4 Volume-Building Tricks til fint, tyndt hår

Hurtigt! Hvad synes du er den mest almindelige hår bekymring? Charise Bauman, akademikompetent ved Aveda Institute og Academy i Toronto, siger, at spørgsmålet, hun bliver bedt om mest, er hvad man skal gøre med fint og / eller tyndere hår.

Nogle kvinder er født med det (og er nødt til at behandle fra get-go). Andre har hår, der begynder at tynde med alderen. Uanset hvad, selvom du behandler dit hår som guld, kan genetik bikse dig i ansigtets hovedbund.

Er dette sket med dig? Nå, gode nyheder: Der er nogle latterligt simple tricks til at skabe illusionen af ​​tykt, voluminøst hår.

Trick # 1: Start i hovedbunden

Din hovedbund er dit lærred ... så behandle det godt!

Da hårsækkene er, hvor dit hår vokser fra det's vigtigt at nære og pleje dem. Du kan ikke vokse en smuk, sund blomst i cruddy jord.

Søg efter et produktsortiment, der er lavet specielt til udtynding af hår, som f.eks. Aveda's Invati linje. Det's består af tre produkter: en eksfolierende shampoo, en fortykkelse conditioner og en hovedbund revitalizer.

Aveda Invati sortiment, $ 25,00- $ 60,00 hver; Klik her for at lære mere og købe.

Hvad's en hovedbund revitalizer, spørger du? hvis du're på et budget og kan'Ikke køb alle tre, siger Charise det's det produkt at investere i. (& # x201C; det er virkelig hvor magien sker. ") Det'sa behandlingsspray, som du anvender lige i din hovedbund hver morgen og nat, og derefter masserer ind. Det absorberes hurtigt (så det er ikke noget ildigt fedtet hår i løbet af dagen eller farvede puder om natten) og øger mikrocirkulationen for at skabe det ideelle miljø for sunde hårvækst.

Trick # 2: Skift dine skinn-boosters

De fleste kvinder stræber efter glatte lus, fordi skinnet gør håret til at se silkeagtigt, slank og sund.

Men shine-boosting produkter medfører også, at mere lys reflekteres fra dit hoved, og dermed fremhæver hovedbunden synlighed. Derudover indeholder mange ingredienser, der er lige for tunge til tyndt og fint hår, så de vejer det ned og kan få det til at se fedtet, lunkent og slet ikke voluminøst.

Løsningen er enkel: undgå dem. En mere mat tekstur's store i disse dage, alligevel. Hvis dit hårstadigbliver for skinnende ud fra naturlige olier, du kan nemt ændre det med en tør shampoo. Som Michelle nævnte, gør de også et godt stykke arbejde med at tilføje volumen, selv på rent hår.

Min personlige favorit er Oscar Blandi's:

Oscar Blandi Pronto tør shampoo spray, $ 28,00; klik her klik for at lære mere og købe.

Men hvis du allerede har baby pulver, det gør et godt stykke arbejde at dulling skinne og tilføje volumen så godt.

Tip nr. 3: Gå til huggen

"Et snit, der går et sted mellem kæben og skuldrene, vil gøre håret tykkere og fyldigere," siger Charise. At's fordi mere hår har mere vægt, så tyndt hår som er langt kan komme ud ekstremt straggly og slap.

Beviset er i pudding:

Hvor meget bedre virker Ashlee Simpson efter at hugge alt håret væk? Hendes bob har vejmere "liv" og volumen. Gravity gjorde bare hendes hår ser superstrenget ud.

Tip # 4: Lys op

Myte: Hårfarve er dårligt for tyndt og delikat hår.

Sandhed:Lightening dine tresses plumper op folliklerne og skaber illusionen af ​​volumen. Mens blegemiddel ofte betragtes som & # x201C; dårlig & # x201D; for dit hår kan det faktisk gøre håret tykkere og fyldigere!

Nicole Richie lette netop her ender her...

Men se hvad der sker, når hun letter håret, der starter lige ved rødderne. Lydstyrke, lydstyrke, lydstyrke!

Så hvis du ikke er imod at skifte din hårfarve, kan det let ophæve det ekstra volumen! Pas på, at fint hår er meget mere skrøbeligt, så det er værd at søge professionel hjælp, hvis du vil lette dit hår mere end et niveau eller to.

Så fortæl mig...

Kæmper du med fint eller tyndt hår?

Hvad's dit bedste trick?

Er du enig i, at Ashlee Simpson og Nicole Richie ser bedre ud med lette, stumme bobs?

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 81 =