ud - det er børn, der har problemer, som du kan gætte, de bruger ikke altid deres kræfter for godt ....

6 - Heroes

En anden, som vi ikke kigget til for ganske for nylig, er Heroes et andet amerikansk tv-show, at hele verden gik bonkers for. Kører i fire årstider, det tog et stykke tid at hente tempoet, men når det gjorde, var der ingen stop og fans var ved siden af ​​sig selv, da tv-showet stoppede med at flygte.

15 Good TV Series to Watch on Netflix_06

Almindelige mennesker, der igen synes at have fundet sig med nogle temmelig overlegne supermagter, er det sat på samme måde som almindelige tegneserier, der havde nørdskærere rundt om i verden, der undrede sig!

7 - Dexter

Dexter Morgan er en meget varm og meget smart blodspatsmønsteranalytiker for en politimyndighed i Miami, og som du sikkert kan fortælle fra hans jobbeskrivelse, finder han sig i nogle temmelig grusomme situationer. Desværre er det ikke alt han lever for ... Han er en hemmelig seriemorder, der går rundt og springer af de onde samfund på samme tid!

15 Good TV Series to Watch on Netflix_07

Hvordan går det hele ud? Nå skal du bare indstille Netflix for at finde ud af!

8 - 24

15 Good TV Series to Watch on Netflix_08

Jack Bauer (spillet af Kiefer Sutherland) er stjernen i dette hitkriminalitet tv-show, der spænder over fireogtyve timer i timers lang episode. CTU- eller Counter Terrorist Unit (afdelingen Jack er en agent for) finder sig selv i stand til at løse alle mulige ubehagelige forbrydelser, og selv om det til tider er temmelig grusomt, har hele verden grebet!

9 - House of Cards

Det startede som en lille britisk miniserier efter at være blevet tilpasset fra en roman, men den ene blev ikke ramt af de berømte rigdomme, som USA-showet gjorde, og det er nu berømt for at være et af de mest underholdende shows på Netflix lige nu.

15 Good TV Series to Watch on Netflix_09

Et politisk drama, der ser en politisk fyr, der forsøger at få sig mere magt (chok, rædsel!), Det har fået dig grebet fra start til slut, hvis du er i den slags ting. Vi foretrækker noget mere lyshjerte, men vi må indrømme, at denne er en thriller og et bestemt godt ur!

10 - American Horror Story

15 Good TV Series to Watch on Netflix_10

Hver sæson dækker en mindre, selvstændig mini-serie i dette amerikanske tv-show, men starter med sæson 1 i LA, når en familie flytter ind i et tilsyneladende hjemsøgt hus. Kendt som en erotisk thriller og horror tv-serie, er det en du sandsynligvis ikke vil se alene, men er en fantastisk til at få dine tænder i! Hvorfor ikke spørge din fella om at pope over og holde dig virksomhed, mens du ser det? Forestil dig at du snuggled op i sofaen og gemmer sig bag den pude ...

11 - Orange er den nye sort

OITNB er et relativt nyt tv-show på Netflix lige nu, men en der synes at have lavet et indtryk med offentligheden begge sider af dammen lige fra episode 1. Det er en komedie - kriminalitet - drama show med Jim ud af American Pie i det! Det er her, du har set ham før!

15 Good TV Series to Watch on Netflix_11

Det er faktisk et tv-show baseret på en personlig memoir fra en pige, der faktisk var i fængsel og hidtil har modtaget en kæmpe 12 Primetime Emmy Award nomineringer!

12 - The Walking Dead

15 Good TV Series to Watch on Netflix_122

Vi ELSKER en god zombie watch og det var på tide, de bragte et rigtig godt zombie tv-show, var det ikke? Walking Dead sikkert skuffet ikke med gore, griner, skræmmer og endda en kærlighedshistorie eller to smidt ind for godt.

15 Good TV Series to Watch on Netflix_12

Efter en gruppe af ganske underlige venner, der kommer sammen og forsøger at holde sig i live i en zombie-run-verden, er der alt, hvad du kan forvente - spænding, horror, gore og mere, og alle, der har set det, har proklameret deres kærlighed til det. Er det ikke på tide at hoppe på bandet?

13 - ham og hende

Vi kommer til en anden britisk tv-udsendelse nu, og selv om det er relativt uhørt, er det et absolut strålende ur. Efter et mærkeligt ungt britisk par ser du alt REAL om det gennemsnitlige forhold i disse dage - de ubehagelige øjeblikke med toilets døren åbner, fanger, håndterer hinandens venner og mere.

15 Good TV Series to Watch on Netflix_13

Hvis du vil have noget rigtigt, som du kan forholde dig til, er dette en fantastisk at se og har haft os med at giggle i timevis!

14 - Fængselsbrud

15 Good TV Series to Watch on Netflix_14

Med den dejlige Wentworth Miller (swoon - disse øjne) dækker dette hit tv-show to brødre, der kæmper for retfærdighed ... som sådan. En af dem er blevet "sendt ned" for en forbrydelse, han ikke begik, og den anden forsøger alt i hans magt til at buste ham lige ud derfra! Er det nogensinde sket ... Du skal bare se og finde ud af! ��

15 - Mistet

Dette ABC-drama fulgte en gruppe overlevende fra et flystyrt, strandet og "tabt" på en ø, der viser sig at være mere end mystisk. Det er temmelig tungt, men der er noget flot øjenlys langs vejen, og de seks årstider havde det hele grebet med vilje / vil de ikke være, whodunnit og en lang række andre dramaer undervejs. Det er en, du vil Netflix binge på, det er sikkert!

15 Good TV Series to Watch on Netflix_15

Der er så mange flotte tv-serier at se på Netflix disse dage på begge sider af dammen, og det er bare nogle få, vi har fået forelsket i de sidste par måneder og år. Måske finder du også din nye favorit her?

Published in Film by .

20 Bedste Breakup-film af hele tiden

Du har haft en dårlig sammenbrud eller en god, men en sammenbrud er stadig et break-up - der er følelser at behandle og et nyt liv at tilpasse sig, især hvis du har været i et forhold for lang tid. Det kan hjælpe med at se film eller læse bøger for at få dig igennem denne gang, da du får perspektiv og indser, at der er liv ud over din sammenbrud. Ved at se nogle af disse film vil du blive inspireret til at skabe livet i dine drømme, gå efter hvad du vil, og til sidst finde kærlighed igen.

Break-Up - Fordi det er livet

Dette er en film, hvor et par bryder op, men da de ejer en lejlighed sammen, beslutter de sig for at være værelseskammerater i et stykke tid længere, hvilket forårsager nogle akavede, sjove og ødelæggende situationer, da de forsøger at gøre hinanden jaloux og tage deres ondt ud på hinanden.

Jeg husker at se dette efter at have slået op med min langsigtede kæreste og var som "Ja, det er sådan, hvordan det er." Ikke at vi ejede ejerlejlighed sammen eller forsøgte nogen af ​​ordningerne i denne film, men der er øjeblikke der er meget sandt til hvad det kan føles som at være i et forhold og bryde op. Det er ikke den mest skændende film, men det hjalp mig til at føle mig ok, om at bryde op med min ex på det tidspunkt.

e68aff83ea6749c938f3640632efb9ad

Bridget Jones 'Dagbog - En god latter om et enkelt liv

Dette er en klassiker - det er sjovt og fyldt med alle de skræmmende situationer, du går igennem som single. Ligesom at blive fuld og synge "All By Myself", tilberede din date blå suppe, taler til "smug married couples" og falder til din chef. For ikke at nævne at have bunden gipset over det nationale tv (tale om at få den forkerte vinkel!).

Der er få film, der har fået mig til at grine mere igennem årene end Bridget Jones, så hvis du føler dig nede efter en sammenbrud og har brug for en god latter, men ikke noget om en romantisk kærlighed til at opretholde dig - det er endeligt en film, der skal være på din urliste.

[telefonsvarer]

Bridget: Bridget Jones, ondsindet sexgudinde, med en meget dårlig mand mellem hendes lår ... mor ... hej.

2ae2af5b49946c4fabc18d58dd66bfbe

Han er bare ikke i dig - Justering af dine dating teknikker før du daterer igen

Nogle gange bruger du alle de forkerte dating teknikker. Helt seriøst. Du lader en impuls (eller flere) ødelægge hele dit datingliv, og du ved ikke engang, at du gør det, fordi det er så stærk impuls ... at sende fem budskaber for mange til den varme fyr. Men det gør du ikke godt. Faktisk vil den varme fyr skabe sin exitplan, før han selv kom ind. I stedet skal du give ham tid til virkelig at arbejde på sin adgangsplan. Dating du bør være et privilegium, ikke noget der er overdraget til ham på en sølvplade. Så se denne film, fordi du fortjener en fyr, der kæmper for dig. Og i mellemtiden fortjener du noget latter.

Mary: Jeg havde denne fyr forlade mig en telefonsvarer på jobbet, så jeg kaldte ham hjemme og så sendte han mig til min Blackberry og så smuttede jeg til sin celle og så sendte han mig mail til min hjemme konto og det hele er lige ude af kontrol. Og jeg savner de dage, hvor du havde et telefonnummer og en telefonsvarer, og den ene telefonsvarer har et kassettebånd, og det ene kassettebånd havde enten en besked fra en fyr, eller det gjorde det ikke. Og nu skal du bare gå rundt med at tjekke alle disse forskellige portaler, bare for at blive afvist af syv forskellige teknologier. Det er udmattende. 

e629690eb90fbac18614ad898922c303

Under den toscanske sol - Healing a Broken Heart

Dette er en favorit film af mine. Måske fordi jeg som forfatteren er en forfatter, måske fordi jeg elsker Middelhavet, eller måske simpelthen fordi det er historien om heling af et knust hjerte, og hvordan det er muligt. Du skal bare give det tid og ære dit eget hjerte i processen - gå gør, hvad det er, du elsker at lave. Det er en langsom film, men det er hyggeligt og fyldt med alle de ting, der gør (eller i det mindste min) hjerte synge: hjem, sol, mad, venner og kærlighed.

Frances: Hvad er fire vægge alligevel? De er hvad de indeholder. Huset beskytter drømmeren. Utænkeligt gode ting kan ske, selv sent i spillet. Det er sådan en overraskelse.

b8b850250f42978b4ab238f6efea53a7

Legally Blonde - Latter blandet med Bestemmelse

Ja, jeg er blond. Jeg har en blog kaldet Confessions of a Dizzy Blonde, og jeg må eller måske ikke have nogle blonde ting til fælles med hovedpersonen, men det er ikke meningen. Pointen er, at dette er en sjov, lystartet film, men det er inspirerende og fortæller dig, hvordan det er: Lad ingen fyr (eller nogen anden for den sags skyld) definere din ide om hvem du er. Udsæt for at gøre den definition selv og gøre hvad der kræves for at gøre det. Snart vil den rigtige fyr banke på døren - en der værdsætter den rigtige dig. Den fyr, der ser dig for hvem du rent faktisk er. Et andet punkt? Drej dine fejl i dine største aktiver - fra din svaghed til mode til din afhængighed af dårlige datoer. Du skal bare tune det lidt for at gøre det fra manglende succes.

Elle: Du er breaKonge op med mig, fordi jeg også er ... blondine?

Warner Huntington III: Altså nej. Det er ikke helt sandt ...

Elle: Hvad så? Mine bryster er for store?

a3276a0ebe9b2d1f87b2a52dbbdb5a89

Magic Mike - Fordi du fortjener en Striptease

Så du tror, ​​du mistede nogen stor. Viser sig, at han ikke var så stor, hvis han aldrig gav dig en striptease i stuen, hvor han totalt dræbte det. Magic Mike vil. Han vil alvorligt redde din nat.

 7058246d374be54ecdd5fae490fd3ba6

Vow - True Love varer for evigt

Nogle gange tror du du har fundet sand kærlighed. Du er så gal i kærlighed med den ene fyr, det virker som om verden vil stoppe med at spinde, når han ikke er omkring. Kun når du kigger på virkelig glade par, indser du pludselig, at måske bare måske var han ikke så stor. Eller han simpelthen bare ikke satte så meget indsats i forholdet som han burde have gjort. Og du fortjener det bedste. Du vil have et forhold, der gør jorden rystet af kærlighed og latter, ikke med tårer og bitterhed. Watching The Vow du vil se et sådant forhold. Det er en virkelig inspirerende film om, hvad det betyder at finde kærlighed nogensinde efter, og hvor meget arbejde der skal til for at holde det, når livet smider dig en skruebold, som om du har en ulykke og glemmer, hvem du er.

 3ecb8f8961fcbc0451c7155d70d5e5ba

Hvordan man taber en fyr om ti dage - Hvordan ikke til dato

Dette er en griner højt film med den fordel at have Matthew McConaughey i det. Vi alle kan lide den seks pakke, ikke vi? Det er også en god film at minde dig om alle de ting, du ikke skal gøre, når de daterer ... og at der er noget ud over de gode tips og tricks i dating-spillet. Der er en sand forbindelse, vi har med nogle mennesker, der overlever næsten alt. Selv alt hvad du gør for at sabotere datingoplevelsen.

37a32943061d5c483e96855dd62c5310

P. S. Jeg elsker dig - der er livet efter at blive enke

At bryde op fra et forhold, du føler dig ikke klar til at ende, er forfærdeligt. At være enke, når du er lykkeligt glad med nogen, er endnu værre. Men der er mange rejser vi fortsætter i livet, og når en slutter, begynder en anden. Men det er svært at forlade nogle dele af vores liv, det er muligt. Og da vi lukker en dør, åbnes en anden.

Denne film er en smuk redegørelse for, hvordan en mand opfordrede sin kone til at bevæge sig efter sin død ved at sende sine forskrivne breve fra ud over graven.

85d2422dbed4e95438c42969d2576fe9

En lille smule af himlen - fordi du stadig er i live

At bryde op er forfærdeligt. Det kan føle, at du tabte en stor del af dit liv. Men nogle gange hjælper det sig med at huske, at du stadig lever. At du har denne fantastiske gave kaldet liv stadig i dine hænder, og at du har en chance for at få det bedste ud af det. Nogle mennesker er ikke så heldige. De tabte ikke bare en person, de elsker - de mistede hele deres liv.

Denne film fortæller historien om en kvinde, der opdager, at hun har kræft, og som hun gør, beslutter hun at hun endelig kommer til at leve. Virkelig leve. Giv livet og elsker en tur. Drej hendes sidste måneder til en livsoplevelse, snarere end en sorgproces.

37087de240a0f0f19ecb9790b62ec426

Sikkerhedsplanen - Lav dine planer, og skift dem derefter

Nogle kvinder føler sig hjælpeløse uden mænd. Det modsatte gælder for J-Lo i denne film, da hun beslutter at have børn - helt alene. Kun selvfølgelig møder hun drømmens mand lige efter det. En fantastisk film, hvis du vil blive inspireret til at tage ansvaret for dit eget liv samtidig med at du er modet til at lade nogen være ny i dit liv.

30b03ebac7daa443560a847455a6639e

Valentinsdag - slutningen af ​​dating tabere

Nogle gange tror vi, vi er taberen, fordi vi holder dating mænd, der ikke kan lide os. I stedet for at være ked af os selv efter en sammenbrud er det en god tid at lave en fortegnelse, hvis vi daterede mænd, der virkelig værdsatte os, eller hvis vi rent faktisk var dating tabere. Hvis vi gjorde det, så er det tid til at starte dating mænd, der bryr sig. Hvem er virkelig ligeglad.

Ashton Kutcher i denne film lærer at det er tid til dato en kvinde, der bekymrer sig. Og for os damer er det ret flot, da vi får den ekstra fordel at stirre på Ashton Kutcher - Mila Kunis, du har selv en stud!

4fdb8502a636cb5aabacc618dcd039e3

Venner med fordele - venskab kommer før sex

Det er let at gå ud i dating junglen på udkig efter et sæt kriterier, samtidig med at du ignorerer det faktum, at du skal være venner med de mænd, du daterer. Venskab er jo fundamentet for et godt forhold.

I denne film bliver Mila Kunis og Justin Timberlake gode venner. Så beslutter de, at de også bare kunne have sex med hinanden, mens de leder efter "den ene". Selvfølgelig er de gode venner med godt sex, så hvorfor er de ikke i et forhold? Fordi relationer er komplicerede, skræmmende ting, right? Yeah sikkert. Måske er det tid til at lave en fortegnelse over, hvordan et forhold virkelig skal være, og grøft dine gamle ideer.

df0dc9fdbb33365873dc31bcc6d2c0e8

Thelma og Louise - Girl Power

Jeg undgik at se denne film i årevis. Jeg troede, at slutningen lød skræmmende. Så en dag satte jeg mig ned og så på det og indså, hvad alle raser om. Thelma og Louise kan ikke vælge det bedste af stier til at sortere deres liv ud, men der er så mange gode budskaber undervejs. Gør dig selv en tjeneste og se den.

89d17a016b1158b2f206c2a7d19cf5ef

Bryllupsdagen - Få det kærlighedsliv du ønsker

En gammel klassiker - hvis du ikke har en dato, ansig en eskorte. Og læn dig tilbage for at se komplikationerne udfolde sig ... Selvfølgelig skal du altid huske det bedste råd, der gives i filmhistorien af ​​en eskorte: "Hver kvinde har det kærlighedsliv, hun ønsker." Ouch.

5042638397f5ddd4f27b39d719c338b4

Amelie - vi kan alle finde kærlighed

Vores liv er alle forskellige, såvel som kogende, skøre og akavede til tider. Og på den måde finder de fleste af os kærlighed til sidst. Den kogte, skøre og akavede kærlighed, der matcher vores egen slags skør. Den franske film Amelie tog engang verden med storm og viste sig kun, hvor kogt kærlighed kan være. Det er en charmerende historie og lige så fransk som du kunne ønske det var.

7e06d1b75968f548c2e11ba772d65473

Dirty Dancing - Fordi du aldrig nogensinde skulle være i hjørnet igen

Hvis du har været tilbøjelig til at date mennesker, der sætter dig i et hjørne og glemmer dig, er det tid til at foretage en forandring. Du skal finde din helt egen åh så varm og sexet Patrick Swazy som lover at ingen vil sætte nogen som dig i et hjørne. Det kan være osteagtig, men det er sandt. Og hvem kan modstå kvældning over Swazy? En bestemt føler god faktor.

49166d605ce868b2a34ae81299a064fd

The Hangover - Latter garanteret

Nogle gange, når du går igennem en sammenbrud, er alt du behøver, en grin. Et stort grin af en grin for at minde om, at der efter hvert er liv efter opbruddet. Selv om dette er en film om et bachelor parti, har det lidt at gøre med kærlighed og mere at gøre med, hvad der kan og vil muligvis gå galt i Vegas.

f9ecc0bf8a9b7ac7b8e5f5cd433f9946

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Ved Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, direktør og social iværksætter. Hun er også talsmand for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finde hende et eller andet sted mellem Cape Town, London og L.A., hvor du sandsynligvis vil finde hende i bakkerne og kigger ud over byen, hun elsker. @OhMyMontgomery

Published in Film by .

10 viser som spil af troner

Hvis du elsker Game of Thrones, er du ikke alene. Dette tv-show har været et stort hit på grund af dets mørke historie linjer, engagerende plot og levende tegn. Jeg blev oprindeligt forelsket i serien på grund af bøgerne. De var de typer romaner, du blev vågen indtil kl. 4, bare for at afslutte læsningen. Mens de fleste film, der er baseret på bøger, ender med at være forfærdelige, var Game of Thrones helt anderledes.

En del af det var den måde, de designede showet på. Der er alt for mange plot vendinger og plot linjer involveret for en film. Hvis de havde lavet en film i stedet for et tv-show, ville det have været umuligt at gøre bøgerne retfærdighed. I stedet var de kloge nok til at gøre det til tv-shows, så man faktisk kunne se historierne komme til live. Hvis du er i hjerteskærende tomter, pludselige dødsfald og en overraskende mængde nøgenhed, så er denne tv-udsendelse god til dig.

Interessant nok har Game of Thrones rekorden for at være den mest piratkopierede tv-show i historien. For at bekæmpe dette problem startede de den sjette sæson ud i 172 lande samtidig for at forhindre piratkopiering. Hvis du lige er færdig med at binge ser det på Netflix, kan du måske være på udkig efter din næste mulighed. Hvis du har brug for et nyt tv-show som Game of Thrones, har vi nogle ideer til rådighed for dig.

10 viser som spil af troner

1. Sønner af anarki

Dette tv-show stjerner Charlie Hunnam, som har gjort det til en favorit blandt mange fans. Hele serien drejer sig om et band af motorcykel ryttere. Denne bande har en historielinje taget lige ud af Hamlet og følger fortællingen om Jax Teller. Ligesom Thronespil har det intense scener af vold og nøgenhed. Dybest set kan du forestille dig, hvad du tænker på, når du overvejer en motorcykelbande i det virkelige liv og forventer en forøget version af den på filmen.

Sønner af anarki har en imponerende udviklet historielinje, der formår at være dramatisk, mens man stadig holder et strejf af realisme. (Spoiler-advarsel) Normalt vil du aldrig forvente, at en læge falder til en banderang eller en mor for at få en måde at sætte sin datter i fængsel på. Den fantastiske ting om sønner af anarki er ikke kun, at disse historielinjer sker, men at du tror, ​​at de kunne ske. Bedst af alt, du kan streame alle sønner af anarki på Netflix, hvilket er perfekt til alle binge watchers derude.

10 viser som spil af troner

2. vikinger

Hvis du ser i en historiebog, vil du se, hvorfor de faktiske virkelige Vikinger er så ligner Thronespil. Tv-showet er lige så godt. Det starter med historien om Ragnar Lothbrok. I fortællingen er Ragnar bare en landmand, men han ender med at blive Danmarks Konge. Over historiens linje terroriserer han lande som England og Frankrig gennem hans raiding. For at hjælpe ham med dette mål har han en skibsbygger (Floki), en bror (Rollo) og hans første kone (Lagertha).

Jeg elsker dette show, fordi det er det perfekte eksempel på anti-helt i litteraturen. Normalt er en anti-helt en person, der er hovedpersonen, men du hader dem. Du ønsker ikke at lide dem, men du finder dig selv rooting for dem alligevel. Når du ser på vikinger, finder du hurtigt dig selv for at dræbe for den dårlige fyr fra sidste sæson og hate de gode fyre fra før. Manuskriptforfatterne gjorde et fantastisk stykke arbejde med at lave fortegnelser, der gør disse pludselige ændringer tilsyneladende troværdige - du er ofte ikke klar over, at dine synspunkter endda ændrer sig. Plus er vikinger et godt show for alle, der elsker skandinavisk historie i middelalderen.

10 viser som spil af troner

3. The Tudors

Mens Thrones Spil er kendt (og undertiden hadede) for sin nøgenhed og vold, er Tudors generelt ikke. Disse to tv-shows har dog stadig nogle ting til fælles. Med Tudorerne får du et jam-pakket plot med en kamp for magt og inden for politik. Mens de historiske træk ved udstillingen er bestemt ikke nøjagtige til tider, er det ligegyldigt. Den fantastiske drama og magt spiller i Tudors gør den perfekt til alle, der elsker Game of Thrones.

10 viser som spil af troner

4. Rom

Rom laver listen, fordi der er grådige historie og store skuespillere. Desværre varede dette tv-show kun i to sæsoner, så du har kun 22 episoder til at se, før det slutter. Mens det måske ikke har nogen sværdkamp eller større vold som Game of Thrones, er det absolut værd at se.

10 viser som spil af troner

5. House of Cards

Når det kommer til politisk intriger, kan få shows slå House of Cards. Denne tv-udsendelse følger de back-stabbing power plays, der kræves for at nå toppen. I showet spiller Kevin Spacey og Kate Mara hovedpersonerne. Spaceys karakter begynder som en politiker med sine seværdigheder sat på magtformandskabet. Vi vil ikke gå ind i hvad der sker (det er virkelig for godt af et show at forkæle), men det politiske drama er fantastisk.

Interessant er House of Cards et af de få amerikanske shows, der spilles i Iran. Tilsyneladende ønskede den iranske regering at bruge den til at vise, hvilket amerikansk demokrati der virkelig er. Hvis du har set showet i nogen tid overhovedet, vil du håbe, at iranerne er forkerte. Dette show har så mørke vendinger og svinger at du forlader håb om, at regeringen kun er halvt så dårlig som det ser ud til. Hvis noget i showet var sandt, kan iranerne have ret til at bekymre sig om vores demokrati.

Bekymringer til side er House of Cards virkelig et godt show at se. Da den blev produceret på Netflix, kan du se alle episoder uden afbrydelser. Denne moderne historie har de samme politiske intriger og drama af Thronespil, så det er en god ting at tilføje til din liste over yndlingsprogrammer.

10 viser som spil af troner

6. Boardwalk Empire

Under forbud modtog smuglerne ulovligt smugler og solgte alkohol. Boardwalk Empire centre omkring denne periode fyldt med korruption, fare og vold. Det følger historien om Nicky Thompson, som tilfældigvis er en mobster og en politiker. Når historien begynder, har hans højrullende livsstil ført feds ind for at undersøge sin livsstil og se efter korruption. Serien har fremragende filmografi, fantastiske historier og fantastiske skuespillere.

10 viser som spil af troner

7. Spartacus

Hvis du elsker historie, så vil du elske Spartacus. Dette tv-show er pakket fuld af vold og drama. Den intense handling driver plottet og inkluderer gladiatorer. Derudover indeholder historielinjen mange back-stabbing svig som Game of Thrones. Hvis du havde brug for noget til at udfylde din weekend, kan du se hele showet på Netflix fra dit hjem.

10 viser som spil af troner

8. Black Sails

Hvis du kan lide Game of Thrones på grund af vold og nøgenhed, så er Black Sails det rigtige valg for dig. Dette er grundlæggende oprettet som en prequel til Treasure Island. Det følger historierne om den berygtede, voldelige pirat, kaptajn Flint. I starten af ​​historien bor Flint på en ø, der er hjemsted for det værste samfund. Pirater, tyve og prostituerede udgør øens befolkning, og kaptajn Flint må kæmpe for at forblive på toppen. Folk har tendens til at lide den anden og tredje sæson mere end den første, så sørg for at give dette tv-show et fair skud før du tjekker noget andet.

10 viser som spil af troner

9. The Bastard Executioner

Der er en ulempe for Bastard Executioner. Ligesom mange gode shows, luftede den kun for en sæson, før den blev annulleret. Den gode nyhed er, at den ene sæson vil være værd at bruge tid på at se det. Historien er indstillet omkring 1300 i Wales. Det følger historien om Wlikn Brattle. Brattle var netop kommet hjem fra krigen og søgte at leve resten af ​​sit liv så fredeligt som muligt. Først ender han med at blive bøddel. Du får alle de gore, drama, vold og blod, som du er vant til med Game of Thrones.

10 viser som spil af troner

10. Det sidste Kongerige

Sidst på vores liste er Det sidste kongerige. Det sidste kongerige var faktisk baseret på en bogserie kendt som den saksiske historie. Disse historier var baseret i England i løbet af 900'erne, da vikingegangene nåede en højdepunkt. I historien følger seerne historien om Uhtred. Uhtred er en forældreløs, der er født i Northumbria, men skal i sidste ende vælge mellem de mennesker, han voksede op med og det oprindelige land, som han faktisk er fra.

Dette er ikke et godt show at se hos børn, fordi der er en masse stabbing, kæmper, øjehugging og hukommelse. Hvis du kan lide kampe og rå handling, så er dette showet for dig. Det luftes dog på BBC, så du må muligvis gøre en smule søgning, før du kan finde et sted at streame det online.

Published in Film by .

15 Paranormale film baseret på sande historier

Paranormale film er allerede meget sjovt at se. Disse film er endnu ærgerlige på grund af deres faktuelle grundlag. I stedet for bare at lave en historie om et skræmmende spøgelse eller dæmon, er disse historier baseret på sande historier. Selvom den spøgelsesagtige opfattelse ikke var reel, troede de mennesker, der oplevede disse underlige happenings, at de var. Hvis du er klar til at være bange for dig, skal du tjekke disse 15 paranormale film baseret på sande historier. Vi anbefaler stærkt at du ser dem med en ven. Hvis du er ret modig, kan du prøve at se disse på en mørk, måneløs nat.

15 Paranormale film baseret på sande historier

1. fra helvede

Jack Ripper var og er en af ​​de mest kendte seriemordere i historien. En del af dette er fordi ingen nogensinde virkelig regnede ud, hvem han var. Jack Ripper var appellen til den mand, der var ansvarlig for at dræbe og lemlæste kvinder i 1880'erne i London. Ligesom mange seriemorderne plejede han at fokusere på de letteste ofre som prostituerede. Nogle mennesker spekulerer på, at han måske har været læge, og teorierne vrimler om, hvem der muligvis kunne være Jack the Ripper. I dag ved vi stadig ikke hans virkelige identitet.

Mens hans historie kan være længe væk, er folk stadig fascineret af det. Det var overraskende, at Hollywood besluttede sig for at fortælle denne historie. Hvis du vil være rædselsvækkende, er dette en god paranormal film baseret på en sand historie at se.

15 Paranormale film baseret på sande historier

2. Amityville Horror

Dette er en af ​​de mest berømte sande spøgelseshistorier for at ramme sølvskærmen. For årtier siden boede familien DeFeo i et hus på østkysten. Først begyndte mærkelige ting at ske. Nogle mennesker tror, ​​at vrede ånder stod op fra den indfødte amerikansk gravplads under huset. Uanset hvad, blev familien DeFeo fundet myrdet af et af familiemedlemmerne.

Senere købte familien Lutz huset. På grund af de tragiske mord kunne de få en hel del på det. Familiens medlemmer begyndte at opleve ulige hændelser og uforklarlige skræmmende begivenheder. Når de indså, hvor farlige de paranormale kræfter var i huset, flygtede de fra scenen og kom aldrig tilbage. De endte med at skrive en bog om de skræmmende begivenheder, som til sidst blev til en film. Der er en ældre og en mere moderne version af filmen. Mens nogle dele af filmen er overdrevne, er andre helt rigtige.

15 Paranormale film baseret på sande historier

3. Mothman Prophecies

Overraskelse! Denne paranormale film er faktisk baseret på en sand historie. Fra 1966 til 1967 rapporterede en række mennesker i Point Pleasant, West Virginia, at de havde set en stor, møl-lignende væsen. Nogle mennesker sagde, at de så det flyver rundt eller svæver på Silver Bridge i revet. I sidste ende faldt den bro faktisk i løbet af rushtidstrafikken og 46 mennesker døde. Efter broens sammenbrud blev mothmanen aldrig set igen.

15 Paranormale film baseret på sande historier

4. Audrey Rose

Dette er en af ​​de ældste film på listen. Det er fokuseret på en kærlig familie. Datteren menes at være besat af et spøgelse, der kalder sig Audrey Rose. Denne historie var baseret på en bog skrevet af Frank DeFelitta.

15 Paranormale film baseret på sande historier

5. Shadow People

Denne historie handler om et uventet uforklarligt fænomen, der startede i 1970'erne. Forskere kigger på en begivenhed, der hedder Sudden Unexplained Nocturnal Death Syndrome. Dybest set gik folk i seng sundt, men vågnede aldrig. Forskere kunne ikke finde ud af, hvorfor de var ved at dø, så nogle mennesker udviklede en teori om, at der var skyggefolk, der dræbte andre mennesker, da de sov.

15 Paranormale film baseret på sande historier

6. Exorcism of Emily Rose

I 1970'erne var Anneliese Michel en 17-årig elev, der blev anset for at være besat af en dæmon. Denne historie er baseret på hendes virkelige oplevelser. I filmen diskuteres et uagtsomt mordssag om Emily Roses død. Mens sagen bevæger sig, bliver seeren fyldt ind på bagsiden. Vi ser Emily Rose glide i vanvid og se bånd, der blev registreret, da en eksorcisme blev forsøgt.

Alle begivenhederne i filmen er modelleret efter, hvad der skete med Anneliese Michel i det virkelige liv. De fleste mennesker tror, ​​at Emily bare var psykisk syg. En kombination af religiøs hysteri, misbrug og uagtsomhed førte til hendes død. Uanset hvad, vil filmen baseret på hende blive frygtet.

15 Paranormale film baseret på sande historier

7. hårde slik

Denne film vil give dig et nyt overblik over, hvordan folk arbejder. Det er ikke traditionelt skræmmende, selv om det er lidt ubehageligt. Filmen er baseret på den virkelige historie om japanske piger, der ville lokke forretningsmænd i afsidesliggende områder, hvor de ville slå, torturere og klæde dem. En af de mest forfærdelige ting om historien er, hvordan normale og søde pigerne ser ud. Du ville aldrig tro på, at de kunne være i stand til noget så forfærdeligt.

15 Paranormale film baseret på sande historier

8. The Shining

Shining kan have været et Hollywood hit, men det var faktisk baseret på et rigtigt sted. Selve hotellet blev kaldt Stanley hotel og var placeret i Estes Park, Colorado. I årevis rapporterede folk ulige, paranormale aktiviteter på hotellet. De fleste af de mærkelige begivenheder opstod i balsalen. Arbejdere på hotel ville høre dans, samtaler og høj musik. Da de gik for at undersøge, var der ingen der og ingen grund til de ulige lyde.

Folk rapporterede at klaveret ville spille på ulige timer. Nogle mennesker rapporterede endda at se spøgelsesagtige opgaver. Efter at Stephen King besøgte hotellet med sin kone, besluttede han at skrive en bog baseret på den.

15 Paranormale film baseret på sande historier

9. En amerikansk Haunting

Ifølge markedsførerne af denne film var dette den eneste sag i amerikansk historie om at en mand måtte dø på grund af en ånd. Det opstod i 1800'erne, og begivenheden blev kendt som Bell Witch Hauntings. For længe siden boede familien Bell i en lille by i Tennessee. Pludselig begyndte de at høre banke og skramme på væggene. Før længe begyndte aktiviteten at vokse voldsomt. Bells yngste datter ville føle sig pinched eller ramt af en uforklarlig kraft, og de faktiske blå mærker ville udvikle sig. Andre familiemedlemmer ville føle deres hår trukket og ville blive sparket.

I sidste ende blev John Bell ekstremt syg og døde ved siden af ​​en flaske gift. Hidtil er der mange teorier bag, hvorfor dette skete for familien, og en amerikansk Haunting vælger kun en af ​​dem.

15 Paranormale film baseret på sande historier

10. Besiddelsen

I denne film er de ulige begivenheder baseret på en dibbuk-boks. Denne boks siges at være et jødisk vinskab, der er hjemsøgt. Det blev auktioneret på eBay til $ 280 og kom med en liste over hjemsøgelser. Ifølge køberen led dibbuk til skræmte medarbejdere og brudt glas. Formentlig forårsaget det endog sin mor at have et slagtilfælde. Den faktiske film følger en anden plot linje og har en ung pige bliver besat af kassen i stedet for den faktiske historie.

15 Paranormale film baseret på sande historier

11. Texas Chain Saw Massacre

Denne historie drejer sig om to søskende, der hører at deres bedstefar er blevet vandaliseret. De går ud med venner for at se, hvad der skete. Når de når familiens gamle gård, løber de ind i en gruppe af mordiske hoodlums og udstødte. Gruppen falder offer for disse kannibaler. Selvom meget af historien ikke er sandt, blev den markedsført som en sand historie for at tiltrække flere seere. Nogle af de faktiske tegn blev inspireret af rigtige mennesker, men som den egentlige morder, Ed Gein.

15 Paranormale film baseret på sande historier

12. Udvandret

Dette er en anden film baseret på Ed Gein. Han var en seriemorder, der blev rejst af en ekstremt religiøs mor. På grund af hende endte han med had til kvinder. Han begyndte at grave op kvinder til at bruge som dekorationer. Efter at have træt af det, begyndte han at dræbe kvinder i stedet. Denne film er ud over forfærdet, og det er ikke noget, du bør se på en fuld mave.

15 Paranormale film baseret på sande historier

13. Dahmer

Jeffrey Dahmer var en anden seriel morder i virkeligheden. Han endte med at dræbe op til 20 mænd og dismembered ham. Han lagrede deres kropsdele i sin fryser, inden han engagerede sig i nekrofili og kannibalisme. Den skræmmende del var, at han blev styret sane, efter at han blev fanget. I sidste ende skyldte han sine forfærdelige handlinger, når hans forældre blev skilt.

15 Paranormale film baseret på sande historier

14. Haunting i Connecticut

Denne film følger en familie med en psykisk syg søn. De flytter til et nyt hjem for at give deres søn en ny start. Senere lærer de, at huset tidligere var en hylse. Spøgelserne vender tilbage til at hjemsøge ejerne, og det bygger på en ægte familie, der oplevede forstyrrende hændelser efter at have flyttet ind i en tidligere hylle.

15 Paranormale film baseret på sande historier

15. Zodiac Killer

Denne seriemorder var berygtede i 1960'erne og 1970'erne. Han dræbte adskillige mennesker, og han havde hovmod at prale om pressen om det. Han var stolt af sine forbrydelser og ønskede opmærksomhed. Denne film gør hans mord endnu mere skræmmende, især når man overvejer det faktum, at han kom væk med det.

Published in Film by .

Top 100 mest romantiske film i 2000 – 2013 (del D)

Hvor mange sange har du hørt med temaer af kærlighed? Alt for mange sikkert, og alligevel vil du være enig i, at menneskeheden helt sikkert vil gøre noget mere. De samme temaer af kærlighed gentages med romaner og historier og digte og malerier og ja film. Kærlighed er en universel, tidløs oplevelse, som vil fortsætte med at eksistere lige så længe som menneskeheden gør.

I samme forstand har Hollywood kommet med utallige film, der fejrer den herlighed, mysteriet og smerten ved romantisk kærlighed. Vi har sorteret ud af Top 100 mest romantiske film i 2000 - 2013 (forspændt liste, og jeg undskylder) i vores del A, B og C. Her er kirsebæret oven på de mest romantiske film!

24. Phantom of the Opera (2004)

phantom_of_the_opera_ver6

Cristine Daae er en smuk, ung sopran i Paris Opera House. Ubekendt til hende, et forvirret musikalsk geni Erik, eller omtalt som "Phantom" har i årevis været tiltrukket af hendes stemme. Han er fast besluttet på at lokke hende for sig selv og gøre hende til stjernen i rampelyset. Raoul, Cristines barndomsveninde vender tilbage, og hun finder sig forelsket i ham. Men hun er også revet med hendes følelser af medfølelse og medlidenhed for den maskerede Phantom, der har turbulente, uhyggelige planer, der virker i hans skæve sind.

Cast: Jennifer Gerard Butler, Emmy Rossum, Patrick Wilson, Miranda Richardson

Romantisk humør: Forvirrende og fuldstændig fascinerende, især hvis du er en musikalsk fan!

IMdb Rating: 7,1 / 10

Rotten Tomater Vurdering:  33%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = 44w6elsJr_I & w = 450 & h = 338]

 23. High Fidelity (2000)

High-Fidelity-plakat-1020344801

Musikgej Rob Gordon er blevet dumpet af sin kæreste Laura. Med sin dårlige viden om kvinder synes han ikke at forstå hvorfor. Så gennemgår hans tidligere relationer for at se, hvad der har gået galt. Dage går sammen med ham på Championship Vinyl hans rekorderbutik. Og mens han kæmper for at vinde Laura tilbage, starter han sin egen musikelabel. Når Laura far, der er glad i ham, dør Rob på begravelsen og indser, at han alligevel kunne være forelsket i kærlighed.

Cast: John Cusack, Iben Hjejle, Todd Louiso, Jack Black

Romantisk humør: Awesome, meget sandfærdige og sjove!

IMdb Rating: 7,5 / 10

Rotten Tomater Vurdering:  92%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = q8DIm_47xPU & w = 450 & h = 338]

 22. En dag (2011)

One-Day-film-plakat-kreative-engaement-shoot-ideer

Efter at have overnattet under deres første møde, accepterer Emma og Dexter at forblive ligesom venner. Og de gjorde i over 23 år, støtte og kommunikere med hinanden, selv om Emma føler sig romantisk knyttet til Dexter. Han går gennem en række kærester og bliver en berømt tv-præsentant. Hun daterer en komiker, hun finder ikke rigtig sjov og bliver forfatter. Og i en skæbnesvangre en dag indser de, at de måske bare er den bedste kamp for den anden ...

Cast: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Patricia Clarkson, Tom Mison

Romantisk humør: Nogle gange sjovt, nogle gange frustrerende, nogle gange trist

IMdb Rating: 6,8 / 10

Rotten Tomater Vurdering:  36%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = uLUWHW5NxwI & w = 450 & h = 338?]

 21. Om tid (2013)

Om-Time-DK-Quad-Poster-585x443

Spørg ikke hvordan eller hvorfor, men her er sagen: i 21 år finder Tim ud af, at han kan rejse. Og når du har sådan et privilegium at gå tilbage i fortiden for at gøre din fremtid efter din smag, slipper du det ikke. Han kan genopleve ethvert øjeblik i hukommelse, indtil det bliver perfekt. Fantastisk, ikke? Men Tim lærer at der er konsekvenser og ofre, der skal gøres.

Cast: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Lydia Wilson

Romantisk humør: Laughters og tårer ... på de rigtige tidspunkter!

IMdb Rating: 7,6 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 64%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = 7OIFdWk83no & w = 450 & h = 338]

 20. Om en dreng (2002)

om-en-dreng

Hvad hvis du kunne leve behageligt uden at skulle arbejde en finger? Vil leve den slags liv og tilbringer det ved at læse popkultur og være "lavvandet". Målrettet mod potentielle kvindelige partnere, Vil deltage i enlige forældre alene (SPAT) og foregiver at være enhændigt opdrage en søn til at fange nogle ... godt , MILF. Sandheden er dog opdaget af Marcus, et SPAT forældres barn. På dette tidspunkt er Will interesseret i en enlig mor og hjælper modvilligt Marcus 'i hans huslige og skolemæssige problemer for at holde sin hemmelighed.

Cast: Hugh Grant, Nicholas Hoult, Toni Collette, Sharon Small

Romantisk humør: Heartwarming og sjovt

IMdb Rating: 7,1 / 10

Rotten Tomater Vurdering:  93%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = XO4pbtwisBE & w = 450 & h = 338]

 19. Kærlighed og basketball (2000)

elsker and basketball

Monica og Quincy mødes først som 11-årige. Hun udspillede alle drenge i nabolaget, og selv om dette medførte spænding i begyndelsen, blev de to meget tætte venner, da de deler en fælles passion for basketball. Da de blomstrer ind i ung voksenliv og stræber efter at være proaktører, forøges venskabet i en elektrisk kemi og en dybere følelsesmæssig længsel.

Cast: Sanaa Lathan, Omar Epps, Glenndon Chatman, Jess Willard

Romantisk humør: Utroligt rørende! Ville få dig til at lide en lidenskab ... og en fyr bestfriend-turned-lover.

IMdb Rating: 6,8 / 10

Rotten Tomater Vurdering:  82%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = qgjlcpM6Chk & w = 450 & h = 338]

 18. Den spektakulære nu (2013)

the-spektakulære-nu-officicial-plakat-banner-promo-plakat-19junho2013

Sutter er stolt af at leve i "øjeblikket". Han er tilfreds med at leve alkohol fra dag til dag - godt, han har en bil, et job og en kæreste ... indtil han mister sidstnævnte. Aimee, en pige, der kan lide at læse science fiction og manga, finder ham fuld og vækker ham op på deres græsplæne. De bliver venner og til sidst begynder at danse. Men Sutter indser, at han ikke er god til Aimes trivsel og vælger at gå tilbage til sin tankeløse, berusede nu.

Cast: Miles Teller, Shailene Woodley, Kyle Chandler, Jennifer Jason Leigh

Romantisk humør: Sød på en teenybopper måde og tankevækkende på et modent niveau

IMdb Rating: 7,7 / 10

Rotten Tomater Vurdering:  91%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = XDTBLSkUmYk & w = 450 & h = 338]

 17. Den 40-årige jomfru (2005)

40_year_old_virgin_1

Andy kan lide at samle action figurer, spille videospil, se Survivor og leve alene. I en alder af 40 år er hans jomfruhed meget sikkert. Men hans kolleger presser ham til at ændre sin seksuelle status, og Andy lander en date med en pige, der hedder Trish. Andy udsætter og udsætter potentielle seksuelle møder med hende lige indtil deres tyvende dato ... og hans chancer for et normalt forhold går usikkert.

Cast: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco

Romantisk humør: Hvis du kan tænke på et bedre ord for sjov eller sjovt, så er det det!

IMdb Rating: 7,2 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 85%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = hysIlCVLejk & w = 450 & h = 338]

 16. Revolutionær vej (2008)

revolutionary_road_poster

Frank Wheeler og april mødes på en fest. Han var interessant, hun var charmerende. De bliver gift. At bosætte sig i et forstæderhjem, dedikerer hun sig til livets husstand, mens han udfører et arbejde, han finder kedeligt. Utilfredshed stiger gradvist forholdet, og Frank og April er usikre, om de stadig kan blive og elske hinanden.

Cast: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Christopher Fitzgerald, Jonathan Roumie

Romantisk humør: Smertefuldt ærlig og realistisk!

IMdb Rating: 7,3 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 68%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = bpra9OEw6nQ & w = 450 & h = 338]

 15. Moulin Rouge (2001)

moulin_rouge_ver7

Der er kun én regel i Moulin Rouge: aldrig forelsket. Men regler som disse er så fristende at bryde, især hvis du møder en smuk, dramatiker og crooner. Sådan var tilfældet med Satine, en top entertainer og courtesan, som er vundet af forfatteren Christian. Men hun er "lovet" til hertugen af ​​Monroth, som aldrig vil lade nogen have satin, hvis han aldrig kunne få hende.

Cast: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Jim Broadbent

Romantisk humør: Sjov, ned-til-benet sødme og ... tragisk.

IMdb Rating: 7,6 / 10

Rotten Tomater Vurdering:  76%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = lLy3q4YyxN8 & w = 450 & h = 338]

 14. juni (2007)

Juno-poster2-big

Juno, en high-schooler, finder sig selv imprægneret af sin langvarige ven Paulie Bleeker. Mens Paulie har elsket hende lige siden hun udviklede modne ægceller, føler hun sig romantisk ligeglad over for ham. Ved først at overveje abort finder Juno fundne adoptivforældre, Lorings, fra en avis. Da hun fortsætter gennem de ni måneder af graviditeten, falder Loring's ægteskab fra hinanden ... og hun kan trods alt have ubekendte følelser for Paulie.

Cast: Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner, Jason Bateman

Romantisk humør: Vittig, vittig, har vi nævnt vittig endnu?

IMdb Rating: 7,6 / 10

Rotten Tomater Vurdering:  94%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = K0SKf0K3bxg & w = 450 & h = 338]

 13. Vand til elefanter (2011)

water_for_elephants

En 93-årig Jacob Jankowski minder om sin fortid. Efter hans forældres død i bilulykke tager den daværende unge Jacob et cirkustog. Med sin dyrlægeuddannelse fik han lov til at gå med i besætningen og passe på dyrene. Han falder til stjernekunstneren Marlena, der bryr sig om hestene dybt. Men den store, store chef August står i vejen ... som han er sin lovlige mand.

Cast: Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz, Paul Schneider

Romantisk humør: Dramatisk og kraftfuld!

IMdb Rating: 6,9 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 60%

Anhænger:[Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = _6b2XhXkPpg & w = 450 & h = 338]

 12. Brokeback Mountain (2005)

brokeback_mountain_xlg

Ennis og Jack, to tilsyneladende almindelige cowboys, er ansat for at besætte fårene om sommeren. I en beruset spree gør Jack seksuelle fremskridt, som Ennis tøvende faller for. Det, der blev aftalt at være en engangshændelse, udviklede sig til en dybere følelsesmæssig tilknytning. Ennis og Jack til sidst giftes med forskellige folkekvinder, og starter egenfamilier, men de, de delte, vil hjemsøge dem for evigt.

Cast: Jake Gyllenhaal, Heath Ledger, Michelle Williams, Randy Quaid

Romantisk humør: En overbevisende tage en anden form for kærlighed

IMdb Rating: 7,6 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 87%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = -xuugq7fito & w = 450 & h = 338]

 11. Vicky Cristina Barcelona (2008)

vicky_cristina_barcelona_ver2

Vicky og Cristina bliver til sommeren i Barcelona. Den førstnævnte er traditionel, og sidstnævnte er spontan og liberal. På trods af deres forskelle bliver begge tiltrukket af samme mand: kunstneren Juan Antonio, som til gengæld tiltrækkes af dem begge. Som om forhold endnu ikke er komplicerede, vender Maria Elena, Juan's neurotiske ex-kone tilbage.

Cast: Rebecca Hall, Scarlett Johansson, Javier Bardem, Christopher Evan Welch

Romantisk humør: Lidt neurotisk, måske? Men en sikker spænding!

IMdb Rating: 7,1 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 82%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = 39PuFOTjtk8 & w = 450 & h = 338]

 10. Hvordan man taber en fyr i 10 dage (2003)

howtoloseaguyin10days

Andie Anderson er "How To" pigen i posh magazine Fatning. Hvis hun kan komme op med strålende artikel, kan hun frit skrive om ting, der virkelig interesserer hende: religion, politik, økonomi. Insisteret af sin venes seneste break-up planlægger hun at møde en fyr og køre ham væk ved hjælp af "klassiske fejl, som kvinder gør." Imens er Ben Barry lovet at lede reklamen for et nyt diamantfirma, hvis han kan lykkes i sit væddemål: "At gøre nogen kvinde forelsket" med ham. Ben's rivaliserende medarbejdere satte op på dem, og resultatet er en hilarisk modsætning af hemmelige hensigter og følelser.

Cast: Kate Hudson, Matthew McConaughey, Adam Goldberg

Romantisk humør: Brillant sjovt!

IMdb Rating: 6,2 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 42%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = 0ZI67ux7aJY & w = 450 & h = 338]

 9. Før Sunset (2004)

b06763kipq2

For ni år siden tilbragte Jesse og Celine, to fremmede i Wien, en nat sammen og del før solopgang. Her møder de igen under Ises bogrejse i Paris. Det ser ud til, at den nat er meget levende end de år der er gået. Begge afslører deres nuværende forhold og deres utilfredshed med deres liv. Som Jesse skal forlade, før solen går ned, fordyber deres samtaler i løbet af eftermiddagen til, hvad der kan være kærlighed.

Cast: Ethan Hawke, Julie Delpy, Vernon Dobtcheff, Louise Lemoine Torres

Romantisk humør: Saccharinely sød og drømmende!

IMdb Rating: 8/10

Rotten Tomater Vurdering: 95%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = XvFosXeqmDg & w = 450 & h = 338]

 8. tabt i oversættelse (2003)

lost_in_translation_ver2

Charlotte er en nygift gift frisk college grad hvis fotograf mand tager mere interesse i hans modeller. Bob er en aldrende filmstjerne, der oplever midlife krise og et smuldrende ægteskab. At være begge fremmede i Tokyo, danner de et venskab på deres møde. De leder ud for et eventyr og bliver "tabt i oversættelse" med japansk kultur og deres forskellige generation.

Cast: Bill Murray, Scarlett Johansson, Giovanni Ribisi, Anna Faris

Romantisk humør: Sjovt og sjovt og fantastisk fantastisk!

IMdb Rating: 7,8 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 95%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = sU0oZsqeG_s & w = 450 & h = 338]

 7. 500 dage af sommeren

500_days_of_summer_poster_by_leknives-d37na76

Tom minder om sit 500-dages forhold med Summer Finn, hans chefs nye assistent. De vokser tæt og til trods for sommers vokale udsagn om hendes "ikke at tro på ægte kærlighed" og ikke ønsker en kæreste, bliver de til sidst sammen og bliver noget som et par. Sommeren slutter dog forholdet, og Tom synker ind i en depression. Når han stabiliserer og møder sommeren igen, er hun allerede forlovet.

Cast: Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt, Geoffrey Arend, Chloë Grace Moretz

Romantisk humør: Sjovt, lidt hjerteskærende, lidt oplysende ... afhænger af hvordan du ser det.

IMdb Rating: 7,8 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 87%

Anhænger:[Youtube = http://www.youtube.com/watch?v=PsD0NpFSADM&w=450&h=338]

 6. Forsoning (2007)

soning (1)Cecilia Tallis og deres tjeners søn, Robbie Turner, deler en fælles attraktion. I en samling en nat deler de en intim handling, som Briony, de yngre Tallis, der har en barndom, knus på Robbie, vidner. I en højde af jalousi peger Briony Robbie som angriberen, og han blev sendt til fængsel. Mange år senere er tiltrædelse af hæren den eneste måde, hvorpå han kan opnå frihed og være med Cecilia igen. Den daværende voksen Briony er hjemsøgt af konsekvenserne af hendes handling.

Cast: Keira Knightley, James McAvoy, Brenda Blethyn, Saoirse Ronan

Romantisk humør: Du ønsker måske at kramme dig selv i et roligt hjørne efter ...

IMdb Rating: 7,7 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 83%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = rkVQwwPrr4c & w = 450 & h = 338]

 5. En tur til at huske (2002)

1769219-a_walk_to_remember_poster

Landon Carter er et sejt, populært barn og en toughie uden ambitioner i overskuelig fremtid. Da deres prank på en klassekammerat gik forkert, blev Landon dømt til at deltage i forskellige skoleaktiviteter som at deltage i dramaklubben og vejlede andre studerende. Gennem dette møder han stille og bookisk Jamie Sullivan. Først skammer han sig for at blive set hos hende, men som han kender hende dybere, begynder hun offentligt at gå med hende. Landon bliver forelsket ... men Jamie har en hemmelighed endnu ikke at vide.

Cast: Mandy Moore, Shane West, Peter Coyote, Daryl Hannah

Romantisk humør: Vævene vil ikke være nok. Forbered ting legetøj og en gallon chokolade is.

IMdb Rating: 7,2 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 27%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = V96uhfQ0x9A & w = 450 & h = 338]

 4. Notebook'en

936full-the-notebook-plakat

Lokal landsdreng Noah bliver smittet med en smuk pige ved navn Allie. Det viser sig, at hun kun besøger for sommeren og er en arvtager af en velhavende familie. Ikke desto mindre deler de stadig en sjov og sød kærlighedsaffære, som blev skåret kort som Allies forældre lærte det. For dem er Noah ikke andet end "skraldespand", og deres følelser er ikke anderledes, da de kun er unge og umodne. Noah og Allie fortsætter med deres liv fra hinanden. Mange år efter køber Noah og genopbygger et gammelt palæ han og Allie tilbragte en nat i den skæbnefulde sommer. Den engagerede Allie vender tilbage, og de to konfronterer deres gamle, men udøde følelser af dyb tilbedelse.

Cast: Gena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams, Ryan Gosling

Romantisk humør: Star-crossed elskere mod alle odds ... aaahhh, sådan poesi-inducerende romantik!

IMdb Rating: 7,9 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 52%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = S3G3fILPQAU & w = 450 & h = 338]

 2. Wall E (2008)

wall_e_ver11

Velkommen til en ubeboet verden fyldt med alle biprodukter af menneskelig teknologi. Den eneste "rationelle" væsen tilbage er en robot kaldet Wall E, som syntes at have udviklet en unik følelse af sentience. Hans fredelige, omend ensomme eksistens, ændres som en kvindelig robot, EVE, er indsat for at finde livet igen på Jorden. I første omgang, kold og fjendtlig, blødgør EVE til Wall E's klodset antics. Ligesom det forekommer usandsynligt, men sikkert for to robotter at genskabe menneskeheden på Jorden, så er det at finde sød romantik i en animeret film med ikke-menneskelige tegn.

Cast: Ben Burtt, Elissa Knight, Jeff Garlin, Fred Willard

Romantisk humør: Giggles og smiler her og der! Elektrisk (ordspil beregnet) gnister af kemi overalt!

IMdb Rating: 8,4 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 96%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = alIq_wG9FNk & w = 450 & h = 338]

 2. Titanic 3D (2007)

titanic-3d-plakat

Først udgivet i 1997, viser Titanics fortælling om evig kærlighed tidløst, at den skal genoprettes til sølvskærmen et årti efter. Rose er ked af at blive tvunget af sin mor til at gifte sig med den 30-årige rige Cal for at bevare deres sociale stilling. Da hun forsøger at hoppe ud af skibet, kommer Jack, en fattig kunstner, til sin redning. Venskabet de slår op var skandaløst nok på grund af deres forskellige sociale status. Senere bliver han med sin onde, ubekymrede luft og hendes åbenhed og charme forelsket så ægte og dybt ombord på skibet, der var fedtet til at synke.

Cast: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates

Romantisk humør: Toe-curling og eye-bawling!

IMdb Rating: 7,6 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 88%

Anhænger: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = Aaj1M5wDigg & w = 450 & h = 338]

 1. Det uplettede sinds evige solskin (2004)

eternalsunshine2_1024 (1)

Der er ingen benægtelse af slående forskelle mellem Clementine og Joel. Hun er begejstrede og friluftsfulde, han trækkes tilbage og tilbagelægges. Stadig kan den umiddelbare gensidige attraktion mellem dem ikke ignoreres, da de møder i et tog. Det viser sig imidlertid, at begge er tidligere elskere, der havde deres minder slettet efter en dårlig sammenbrud. De er begge chokerede, men Joel insisterer på, at de forsøger igen. Clementin tøver. Tingene kan trods alt ende op på samme måde.

Cast: Jim Carrey, Kate Winslet, Tom Wilkinson, Gerry Robert Byrne

Romantisk humør: Hilarious, strålende og fremragende alt!

IMdb Rating: 8,4 / 10

Rotten Tomater Vurdering: 93%

Anhænger:  [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = 1GiLxkDK8sI & w = 450 & h = 338?]

Lige så sikkert som solen vil skinne og mennesker vil befolke jorden, vil kærlighed komme for dig (ja det vil!) Og til den store skærm! Om ti år, hvem ved, har vi en anden fantabulous liste ... forhåbentlig inspireret af hver af vores personlige kærlighedshistorier!

Published in Film by .