50 bedste lange frisurer med bangs

Rocking nogle smukke lange låse, men ved ikke, hvordan man stiler dem? Bare rolig, vi har dækket dig. Tjek disse smukke langhårede frisurer med bangs, med alt fra clasy og elegant til edgy og wild.

1. Cheryl Cole Long Frisure med Bangs: Straight med Voluminous Curled Ends

Cheryl Cole Big Hair_Curls

Virkelig - hvad er det? ikke at elske om denne smukke frisure? Det er så simpelt, men har så meget sexet stil det er latterligt. For at opnå denne smukke stil, start med at stylere dit hår med en generøs sidedel. Tykke side bangs er næsten afgørende for denne stil. Forlad den øverste halvdel af dit hår helt lige, hvilket giver bunden halv masser af krøller og fluff. Dette opnår det 'fulde' udseende, der giver hele dit hoved masser af fylde og liv.

2. Jessica Biel Lang Frisure med Bangs: Rigtigt, Rigtigt, Rigtigt

jessica-Biel-Bangs

Jessica Biels lange frisyre har en ting i sig: straightness. Og mens denne lange frisure er så naturligvis let at opnå, er den også sprængt med skønhed og elegance. Vores foretrukne del om denne stil er, at den er så alsidig og let kan bæres af nogen event - fra de mest glamourøse lejligheder til simpelthen at få sammenkomster. Læg dit hår lige og par det med nogle lange dejlige smør, der lå lige over øjnene.

3. Ashlee Simpson Long Frisure med Bangs: Straight Side Part

e5dad291434029bea9d129c5f955a64f

Selv om Ashlee Simpson ser ud til at skifte hende 'gør hver anden måned, klager vi ikke - vi elsker alle hendes smukke, sexede stilarter. Og det er bare en af ​​de frisurer, vi blev forelsket i. Ashlee Simpson viser smukke, lange røde tråde, der er fuldstændig lige. Vi taler mindst en lille smule produkt og en masse hårretting for at opnå den bløde, helt lige stil. Parret med et sæt sexede sideband, er denne dejlige lange frisyre absolut et forsøg.

4. Carrie Underwood Long Frisure med Bangs: Lag rammer

9fcfa91cd42d20cbbffd7f649d7fe92f

Smukke lag, der rammer ansigtet, chokerende lyst blondt hår og et sæt fuld sideband - det er så Carrie Underwood - og det er jo så glamourøst. Denne søde lang frisure kommer med en række flerlængde lag, der giver masser af fokus til ansigtet, mens du også giver håret en hoppende 'flip', som vi tydeligt kan se på dette billede af Carrie Underwood. Hvis du er gal, der elsker flirtende hår, der er hoppet og sjovt, kan det være stilen for dig.

5. Mariah Carey Long Frisure med Bangs : Krøller Galore!

Mariah Carey - Curls Galore

Hvad bedre at ledsage en smuk kvinde end et sæt smukke krøller? Her ser vi den fantastiske Mariah Carey udstillingsvindue med et stort hoved af dejlige, stramme krøller - jeg mener, at selv hendes bangs er krøllet! (Som vi selvfølgelig ikke ser for ofte). Hvis du tænker på en højkvalitets frisyre til din næste black-tie-affære, overvej dette krøllede 'gør.

6. Rashida Jones Long Frisure med Bangs: Ballerina Bun

Rashia Jones Ballerina Bun

Med bun frisurer er så utroligt varmt i år, er der ingen tvivl om, hvorfor denne dejlige stil ramte de bedste 50 lange frisurer. Her ser vi den dejlige Rashida Jones rockende a meget høj ballerina bun - så høj det er dybest set oven på hendes hoved! Vi elsker dette flotte look med ledsagende wispy bangs til et meget trendigt udseende.

7. Anna O'Reilly's Long Frisure med Bangs : Lav hestehale med bølgerAnna O'Relly Low Ponytailwith waves

Har du brug for en stil til travle, on-the-go dage? Hvorfor ikke prøve Anna O'Reilly's smukke ned frisure. Hun begynder ved at give hendes hele hårhår nogle løse bølger, nogle af dem "Jeg kom lige ud af stranden" bølger, som vi alle kender og elsker. Hun trækker hendes hår tilbage i en lav hestehale og efterlader hendes søde bragter, der hænger ned over siderne af hendes ansigt. Vi elsker denne stil, da den er helt lav vedligeholdelse og kan holde dig ved med de mest varige aktiviteter.

8. Diana Vickers Long Frisure med Bangs : Crimped Side Hestehale

DianaVickersa

Hvad troede du, at dit hår var forkert? Tænk igen! Det kan være en tilbagekobling fra 90'erne, men min åh er det nuttet! Diana Vickers gør tydeligvis en sød sætning med hendes lille side hestehale, som selvfølgelig er en af ​​de sødeste hestehale stilarter, du kan opnå. Toppet med krympede ender og løse bragter, er denne krympede side hestehale et surefire WIN!

9. Becki Newton Long Frisure med Bangs : Den berygtede Bun

Becki-Newton-lg

Her er en anden stor stil, der kan køre sammen med dig gennem alle dine begivenheder og ærinder: den enkle, men berygtede bun. Igen kan du ikke gå galt med denne stil. Hvorfor? Fordi boller er alvorligt al raseri lige nu og kvinder kan ikke få nok af dem! Denne stil er så grundlæggende, man vil undre sig over, hvordan det blev så perfekt! Du skal bare binde dit hår i en bolle placeret direkte på bagsiden af ​​dit hoved - ikke for lavt, og ikke for højt. Du er velkommen til at tilføje nogle krøller eller bølger, eller lad det være naturligt som Becki Newton!

10. Miley Cyrus Long Frisure med Bangs: Klip og Bølger

Miley-cyrus-lange-frisurer-2012-populære-haircuts

Det har været lang tid siden Miley Cyrus havde sit lange hår, men det er stadig en stil, der er elsket af langhårede kvinder rundt om i verden. Denne stil giver en sød, feminin stemning, der ser helt perfekt ud! For denne stil, start med et par bølger hele vejen igennem. Tag derefter to små hårstrenger på hver side af ansigtet og træk det tilbage til et meget tyndt op, og lad hovedparten af ​​håret ligge smukt foran. Perfekt til klassiske situationer eller endda rundkørsler i byen.

11. Ashley Tisdale Long Frisure med Bangs: Flip Side

14th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Er du så besat med smukke hår, der hopper med hvert trin som vi er ?! Så er du nødt til at tjekke Ashley Tisdale's fantastiske 'gøre'. Hun har foret håret med masser af lag, der varierer i længder, og hvert lag er blevet velsignet med en udadgående flip, hvilket giver hele stilen lidt oomph! Med lidt retning for volumen på toppe og et par velplacerede løse krøller, er denne smukke stil absolut et forsøg.

12. Eva Mendes Long Frisure med Bangs: Til Side

Eva-mendes-hairstyle1

Der er noget om, at håret bliver trukket helt til den side, der gør kvinderne så elegante, så klassiske - og det er netop derfor, at munden faldt, da du så den fantastiske Eva Mendes 'frisyre. Hun har trukket hårhåret til den ene side og tilføjet nogle enkle bølger for dimension og volumen. Med hendes smil vendt flot til siden, har hun skabt en lang frisure tilpasset grammys.

13. Jessi Ware Long Frisure med Bangs: Short Bangs Jessie-Ware

Øje-skimming bangs kan være i deres højde af popularitet lige nu, men det betyder ikke, at der ikke er plads til komplet modsat. Vi elsker Jessi Ware's for den simple kendsgerning, at hendes smil er søde og alvorlige kantet. De er skåret ekstremt kort, mens resten af ​​låsene efterlades længe. Kan vi sige holdning? Hvorfor ja, det kan vi! Hvis du søger at forny dit udseende og vil have noget helt andet med masser af attitude, overvej disse korte shorts!

14. Leigh Lezark Long Frisure med Bangs: En kombinationLeigh-Lezark angeled cut

Hvis du er en fan af struktur, så er dette helt sikkert udkig efter dig. Leigh Lezark viser os en lang frisyre, der har attitude og struktur - en kombination der ikke kan mislykkes. Håret er skåret med ekstreme vinkler, der let kan påpeges, og efterlader håret mere fyldt med masser af dimension. Hvis du vil trække af denne kantede, blonde frisure, kan du overveje at gøre som Leigh Lezark gjorde og dø dit hår sort for den ekstra bit af feisty attitude.

15. Nicole Richie Long Frisure med Bangs: Tilbehør! Nicole-Richie-lg

Boho chic. Ja, du har hørt om det. Og det har du ikke, lad mig introducere dig til den nye æra af mode. Boho Chic er dybest set en sød fornyet version af hippiestil, og det er alvorligt taget mode verden med storm. Her får vi et glimt af Boho Chic med Nicole Richie's Frisure, som omfatter løse bølger hele vejen igennem, færdig med et smukt gyldent hovedstykke. Bemærk: Dette er ikke et hovedbånd, det er et hovedstykke. Det vikler rundt om toppen af ​​hovedet og trækker håret tæt på toppen for et rigtig smukt udseende.

16. Taylor Swift Long Frisure med Bangs: Hestehale Taylor Swift

Åh, den elskede hestehale. Det får virkelig ikke noget enklere, gør det? Hvis du er i rush og ikke har lyst til at knuse med dit hår (men stadig vil se latterligt sødt), så skal du absolut overveje Taylor Swifts hestehale. Det er trukket tilbage i en hestehale, der ikke er for højt eller for lavt, hvilket giver det lidt bounce og perkiness. Hun forlader panden løs for at ramme hendes ansigt og give hende den flirtende feminine glød.

17. Anne Hathaway Long Frisure med Bangs: Small Side Braid

Anne Hathaway Side Braid

Gals med langt hår kan komme i en rusk og altid sætte deres hår i samme lige stil. Hvis du vil blande det op, mens du stadig forlader dit hår lige ned, prøv Anne Hathaway's enkle lille sidefletning. Det er intet for fancy eller iøjnefaldende, men det giver dine låse en god pause i rutine og tilføjer lidt sjov og flirtende indstilling til dit udseende..

18. Rihanna Long Frisure med Bangs: Flettet Updorihanna-fletninger-hg-mdn

Gennem årene har Rihanna løbende vist os sexede frisurer, som vi absolut elsker - og det er bare tilfældigvis en af ​​vores absolutte favoritter. Udseendet er simpelthen smukt. Hendes smukke brunette side bangs er tilbage til den ene side af ansigtet, mens en række små fletninger fører tilbage til et glamourøst op-gør, der er latterligt varmt. Den forbløffende 'do er poleret af med nogle dejlige løse krøller, hvilket gør denne lange frisyre egnet til de mest fantasifulde af alle lejligheder.

19. Haley Strode Long Frisure med Bangs: Volumed Half Up-DoHaley Strode

Hvis du bliver træt af den samme halv dag, kan du måske tage en side ud af Haley Strodes frisurer og prøve dette varme udseende. Denne halve opgaver er virkelig ligesom alle andre opgaver, undtagen en nøgle funktion: volumen. Haley Strode forlader hende med en sød midterdel og tæler hendes hår op for at skabe masser af lydstyrke, før man klipper hendes halvt op. Hvis du elsker halvdosis og din skørhed om lydstyrke, så giv denne stil en prøve. Du bliver ikke skuffet.

20. Beyonce Long Frisure med Bangs: Large Side Braidrexfeatures_1448694acMed fletninger er det så utroligt populært i år, hvem ville ikke ønsker at rocke en? Her ser vi Beyonce vise en tykk, stor sidefletning, der er helt fantastisk. Det søde, men elegante udseende går med lethed fra dag til nat. For ikke at nævne vi elsker blandingen af ​​blondiner og brune bliver kombineret i hendes fletning. Det er selvfølgelig en vinder i vores bøger!

21. Janet Jackson Long Frisure med Bangs: Volumed Top Bun

Janet Jackson volume bun

Hvis du vil have en frisure, der gør opmærksom og seriøst hed, Vi anbefaler stærkt Janet Jackson's up-do, den volumerede bolle. Denne overdimensionerede 'do har et meget fuldt og tykt udseende, der tager den gennemsnitlige bolle en (eller måske to eller tre) trin yderligere. Det er helt smukt og med et par smæk tilbage, bliver stilen blød og ladylike. Absolut et at prøve, især i de varmere årstider!

22. Kaley Cuoco Long Frisure med Bangs: Flettet Crown

Kaley Cuoco crown braid

Hvis du kan kombinere to af de nyeste hårtendenser, fletninger og boller til en fantastisk frisure, er der ingen tvivl om dens fantastiske kvalitet. Her ser vi Kaley Cuoco, der har en smuk bun up-do, der er accentueret med en tyk, flot fletning ved hovedets skare. Hun lader hendes lange knæ løs og giver dem et par meget løse krøller, hvilket giver en romantisk stil, der passer til en dronning. Et helt smukt udseende, det er helt sikkert en til at prøve i år.

23. Christina Hendricks Long Frisure med Bangs: Mad Volume

christina hendricks - mad volume

Kløe at give din frisure en lille sex appeal? Derefter overveje Christina Hendricks voluminøse hår. Med de rigtige metoder til blowdrying, de rigtige produkter og tonsvis af drilleri og hårspray, tager Christina Hendricks hendes hår fra flad og livløs til volumeret og forlængende. For ikke at nævne hendes fantastiske røde låse tilføjer et betydeligt løft af hotness.

24. Jennifer Lawrence Long Frisure med Bangs: Messy Side Bunjennifer lawrence messy side bun
Ingen ord kan beskrive denne rodet side bolle udover smukke og elegante. De enkle stilarter tilføjer masser af kvindelighed til hele stilen og er en simpel frisure, som enhver kvinde kan gøre. Træk håret lidt løsere for en afslappet stil, du kan bære overalt eller holde det tæt på fancy affairs.
25. Jessi J Long Frisure med Bangs: Double Color
 Jessie J
Følelse funky? Kærlighed farve? Jessie J har fået dig dækket. Hendes 'dobbeltproblemer' farve er helt varm. Her viser hun os fiery røde tips og mystiske sorte rødder til en combo, der ikke er noget for sexet og sjovt. Prøv andre vilde kombinationer for at give dit hår nogle alvorlige smerter!
26. Kelly Osbourne Long Frisure med Bangs: Cool Color
Kelly Osbourne
Hvis du keder dig med din nuværende hårfarve, så prøv ikke noget helt andet og sejt som Kelly Osbourne? Her ser vi den elskede skuespillerinde, der har en dejlig violet farve, som er noget helt ude af standen - alvorligt edgy. Prøv nogle skøre farver som platinrosa, lyseblå eller endda den nyeste hotteste trendgrå!
27. Lea Michele Long Frisure med Bangs: Ombre
Lea michele
Ombre hårfarve. Utvivlsomt en af det hotteste hårtendenser, og sandsynligvis det mest populære hårfarvevalg for kvinder rundt om i verden. For at sige det klart, er ombre farve bare fantastisk. Uanset om du vælger mørkere rødder, der fører til lysere ender som Lea Michele eller gør det modsatte, kan du være sikker på at du vil se sexet og stilfuldt ud.
28. Kendall Jenners Long Frisure med Bangs: High Bun & Bangs Kendall Jenner
Til at begynde med elsker vi sorte hår med røde læber. For det andet elsker vi hendes høje bun frisure, der er naturligvis chic. Endelig elsker vi hendes løse brag med en enkel krølle for den feminine, elegante effekt. Resultatet? Et helt udseende, der er utroligt sexet og varmt. Absolut et kig at prøve i år!
29. Paris Hilton Long Frisure med Bangs: Flettet Side BunParis Hilton Braid Side Bun
Når det kommer til boller, går alle med lav bolle, høj bolle eller sidebun. Nobodies taler om flettet boller! Og lad os bare være seriøse i et sekund: flettet boller er latterligt søde og en total mode WIN. Paris Hilton viser os, hvor søde disse små boller kan være. Du skal bare lægge dit hår i en dejlig fletning og stik den i en bolle. For ekstra stilspunkter skal du placere den i en sidekrone ligesom Paris Hilton. Du kan ikke tabe med denne dejlige stil!
30. Nicole Kidman Long Frisure med Bangs: Elegant Side BunNicole Kidman side bun
Nicole Kidman er ingen amatør når det kommer til smukke låse- og hendes elegante, lave side bolle er ingen undtagelse. Her ser vi skønheden, der tager den typiske side bun et skridt videre - ved at inkludere masser af vendinger i håret for at skabe dimension, dybde og selvfølgelig skønhed. Brystet er efterladt slicket til siden, der fører tilbage til en meget dejlig lavsidebunne, hvilket gør udseendet perfekt og bedøvende.
31. Tyra Banks Long Frisure med Bangs: Bump it BangsTara Banks bump it bangs
Nogle gange, når du har bang, vil du bare få dem ud af dit ansigt. Ja, de er søde, men de kan blive irriterende! Hvis du føler dig vild med dit smil, skal du tage en side fra fashion diva Tyra Banks bog og klip dem tilbage til en forandring. Glem ikke at retfærdige dine smør for noget "bump it up" -volumen, og for nogle ekstra lækre låse, prøv at tilføje masser af krøller, ligesom Tyra!
32. Natalie Portman Long Frisure med Bangs: Slicked Back Up-do
NstPortamn
Når du ser dit absolutte bedste er et must, er der kun en frisure til at vælge: en klassisk up-do, helst en bolle. Men her ser vi Natalie Portman at tage en stilfuld og elegant bun til næste niveau: ved at glatte håret super lige, hvilket giver det en "våd" og chic stil, der er romantisk og smuk. Lad os bare sige, at Natalie Portman helt sikkert vendte hovedet med hendes slicked back up-do og af de rigtige grunde. Par denne slanke frisyre med en lille sort kjole til et betagende udseende.
33. Patricia Arquette Long Frisure med Bangs: Dorothy Braidspatricia-Arquette-fletninger-hg-mdn
Tag et kig på denne frisure. Hvad kommer i tankerne? Hvis du sagde 'Dorothy' eller 'The Wizard of Oz', er du korrekt! Patricia Arquette lægger hendes hår i to søde fletninger på begge sider af hendes hoved og lader hendes stumme smutse ud for at spille. Denne søde, smarte frisyre er fantastisk til sommertid og er helt sikkert en vinder i hårtrendens verden.
34. Penelope Cruz Long Frisure med Bangs: Bump it BunPenelope Cruz volume bun
Hvad kan muligvis være varmere end Penelope Cruz? Hvad med, Penelope Cruz har en sexet bun? Ja, det er bare glasur på kagen. Vi elsker Penelope Cruz livlige bolle. Først driller hun håret, så der er masser af volumen på toppen. Derefter omsluttes hun håret op i en halvhøj bun, så den retede del støder op højt. Resultatet? En sexet bun frisure med masser af volumen og højde for at fange øjnene af mængden.
35. Bella Throne Long Frisure med Bangs: Center Parted Bangs
Bella Throne Center Parted BangsNår det kommer til bangs, vælger flertallet af kvinder sideband; den anden mulighed er fuld, tykt øje-skimming bangs. Ingen vælger virkelig midten afskårne pandehår. Men at dømme efter, hvordan nuttede og søde Bella Thorne ser ud med sine søde midterparted bangs, vi gætter på, at denne trend vil afhente hastigheden på ingen tid. Hvis du ønsker at lægge dine pande forskelligt fra resten, og stadig ser utroligt bedårende ud, så overvej at afskedige dine bangs ned i midten. Stil dit hår i en hestehale som Bella Thorne for ekstra cuteness!
36. Angelina Jolie Long Frisure med Bangs: Straight Half Up-Do
Angelina Jolie straight half updoGah! Bare tag et kig på denne elegante frisure fra Angelina Jolie. Kan hun nogensinde gøre forkert? Denne dejlige frisure er ret simpel at sætte sammen, men kommer med så meget sofistikeret appel, du behøver bare at klare det. Lad dit hår være lige (brug en glatstang, hvis du ikke er begavet med naturligt lige hår) og træk dit hår op i et halvt oplag ved hjælp af clips eller bobby pins. Ingen specielle effekter eller fancy tilbehør, og hun ser stadig fabelagtig ud. Wow er alt, hvad vi kan sige!
37. Emma Stone Long Frisure med Bangs: Simple CurlsEmma Stone Curls
Hvis du er i et rush eller bare vil have dit hår til at blive forstærket med nogle grundlæggende krøller, så prøv Emma Stones yndige sæt enkle krøller. En regelmæssig krøllejern vil gøre tricket eller bruge curlers natten over for at opnå denne søde stil. Selv give dit smør en lille smule krølle for virkelig at give dit hårhår en sød boost!
38. Vanessa Hudgens Long Frisure med Bangs: Curled Hestehale
Vanessa Hughens Curly Ponytail
Ikke noget siger feminin ligesom et smukt sæt krøller, så hvorfor ikke rev op din gennemsnitlige hestehale med nogle stramme krøller? Vi elsker denne stil fra Vanessa Hudgens og er en fantastisk stil til at rocke hele forår og sommer lang, når du vil have dit hår op, men vil stadig se helt sødt ud.
39. Jessica Szohr Long Frisure med Bangs: Fishtail Braid
Jessica Szohr Fishtail Braid
Så på dette tidspunkt er det sikkert at sige, at fletninger er i deres epitome af popularitet- alle sammen har dem. Men hvis du vil blande din typiske flettet frisyre, så prøv ikke fiskestensflettet? Selv om det er lidt mere kompliceret at skabe, er det dimension og unikhed værd at udfordre. Jessica Szohr viser, hvor fantastisk og smuk fiskestikket er, og vi kan ikke vente med at prøve!
40. Taylor Momsen Lang Frisure med Bangs: Hovedbånd     Taylor Momsen Headband
Der er meget få ting kortere eller mere girly end et stort hovedbånd - især når det er lilla. Næste gang du ønsker en sød frisyre at bære ud på byen, overvej at bruge et tykt hovedbånd. Tilføj nogle krøller som Taylor Momsen for lidt fuldhed og hoppe, og lad dine søde smirkende dukke på dit ansigt for en trendy finish.
41. Keri Hilson Lang Frisure med Bangs: Krøllet Bun
Keri Hilson Curled Bun
Keri Hilson er en oplagt nydelig kvinde, men når hun binder håret op i en elegant side bun og lader et par krøller hænge løs, får hun bare så meget mere sensationelt. Hendes lange frisyre er absolut en til formelle begivenheder, når du har brug for en frisure, der passer til dit mest fantasifulde tøj. Du skal blot lægge dit hår i en sidebun og lade nogle krøller hænge løs. Resultatet? En afskyeligt smuk 'gør det, at alle vil elske.
42. Blake Lively Long Frisure med Bangs: Messy Up-do
Blake Lively messy updoHvem sagde damer skal altid være så spændte og raffinerede? Lad dig løsne som Blake Lively og smide dit hår op i en sød, rodet up-do. Cuteness-faktoren er vej høj med denne stil, hvilket betyder at du kan bære det næsten overalt! Kast nogle bølger eller krøller ind i dit hår og giv denne rodet frisure et forsøg.
43. Carly Rae Long Frisure med Bangs: Far Back Bangs
Carly Rae Far-Back Bangs
Der er stumme, tykke pandehår. Og så er der helt seriøst stump, tyk pandehår. Hvad er forskellen? Bare tag et kig på Carly Raes sæt bangs, og hun vil vise dig. Hendes lange bagklapper er utroligt varme og grungeagtige og giver hende den modige holdning, vi elsker. For ikke at nævne langt tilbage stil giver hende bangs nogle serioues tykkelse, der ser storslået fastgjort mod hendes pande. Hvis du tænker på det perfekte næste hårklipp til dit smil, skal du give disse langt tilbage djævle et skud. Du vil ikke fortryde det. (Forresten, langt bagfra ser AWESOME ud med en hestehale!)
44. Edie Campbell Long Frisure med Bangs: Lady Mullet
Edie Campbell Mullet
Her er en for mine piger, der føler sig edgy og funky: lady mullet. Ja, det er rigtigt - sagde jeg mullet. Og som du tydeligt kan se fra Edie Campbell, behøver mullets ikke være alt ondt. Faktisk elsker vi hendes rockin 'do og forventer at se meget flere mullets dukker op i de kommende måneder.
45. Kim Kardashian Long Frisure med Bangs: Blunt Length
Kim Kardashian Long and Straight
Det er simpelt, men sultende. Det er ingen andre end Kim Kardashian's super lige låse og super blunt cut-nøgleordet her er stump. Som du kan se, er det ikke bare hendes ender, der er skåret stumpt på tværs af hinanden, men også hendes bang. Hele stilen er utvivlsomt sexet og tiltalende, og den enkle faktor gør det til en stil, hver pige skal prøve på et eller andet tidspunkt. Du vil måske være i stand til at fylde på straightening produkter for at opnå denne super slanke 'gør!
46. ​​Lady GaGa Long Frisure med Bangs: Bow Tie
ladygagahairstyles_longblondehairstylewithbow_thumb
Lad os se det: Når vi så Lady GaGa med en kæmpe bue oven på hendes hoved, vidste vi ikke, hvordan vi skulle reagere. Men det var ikke længe, ​​før vi faldt hovedet over hæle til denne sødme stil - og nu ser det ud til, at alle ønsker en sød lille bue i deres hår. Hvis du vil prøve en sød stil, der helt sikkert er anderledes end resten, skal du overveje Lady GaGas buehoved. Hvis du vil være lidt mere subtil med din bue, så prøv at tilføje den i din hestehale eller bolle.
47. Lindsay Lohan Long Frisure med Bangs: Hat
lindsay-lohan-hat-frisure-lang-blond-hår
Har du en dårlig hårdag? Bare ikke har lyst til at håndtere dine låse i dag? Spar dig tid, besvær og besvær ved at kaste på en hat - ligesom Lindsay Lohan. På denne måde vil du være sikker på at se stilfuldt uden at skulle bekymre dig om straightening, curling, tilsætning af produkter, styling - du ved, de ni yards, som hver dame frygter at gå gennem hver morgen.
48. Adele Long Frisure med Bangs: 60's Bouffant
ab54b0c1348dd04e1c35582d6de783cd
Adele besluttede at vende tilbage tidens hænder med denne smukke 60'ers bouffant - men hej, ingen klager fra os - vi elsker hendes udseende! Denne stil handler om VOLUME, så hvis du er en elsker af tonsvis af højde som vi er, vil du elske at tilføje denne frisure til din samling af must-trys. Lad panden løsne for lidt legedygtighed, mens resten af ​​håret er bundet tilbage til en bolle. Åh, og selvfølgelig, glem ikke at skade dette hår! (Og vi mener virkelig drilleri - vær ikke bange for masser!)
49. Cher Lloyd Long Frisure med Bangs: Barberet Side
d87cff58b473b3362b763c78c76b9744
Der er ingen benægtelse, at der er en super trendy frisyre, der ses mere og mere i modeverdenen - og det er den barberede side 'do. Først var det som: "Woah, hvad?" Men nu er det som, "Jeg vil have det. Så varmt. "Den barberede side frisyre er alvorligt edgy og ikke for de svage i hjertet. Tilføj noget ekstra kant og indstilling med sultry hårfarver som denne mørkebrune, eller gå vildt med ombre eller pastellåse.
50. Solange Knowles Long Frisure med Bangs: Tight Curls
Solange Knowles Tight Curls
Har naturlige stramme krøller eller måske bare ked af løse krøller / bølger? Så hvorfor ikke rock smukke smukke krøller som Solange Knowles! De er super smarte og sexede og ser godt ud, næsten overalt. For ikke at nævne hendes stramme krøller har nogle alvorlige tykkelser knyttet til dem. Tal om en knockout!

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 49