12 Anledningar Män gör inte text tillbaka

I en värld där du enkelt kan skapa ett förhållande över en dataskärm eller din telefon är texting extremt viktigt för att kommunicera och bygga upp det här förhållandet. Du kan inte riktigt lära känna någon om du inte kommer att prata med dem, rätt?

Men det gör det ännu svårare att lära känna någon om de inte skriver dig tillbaka. Vi kan inte förneka att män verkar inte svara på en text långt mer än oss tjejer gör. Kanske beror det på att vi blir mer glada att prata med dem, eller kanske är det för att de bara är för nervösa att svara.

Hur som helst, inte att få den texten tillbaka är bara förödande. Och mycket, mycket förvirrande. Vad betyder det ens när de ignorerar en text från oss? Tja, lycklig för dig, jag har räknat ut några orsaker till att män inte skriver tillbaka.

12 Anledningar Män gör inte text tillbaka

 1. De är upptagna.

Detta borde vara det första du antar. Hoppa aldrig ner till "han är inte intresserad" eftersom det kan leda till mycket problem. Killar kan inte skriva tillbaka när de är upptagna. Om de arbetar eller ut och om och inte kan få sin telefon på dem hela tiden, kommer de självklart inte att skriva tillbaka.

 1. De fick inte din text än.

Detta är en annan anledning att de inte kommer tillbaka. Kanske har din text aldrig gått igenom eller kanske har de inte öppnat sin telefon på länge och har inte ens sett det alls. Istället för att hoppa till slutsatser och bli upprörd, kom ihåg att killar inte är egentligen typ att obsessivt kolla på deras telefon - oavsett hur de är i dig. Men var noga med att inte falla för denna ursäkt när de använder den om och om igen.

 1. De är inte säkra på hur man svarar.

Det här är en stor anledning att killar avstod från att svara. Ibland vet de inte vad de ska säga. Kanske är de nervösa och vill bara säga det rätta till en kommentar du gjorde. Om du tar tid att komma med det svaret kan det ta lång tid och det kan tyckas att de inte smsar tillbaka när de gör det här. Detta är dock en bra anledning att de inte svarar. Det betyder att de bryr sig om din åsikt.

 1. De vill undvika konfrontation.

Killar kommer rakt upp att ignorera dig för att han vet att du är arg eller inte vill förklara sig på något sätt. Detta kan bli värre ju längre han går utan att svara för att han vet att du blir ännu mer upprörd med honom. De vill bara undvika konfrontation i denna fråga och om de måste starta en konversation genom att be om ursäkt, skulle de helst inte börja det alls.

 1. Eftersom de inte är intresserade.

Ibland kommer de att undvika konfrontation eftersom de bara inte är intresserade av dig. Om du två har hängt en eller två gånger och brukade text men nu undviker du det, så kan det vara så. Killar skulle hellre ignorera texter och inte svara än att berätta att de bara inte är med i det. Det är besvärligt för dem och de vill inte uppröra dig - även om de redan är genom att ignorera dina texter.

 1. De såg det och glömde bara.

Detta händer hela tiden. Min pojkvän har en hemsk vana här och det är något du bara måste komma ihåg när män inte skriver tillbaka. Ibland ser de meddelandet och lägger sedan ned telefonen eftersom de inte kan svara den där minuten eller de är upptagna och då glömmer de att texten till och med fick börja.

 1. De är irriterad och kan inte fortsätta.

Om du har textat honom hela dagen utan ett svar, kommer han att ha mycket att titta igenom och svara på. Det är inte alltid bra. Om han känner sig överväldigad och som om han inte kan fortsätta, kommer han förmodligen bara att ignorera det helt.

 1. De vill inte bli missförstådda.

Killar vet att vi tjejer tar våra texter väldigt seriöst. Vi sitter och analyserar dem som om de kommer att avslöja alla sina hemligheter. Det är skrämmande och killar vill inte att du missförstår dem.

 1. De vill inte prata.

Ibland vill killar inte prata alls. De är inte alltid på väg att chatta - särskilt om de inte är i gott humör alls. Det sägs, om det här är hur de känner, kommer de bara att ignorera texterna. De kommer att undvika att svara så att de inte behöver sitta i sin telefon och ha en konversation. Det är inte bara du. Det kan vara alla som försöker prata med dem.

 1. De spelar svårt att få.

Killar känner till spelet, för damer. De vet att om de ignorerar dig då och då kommer de att du nästan tigger vid fötterna. Varför? För att du gör det. När du inte får en text tillbaka sitter du och oroar dig och undrar och vill att de ska prata med dig ännu mer. Så han kunde bara spela detta spel.

 1. Du intrigerade dem inte nog att svara.

Om du bara slår dem med en "hej", kommer de inte att vilja svara. Det visar inte något intresse. Det får inte dem att vilja prata med dig. Visst, du hälsade dem, men du måste intrigera dem lite mer om du vill att de ska text du tillbaka. Så du kan skicka dem saker som "hej, gissa vad jag gör" och spela ett litet spel.

 1. De vill inte ha något från dig just då.

Detta har mer att göra med sex än någonting annat. Många killar släckte texting en tjej tillbaka eftersom det är mitt på dagen och de vet att ingenting kommer att komma av det. Så väntar de på att svara tills senare den natten när de vet att du kommer att vara ledig om de vill komma över och få lite. Om du märker denna trend, sluta svara på dem sent på kvällen.

Killar kan vara väldigt frustrerande. Ibland svarar de genast och andra gånger klarar de inte alls alls. Nästa gång en man inte svarar på dig kan dessa skäl vara varför.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 78