Emma Watson Diet och träning

Emma Watson är en av de skådespelerskor som har blivit välsignade med en bra kropp och en törst för sport. De flesta kvinnor kämpar för att komma till gymmet tre eller fyra dagar i veckan eftersom de har för mycket saker att göra / ingen tid att gå / kan inte vara störd att gå till gymmet, medan Emma Watson väljer att delta i träning eftersom det lämnar henne med en övergripande glöd - en rosa på kinderna, en gnista i ögonen, bra hud, hår, kropp ...

Emma Watson Diet and Workout_01

Hon dietar inte som sådan och väljer att vara förnuftig. Om hon har en dålig dag där hon äter mycket fetma mat med hög kalori, kommer hon bara att träna lite mer för att kompensera för det, och om du har möjlighet och beslutsamhet att arbeta med din kost och träning Planera precis som Emma Watson, kommer du snart att börja se fördelarna.

Emma Watson Diet

Hon äter när hon vill äta - när hon är hungrig. Hon försöker hålla sig till fem eller sex mindre måltider eller dagar men med det hektiska schemat som filmar olika projekt och är en FN-ambassadör är det inte alltid praktiskt eller realistiskt.

Hon försöker att hålla högsocker och bearbetade livsmedel ur hennes kost, men alla tjejer måste erkänna att man efterlyser de bra grejerna nu och då. Och i slutet av dagen kan Emma Watson vara en stor förebild för unga tjejer, men hon är fortfarande en tjej själv - hon vill ha choklad, kakor och söt söt godhet precis som resten av oss gör.

När hon känner behovet av att snacka, undviker hon saker som chips, choklad, kakor och godis på sina "bra dagar" och väljer saker som torkad frukt, färsk frukt, grönsaker och nötter eller frön för att få henne att känna sig fulla , och de näringsämnen som du kommer att få från dessa är inte bara bra för din kropp, de hjälper också till att hålla dina naglar, hår, hud och allt annat i toppläge också - något Emma Watson behöver när hon är permanent i allmänhetens ögon.

Emma Watson Diet and Workout_02
Hon gillar inte det faktum att Hollywood verkar få detta intryck på tjejer för att vara så tunna som möjligt och faktiskt förespråkar att det inte handlar om att vara sunt, men att äta en bra, balanserad och övergripande frisk diet, med mycket motion. Att obsessera över mat är bara en uppfattning att hon inte har tid till, så istället för att vara strikt väljer han att gå med den förnuftiga vägen. Du kan helt enkelt inte berätta för dig själv att vissa livsmedel är förbjudna eftersom när du gör det är allt du ska vilja äta.

Emma Watson Workout

Även om de ofta upptäcktes antingen i gymmet eller på väg därifrån, är det inte det enda verktyget som Emma använder för att hålla hennes kropp ser trim och svelte, och i själva verket finns det ett antal andra aktiviteter som hon regelbundet tycker om att ta del i.

Emma Watson Diet and Workout_03

Hon älskar någon sport som kommer att ge henne en svett, går tillbaka till den rosa glansen och ljusa ögon som vi diskuterade, och saker som hockey, löpning, simning, vandring, vandring och massor av andra utomhusaktiviteter är alltid på resplanen. Det är saken att försöka hålla dig i form - det handlar inte alltid om gymmet. Även något som är vardagligt och enkelt att gå med hunden runt de lokala hedarna eller springa med barnen vid stranden är tillräckligt för att bli klassad som motion och i slutet av dagen är det allt du behöver gå ner i vikt och hålla sig i form!

Genom att göra de val som hon gör ser Emma Watson mycket sällan på att se någonting mindre än helt fantastisk, och i en mycket upptagen värld som den vi alla bor i idag är allt som gör livet enklare något du borde vara tacksam. Vi älskar hur Emma har förenklat att hålla sig i form - äta när du är hungrig, äta god mat, tillåta dig en behandling från tid till annan, men bara se till att du bränner av mer kalorier än du sätter i. Det blir inte riktigt mycket enklare, gör det?

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 6 =